Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Recenze (81)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

1 serie upřímě nic moc... spíš nic než moc. Jako že nehodnotím představitele kurýra (jako že ten nejnovějiší Restart dle mého dopadne ještě hůř) problém není ani tak ze scénářem - charakters, nějaký příběh tam je... ale spíš s tím co Frank řeší. Tedy velmy podprůměrné záporáky, případy na které by v poho stačil nějaký běžný hiperaktivní policajt.... a v jednom kuse někoho zachraňuje. V podstatě tenhle seriál porušuje uplně všechna Frankova pravidla kterými se tak nějak přestává uplně řídit a z cihlou na plynu se řítí s célím scénářem rovnou do propásti. Nadruhou stranu 2 série to docela slušně nakopla... "trochu" (P.Vašut mě dost pobavil. :D) Jsem zvědavej jak to tentokrát dopadne. Čekám kulervoucí finále... i kdyby měl franke "znovu" zařvat! Kuly tomu že 3. série nejspíš už nebude... :) Jako že nekulervoucí závěr té 2... hovoří v přání pánů scénáristů opačným dojmem. :D ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prvá časť ponúkla všetko , čo sme mali možnosť vidieť vo filmovej sérií. Takže vlastne nepriniesla nič nové. Je však dobré, že serial si netýči svoju vlastnú cestu, ale pridržuje sa už zaužívaného. Nove prvky ako operátorka, mechanik sú vítané a dovolím si povedať, že vedľajšie postavy pribudnú. Chris Vance dobrý, aj biť sa vie ( ale nemá ani Stathamovú postavu ani ten úškrn v boji ) aj sympaťák. Frank Martin v jeho podaní dostal trochu iný rozmer, ale základ ostal. Som zvedavý, ako sa serial bude vyvíjať. Ale oplatí sa to pozerať, už len pre tie ženy a autá. Zatial 3 z 5 ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Udělat seriál, který je dobrý jen v tom, že kopíruje jiný a úspěšný film, je prostě ubohé. Viděl jsem sice jen kus, ale stačilo mi to. Na něco takhle stupidního se totiž déle dívat ani nedá, pokud jste jen trochu fanoušek původního originálu. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Veľmi predpokladateľné až hlúpe, ale to by mi ani tak nevadilo. Chris Vance hoc je to celkom charizmatický týpek sa nevie biť čo sa režisér a strihač snažia kamuflovať - to mi už vadí. Naháňačky sú tiež dosť slabé. Čo sa mi páči je Frankovo Audi A8. Potešila a zároveň i prekvapila ma dosť výrazna miera erotiky oproti filmovej sérii, len ženy mohli vybrať krajšie :) 20 % ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Kobra 11 verze 2.0 zkrizena s nametem Transportera. Vypulirovana auta, vypulirovane slecny. Pusobi to jako promo video na nejaky blizici se autosalon. Akce desive nudna. Dropnuto po dvou dilech. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Cista,az chirurgicky presna prace,zadna prehnana psychologie nebo premrsteny humor,jednoducha narace,primocara jako slalom aut a pevna jako paka...prijemny prekvapeni ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Kurýr nikdy nebyl žádný filmový skvost, ale Jason Statham a jeho kousky dodávaly filmům zábavnost. Seriál - krom toho že není z poloviny tak zábavný - je navíc příšerně odfláknutý. Lacinost z něj čiší ze všech koutů a to že je točený v ČR mu na kouzlu vůbec nepřidá. Auta s českými SPZ se mezi záběry mění na francouzské, auta se prohání okolo Poděbrad a děsně si hrají na Francii. Ne, mě nevadí to balamucení. Mě vadí, že se to ani nesnaží maskovat. Prostě chčijou divákovi na hlavu a ani se to nesnaží vydávat za déšť ;). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Čistá konkurencia pre prvé série Kobry 11, rozumejte ma, že aj napriek veľkým ambíciám, totálne céčkové televízne. Kobra 11 ale mala aspoň nesmrteľného Semira, toto má Chrisa Vanca, ktorý je nemastný neslaný a nemá šancu utiahnuť takýto materiál. To už aj nový Kuriér je oproti tomuto fakt megadielo. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Parazitické vysávanie značky a projekt, u ktorého zrejme všetci zúčastnení vopred vedeli, že nebude fungovať no aj tak do neho šli. Chýba tomu Jason Statham alebo teda lepší a charzmatickejší hlavný hrdina, viac akcie a aj scenár Luca Bessona. No aj tak sú Odpady hodnotiacich celkom mimo, existuje omnoho horších seriálov. Toto je len rutina natočená bez záujmu a invencie. 30% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, každý díl je na stejný brdo, ale akce je slušná. Holky a auta jsou pěkný. Pokud neočekáváte zázrak, přeci jen je to z Německa, tak si to i užijete. 55% PS: některé scény byly použity ve více dílech, takže honičky jsou si hodně podobný. Druhá série je o krapet lepší, několik dílů se točilo v ČR a vystupují tam čeští herci - Vašut, Issová... K Frankovi se přidají noví lidé, bohužel do jeho řad zasáhne smrt a ne jednou. A ten konec... Snad má Frank dobrý airbagy i když tady mu asi nepomůžou. ()

baXter

všechny recenze uživatele

Chvílemi je to tak špatné, že se až nahlas směju. Například mu týpek vyklopí skoro celej zásobník z UZIny do bočního okýnka z cca 3 metrů, kde to zanechá jen pár škrábanců. To jsem ochotný divácky přijmout, ale že o dva záběry je okýnko jako nové a naleštěné, to už prskám smíchy. A takových momentů je v 1 díle docela dost. Zatím jsem viděl jen dva díly, ohodnotím až po celé sérii, pokud ji někdy dokoukám. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Zklamání hlavně z důvodu, že jsem čekal, že to bude mít něco společného s kurýrem ala Statham. To ale nemá. Je to oddechovka na kterou se klidně mrknu, když zrovna nic jiného nejede. Té akce tam není moc, herci do svých rolí mi vůbec nepasujou, Frank je sice borec, ale jen proto že to má ve scénáři, protože osoba Chrise Vance kurýra nedělá. Zas tak špatné to není. Chybí tomu originalita, vlastně to dost kopíruje šablony většiny seriálů. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu že seriál je len veľmi drahá reklama na Audi, celkom dobre sa nato pozerá. Je to také zábavne béčko s krásnymi babami, autami a sem-tam sa vydarí aj nejaká tá akcia. Niekedy zas nie :) 50%. ()

javaznenevim odpad!

všechny recenze uživatele

Poté co dva filmy vytřískali z jedničky všechno co šlo, přichází jeden z nejhorších seriálů na motivy dost špatné filmové série. Zločin a komerční odpad. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Tak nie, znova ďalší nemecký seriál ktorý nedokázali profesionálne natočiť a že to mohol byť dobrý seriál. ()

Reklama

Reklama