Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Recenze uživatele Ouwen k tomuto seriálu (1)

Kurýr (2012) 

Trošku jsem se pár uživatelů poptal, zda má cenu do tohohle vrazit čas. Jejich odpovědi jsou negativní, jako zdejší hodnocení. Ale přesto jsem zkusil první dva díly a kupodivu, není to tak špatnej seriál. Příště nebudu dbát na hodnocení tady, přijde mi, že většina má potřebu jen kritizovat. Jasně, sám jsem našel tolik chyb, ale souboje mají dobrou chorču a většina chvatů je dokonale vidět, ještě v prvním díle tomu tak nebylo, ale další díly to mají jinak a jsou lepší. Navíc, hlavní hrdina je fakt týpek, má charizma. Není to Statham, ale způsoby filmového Kurýra jsou i zde, navíc jeho černá Audi je fakt kus. Pěkné holky, nahota, spousta akce a zajímavé náměty, i když klišovité dialogy. A to intro je fakt bezvadný. Uvidím jak to bude dál. Navíc každej díl uteče, jako voda, tak co chtít víc?! Na nelogičnosti a chyby v tomhle seriálu seru. Chtěl jsem pobavit a dostal jsem prozatím ještě větší kus zábavy. 9/10 po první sérii. Druhá série obsahuje lepší levelost v bitek, sice mne mrzí, že několik chvatů je umělejch a nezapadá, ale jinak si nemám moc nač stěžovat. Jasně, že kaskadér musel občas zastupovat Vanceho při kopech, ale v dalších dílech Vance už sám kope a nevede si zle. Ještě lépe předvádí chvaty, výborné bloky a nějaké prvky Wing Chunu jsem viděl, nejlepší souboj je teda z prvního dílu ve výtahu s Maďarem a chválim i minimum střihů, především v posledním díle nebyl dokonce jediný střih a Vance se pěkně zapotil, ale předvedl dobrej fight. A bitky jsou nejlepší akční složkou. Přestřelek moc není, jsou však pěkně Rkové. A Vance je sympaťák, má vynikající hlášky, charisma, jeho parťák Jules je v pohodě a Cat, která hledá zákazníky šíleně sexy. A Tarkoni, u něj mne mrzí, že nemá moc prostoru. Bohužel, většinou jsou ve druhé sérii nezajímavé náměty, nějaká vata se najde a scénář je dost nestabilní, strašně slabej. A s tím koncem z posledního dílu nejsem spokojen. Mohlo to bejt lepší, ale co už. ()

Reklama

Reklama