Reklama

Reklama

Ropná společnost způsobí používáním ilegálních látek v oceánu velké otřesy a ty zničí past, ve které byl tisíce let držený superžralok. Monstrum začne okamžitě zabíjet a nikdo neví, jak by mohl být zastaven... Na ropné plošině dojde kvůli používání ilegálních chemických látek k nehodě. To vyvolá na mořském dně otřesy a následně jeho porušení. Což se stane příčinou toho, že je ze svého vězení osvobozen obří superžralok, který okamžitě zaútočí na ropnou plošinu a zlikviduje ji. Nehodu na ropné plošině vyšetřuje i mořská bioložka Kat, která si k vyšetřování najme Chuckovu loď. Kat na místě nehody odebere vzorky vody a podle nich odhalí, že ropná společnost používala k rozpuštění horniny na mořském dně ilegální látky. Ředitel ropné společnosti se pokusí Kat dostat na svou stranu. Wade nabídne dokonce Kat nějaké peníze, aby mlčela. Tou dobou už Kat době ví o obřím žralokovi, a tak si peníze s čistým svědomím vezme, protože tuší, že ropná plošina byla zničena žralokem, a ne ropnou společností. Obřího žraloka už vidělo více lidí, ale jen málo z nich zůstalo naživu. Žralok je skutečně obrovský, umí chodit po souši a umí skákat. Kat vypozorovala i to, že ho přitahují rádiové vlny. V bezpečí jsou na moři tedy lodě, které vypnou rádio. Kat a Chuckovi to zachránilo život.

Žralok zabíjí každým dnem více lidí, takže se armáda rozhodne zasáhnout. Kat a Chuck pozorují, jak vojáci proti žralokovi bojují, ale jejich kulky mu nezpůsobují žádná zranění. Vrchní velitelé se tedy sejdou s tajnou službou a na schůzku je přizvána i Kat, která se podělí o své poznatky. Podle ní jde o vyhynulý druh žraloka, který hibernoval, ale hledání ropy a rozpouštění horniny ho probralo ze spánku a osvobodilo z místa, kde byl držen tisíce let. Kat navrhuje, aby byly proti žralokovi použity velmi silné zbraně. Armáda prý něco speciálního má, ale zatím je to tajné. Kat později pozoruje, jak se armáda pokouší žraloka zastavit chodícím tankem, ale vojáci neuspějí. Kat s Chuckem vymysleli vlastní plán na vhození výbušniny přímo do žraloka a zničení té obludy zevnitř. Kat se podaří do žraloka výbušninu hodit, a žralok je skutečně zlikvidován. Kat a Chuck odcházejí spolu, nyní tvoří pár. (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

RypavaDvojka odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že už se to i řadí mezi komedie, říkal jsem si že by to mohla být vcelku fajn parodie na tyhle žraločí filmy jako byli třeba Píseční žraloci. Hmmm, ne.... Nezábavné, blbé a tupé... Tyhle Béčka, Céčka až Zetka můžu a rád si je kdykoli pustím. Odpad dávám jen zřídka, vždycky se snažím najít alespoň nějaké pozitivum, ale tady kde nic tu nic. To už byl lepší i Varan vs. Cobra od Wynorskeho. 0% bohužel. ()

Snathoras odpad!

všechny recenze uživatele

Co byste dělali, kdyby na vás z moře najednou vyskočil asi 20 metrový žralok a uměl se docela rychle pohybovat po pláži? No já nevím, obdivuju odvahu té modelky co se mu postavila s deštníkem v ruce, ale já bych asi docela rychle vzal nohy na ramena no...ale možná jsem jediný. A za zmínku stojí taky souboj tanku na nohách se žralokem...jojo proč používat dělo když můžu kopat?! ()

neo250 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto ani opica nedokáže vymyslieť, nie to ešte natočiť ale battle medzi tankom čo má nohy a žralokom pobavil. ()

EmilHS odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatný film ve všech ohledech. Po první půlhodině mě začal film ohromně iritovat a provokovat. Po hodině jsem měl chuť nakopat televizi a přijít o sluch a zrak a ke konci jsem už jenom nevěřícně koukal, co že to kdo udělal za sra*ku. Asi nejhorší film, co jsem kdy viděl. A to jsem viděl filmů tohoto typu nepočítaně... ()

thomasnikrs odpad!

všechny recenze uživatele

Do konce jsem nevydržel, ale přál bych si být na premiéře, které se účastnili i ti zoufalci, kteří v tom "museli" hrát. Jestli si zatleskali, nebo zmizeli zadními vchody:-) ()

