Reklama

Reklama

Červená zima

(TV film)
  • Česko Vražedná sezóna: Krvavá zima (více)

Obsahy(1)

Komisař Rousseau musí místo vánočních oslav vyšetřit rituální vraždy tří studentek. Když se zdlouhavé vyšetřování zasekne na mrtvém bodě, dostává od svých nadřízených na pomoc mladou policistku Mariellu, která v utajení úspěšně odhalovala ty největší sexuální násilníky... Je Štědrý den a v Paříži je týmem komisaře Rousseaua nalezena useknutá ruka na vánočním stromku před jedním kostelem. Pomoci vyřešit případ má nový posila týmu, mladá Mariella De Luca. I přes značnou prvotní nevraživost Rousseau novou člnku týmu přijme. Je totiž přesvědčen, že ruka patří již třetí oběti sériového vraha... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Nejslabším článkem nejsou dialogy. Ono je to celé slabé jak 10x vylouhovanej pytlík s čajem. Francouzi ty kriminálky umí, ale tady si zrovna vybírali oddechový čas. Děj: nic moc. Napětí: nic moc. Pointa: nic moc. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Případ sériových vražd mladých dívek v době vánoc řeší zkušený komisař spolu s mladou inspektorkou a dvěma dalšími kriminalisty (nesvéprávně působícími idioty). Základ dějové linie není špatný, navíc je do ní zajímavě zakomponovaný dvojí život mladé (vcelku přitažlivé) inspektorky, který se významně promítá do vyšetřování. Lepší práce se scénářem a dialogy by určitě dílu pomohla. 55%. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

dobrá zápletka ale výběr herců je katastrofa.Kamera to samé ,zdlouhavé záběry na nepodstatné věci a to klíčové jen obšlehli.A opravdu tam museli zakomponovat ty dva debilní vyšetřovatele?Milovala jsem francouzské krimi ale v posledních letech chtějí být světoví a to je na škodu.Není to mentalita Francouzů.Chesnais je ve své roli dobrý a ten zbytek mu dlá jen křoví.Dívat se ale budu i na další ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama