Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bakteriologická zbraň, vyvinutá americkou vládou pro vytvoření super vojáka, se šíří jako epidemie v poklidném městečku ve východní Evropě. Všichni jeho obyvatelé se změnili v hordu zombies. Nikdo nemá znát pravdu. Plán je následující. Umístit bombu do zdejší jaderné elektrárny. Pro splnění této mise je najato komando žoldáků, kteří se musí přes zombies do elektrárny dostat. (zdenda0)

(více)

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keď už nič iné, tak som čakal aspoň zábavnú blbosť, pri ktorej si oddýchnem, ale tentokrát som sa prerátal. Dívať sa na skupinku netalentovaných idiotov, ako pobehujú po jednej továrni a odstreľujú zombíkov ma prestalo baviť už po pár minútach. Navyše to nemalo ani žiadny dej, tvorcovia si dali záležať maximálne tak na maskách, ktoré boli na nízkorozpočtové pomery ako tak zvládnuté. Ináč to bol problém dopozerať do konca. Predchádzajúci snímok dua režisérov "Eaters" bol aspoň miestami nechcene vtipný (najmä vďaka debilným hláškam) a mal charizmatických hlavných hrdinov, takže aj napriek naivnému (alebo lepšie povedané nulovému) scenáru som to vtedy prehrýzol. V tomto prípade sa už ale jedná o totálny prepadák - nadohľad odpadu. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zombie masakr je béčko jako vyšité, což by tolik nevadilo, kdyby ho tvůrci zpracovali nějak originálně. Nezpracovali, takže se divák dočká všech možných dějových klišé. Scenáristé si velmi často nevědí rady, co si mají postavy říkat, díky čemu jsou mnohé scény strašně užvaněné a k nepřežití dlouhé. Navíc jsou všichni do jednoho chodící stereotypy, v drtivé většině mizerně zahrané. Jasno nemají páni režiséři ani v tom, s jakým druhem zombie se hrdinové vlastně potýkají. Chvíli jsou zombíci pomalí, když se to hodí, zase sprintují jako o život. Pochválit naopak zaslouží dostatek akce, slušné tempo a velmi dobře udělané masky. Pro milovníky braku je sice Zombie masakr slušný exponát do sbírky, faktem ovšem je, že předchozí film Eaters se dvojce italských rejžů povedl o poznání víc. ()

Reklama

Reklama