Reklama

Reklama

Another GANTZ

(TV film)
všechny plakáty
Mysteriózní / Sci-Fi
Japonsko, 2011, 99 min

Obsahy(1)

Novinář Kikuchi se na internetu náhodou dostane k záhadnému souboru. V tom se dočte cosi o bytě s jedním pokojem, ze kterého černá koule jménem GANTZ posílá lidi na vražedné mise. Kromě toho najde zmínky o lidech, kteří zemřeli při nehodě, avšak nadále si žijí své životy jako by se nic nestalo a ihned se proto pouští do vyšetřování. (Raztubyl)

(více)

Recenze (3)

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Alternativní verze prvního dílu GANTZe, vyprávěná z pohledu jakéhosi novináře, jenž zjišťuje co to ten GANTZ vlastně je. Kromě toho se tahle verze více zaměřuje na ostatní postavy z prvního dílu a je o půl hodiny kratší. Je sice zajímavé sledovat příběh částečně z jiné perspektivy, nicméně zas tolik nového film nepřinesl a postava novináře je dost podivně odbytá. Celé mi to připadá jako nějaké DLC, se scénami jež se nevešly do původního filmu, slepené narychlo novou dějovou linkou. ()

Reklama

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se znova koukal na první díl s pár scénami navíc a to mě opravdu vůbec nebavilo a dávám nejnižší možné hodnocení. Všechny tři Gantz filmy mě fakt ohromně zklamali a můžu jen doufat že alespoň animovaný O bude stát za něco. 10%---- 1/10 IMDb ()

Zajímavosti (1)

  • Another Gantz byl vytvořen sestříháním prvního dílu filmu Gantz (2010) s nově dotočenými scénami a vysílán na Nippon TV těsně před uvedením druhého dílu Gantz: Perfect Answer (2011) do kin. (Raztubyl)

Reklama

Reklama