Reklama

Reklama

Obchodník s autami César Borgnoli je na pokraji finančného krachu. Jeho sestra Alex prisľúbi, že mu pomôže dostať sa z jeho ťažkej situácie, ale kladie si podmienku. Keďže Alex a jej partnerka Kim si v Thajsku nemôžu adoptovať deti, César sa má vydávať za Kiminho manžela, aby si mohli do Francúzska priviesť malú Maily. Proces adopcie thajskej siroty je ale zložitejší, ako sa zdalo. Predovšetkým dokazovanie, že César a Kim sú skutočne milenecký pár pred svadbou, sa nezaobíde bez veľkých úskalí. A to – ako sa ukáže - bude začiatok nového skutočného dobrodružstva. (TV JOJ)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel k4n9ur smazal svůj příspěvek.

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

taká oddychovka na nedeľné/sobotné/ poobedie..ale aj tak u mňa len  3*...čakala som viac, podľa komentárov...

hábič

hábič (hodnocení, recenze)

Nevíte jestli se k tomu dají sehnat někde na netu CZ titulky??? Díky za odpověď! 

na příspěvěk reagoval eldina

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

MarketR: Přesně tak, Návštěvníci jsou s nimi nejlepší, ale hodně zdatně jim konkuruje Operace Corned Beef, i Korzický případ není špatný, mě se spíše líbí druhý díl ma větší tempo :-) S Francouštinou bohužel nepomůžu :-/ Jsem rád, že má někdo na tyto dva komiky podobný názor :-)

MarketR

MarketR (hodnocení, recenze)

Georgex: Přesně!! Já to taky nechápu! :/ Pro mě jsou "the best" v Návštěvnících (v prvnim díle obzvlášť) :) Ale tak stáhlý to mám a teď už někoho sehnat na titulky no..

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

MarketR: tak to je paráda, tato dvojka si to rozhodně zaslouží a nechápu jaktože tento film skoro nikoho nezajímá, když předchozí filmy s touto dvojkou jsou neodolatelná klasika. Hmm škoda ty titulky jsou potřeba aspoň německé či anglické, jelikož ve fránině se nechytám :/

MarketR

MarketR (hodnocení, recenze)

Na internetu se dá už sehnat, bohužel s titulkama to bude horší.. :(

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

ví se jestli to pujde do CR aspon na DVD? Dvojka Reno, Clavier si to zaslouží! Rozhodně víc než americke slátaniny

Reklama

Reklama