Kucino odpad!

všechny recenze uživatele

Keď si niekto dovolí natočiť film, kde žralok zneškodní stihačku v letu mal by dostať minimálne oskara... to som fakt ešte nevidel :D.. ()

soviczka odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou ze stinných stránek jet lagu je, že po nocích vidíte v telce podobné penisoviny... Animace žraloka k popukání, herecké výkony (dá se to tak vůbec nazvat?) supertoporné, dialogy fyzicky bolely a silně připomínaly porno. Navíc se to celé bere smrtelně vážně, takže dílo zkázy je dokonáno. Jedinou radost mi film udělal, když to obří moduritové monstrum sežralo ty tři nesympatické blbce z pobřežní hlídky. A u boje s chodícím tankem jsem si smíchy namohla břišáky... Fuj. ()

Bercuss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je vážně kvalitka, žralok kterej je nejen obrovskej, inteligentní, on se dokonce umí pohybovat i po souši a ještě k tomu létat! :) Jak by řekl jeden z hlavních představitelů tohoto díla : ,,Tak to je zlý"! Během pár měsíců je to navíc další film, ve kterém se žralokovi podaří sundat letadlo, prvně to byla 747, teď dokonce F16. Závěrečná bitka kráčejícího tanku proti žraloku fakt nemá chybu, kopanec od tanku navíc určitě ještě žádnej žralok nedostal. Další pecka, která vám urve hlavu! Nevim, proč na tyhle filmy koukám, že by záliba v sebepoškozování? :) ()

mFranta odpad!

všechny recenze uživatele

Musím si dát závazek, že se už nebudu dívat na filmy se slovem "shark" v názvu. Vedle chodícího žraloka byl chodící tank ještě zábavný. To, že produkce neměla neměla ani na pořádné uniformy, že na ponorce chyběl výkonný důstojník a že v letadlo se po každém záběru změnilo v jiné (z F/A-18 na letišti se stala F-15 při startu a z té zase F-16 v letu) mě už ani moc nepřekvapilo. A vykrádačka Pobřežní hlídky? Nad tím jsem už vypnul mozek. ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Film možno chápať ako prehliadku bikín okorenenú o všetkéhoschopné patrične laciné podmorské krvilačné monštrum. Blbinka, ktorú treba rýchlo skúknuť a ešte rýchlejšie sa postarať o jej večné zabudnutie. ()

Sunwheel odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlho som nemal takú produktívnu sobotu ako pri tomto filme. Už dlho som nepozeral sám od seba televízor. A ono tam ide takáto pecka! Úžasné herecké výkony, monumentálne efekty, toľko cudzích termitov na ospravedlnenie pravekého žraloka z pred milióna rokov, ľúbostná zápletka lepšia ako v Titanicu a na záver súboj chodiaceho tanku s chodiacim žralokom, kde jasný víťaz bude práve žena! Neverím, že toto nerobil Asylum. Mnoho c-éčkových filmov môže ísť z filmového univerza do pekla! ()

Pafouk odpad!

všechny recenze uživatele

Děj to má asi jako nějaká slabší epizoda Pobřežní hlídky. Zlý těžař, sexy bioložka, drsný majitel člunu, nějaká děvčata v plavkách a pár vojáků (asi čtyři na pláži, asi tři v jaderné ponorce a jeden jako jednomužná posádka kráčejícího supertanku). Celou dobu se nic neděje, jen občas vyskočí obří digitální žralok na břeh a sežere někoho kdo tam stojí / fotí modelky / hlídá pobřeží proti vyskakujícímu žralokovi. Dívat se na to asi moc smysluplně nedá, ale pokud u toho děláte něco jiného, možná se bez přepnutí dočkáte závěrečného boje žraloka s nožičkatým tankem. Tvůrci chytře umístili kus závěrečné scény už před úvodní titulky, tudíž to ve vás společně s komentáři na csfd vzbudí mírnou zvědavost. Nestojí to za to. Poslední tříminutovou scénu si najděte na youtube a ušetřený čas věnujte čemukoliv jinému. Nicméně takový druh filmu by mě asi bavilo točit, třeba v létě, během dovolené u moře. Jen bych se pak asi styděl ho komukoliv pustit. :) ()

ZbynaRak odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí megažraloka proti obří chobotnici mi bohužel stačilo podívat se na trailer abych věděl, že tento film je pěkná ''píp''. Můj osobní názor ()

Reklama

Reklama