Reklama

Reklama

Vesmírný lov

  • USA Beyond White Space (více)
Trailer 1

USS Essex cestuje v nejvzdálenějších končinách známého vesmíru, když se setká s gigantickým tvorem. Poté, co jim piráti ukradnou náklad a většinu zásob, se posádka rozhodne tvora zajmout. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ja prekusnem klišovité postavy a ohratý príbeh, aj že z deväť členov posádky sú tri modelky a štvrtého hrá retard zo Scary Movie. Pozerám na béčko a ja to beriem. Raz za čas zvládnem aj tých hercov, aj efekty. Je to béčko a neni to nuda, ok. Ale nevydržím zmätený a idiotský scenár, keď miestami ani neviete čo sa deje a potom tam dajú také veci, akože pirát chce zastreliť príšeru, ktorá je vonku, tak začne strielať samopalom vnútri kabíny niekam nad seba. Nehovoriac o postave tajnej agentky, o ktorej bolo od začiatku jasné, že bude hrať Ripleyovú a potom to celé zahodili, lebo autor nemal dostatočné schopnosti natočiť pôsobivo ani spotenú čajku behajúcu po vesmírnej lodi s mečom v ruke. A čo vôbec nechápem, prečo je snaď polovica záberov robených v detaile. Niekto sa prechádza po chodbe a kamera zaberá jeho tvár. Wtf? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2150 našeho letopočtu. Vesmírná loď honí napříč vesmírem mezihvězdnou krakatici a kromě problémů s potvorou musí řešit i pirátské útoky či pnutí uvnitř posádky. Je tu fajn obluda, vesmírní pavouci, nějaké to efektní zabití a solidní neokoukaný casting. Tvůrci k tomu přistoupili bez větších ambicí a to je v tomto případě dobře. Příjemná béčková jednohubka. 60% ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Píše sa rok 2150... Vety podobnej tejto sú neklamným znamením, že sa z filmového plátna na vás rúti hromada sračiek. Ale keď je to pred našim letopočtom, to by človek čakal minimálne Amenhotepa masturbujúceho pred sfingou (nemajte mi to za zlé, ale v Egypte faraóni naozaj onanovali na verejnosti). Dostali sme vesmír spojený s mamutom s hercami hodných prachovky. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Objektivně za 3*, ale vzhledem k tomu, že se tady stalo něco, co jsem nikde u žádného survivalu nezažil - SPOILER BACHA skoro jako jediný tady přežil ten nejstarší (který vypadá jako James Benning, takže už jenom kvůli tomu jsem k němu měl sympatie) KONEC SPOILERU - tak tomu ty 4* nakonec dát musím. Navíc mi přijde, že je tady ten film dost podhodnocený. Triky celkem ok, herci ujdou, postavy to má taky zajímavé, dokonce se tady dá i někomu fandit. Jako jo, jsou tu nelogičnosti a celkově s tím šlo pracovat líp, ale jinak to vůbec není špatné a celkem se mi to i líbilo. Slabší 4* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hon na vesmírného vorvaně, co vypadá jako kříženec japonského draka s červem z Chvění (1990), má podobu putování lodi Enterprise (Star Trek, 1979) do míst, kam ještě lidská noha nevkročila, ba ještě dál, do tajemného Bílého prostoru. Když můžou být černé díry, proč by nemohly být bílé, že? Jenže, hon je v podstatě pomstou, k tomu se do posádky infiltrovala agentka společnosti, která ovšem sleduje osobní cíle, proč se dostat do Bílého prostoru, a navrch se ještě přidají vesmírní piráti. Snímek má místy napětí, vcelku svižně odsýpá, dojde i na parazity a useknutou ruku a hlavu a směrem k závěru je víc a více jasné, že to možná nikdo nepřežije. Poněkud diskutabilní je triková stránka, jelikož chvílemi máte pocit, že sledujete levnější počítačovou hru. Jakmile si ale na vizuál člověk zvykne, soustředí se hlavně na příběh. Nic světaborného, oddechovka ano. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama