Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Recenze (81)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Televizní seriál, kde jednotlivé epizody se snaží stavět na ose filmových kurýrů. Vytuněno sympatickým osobním mechanikem a osobní agentkou - manažerkou. Tu hraje neznámá maďarka Andrea Osvárt a pohled na ni potěší. Oddych bez nároků na pateční večer u TV. Tolik první řada z roku 2012. Ale pozor! Je tu druhá řada z roku 2014, na které se podíleli i češi. Z prvních dvou dílů druhé řady jsem byl dost rozpačitý. Co fungovalo, to zrušili. Kozatá manažerka byla odsunuta zpět na Balaton a nahradila ji zřejmě sestra Semirovy manželky z Kobry 11. Kamoš mechanik byl zastřelen. Kurýr porušil svá zásadní pravidla. Kurýrování jen na úvod a potom následuje nezištné pomáhání slabým a potřebným. Třetí díl nezachránila ani Praha a Josefíková, ve čtvrtém, ze záznamu, už jsem posouval a nechápal kurýrovu snahu zachránit zavalené mohamedánské dělníky v Africe. První řada 40% a druhou jsem skončil po čtvrté bličce s plným počtem bodů: ODPAD. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

no... bylo to... prostě divné a slabé... k filmové předloze se to ani zdaleka nepřiblížilo... a ten konec druhé série a vlastně celého seriálu fakt luxus... ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Jak ubohé. Ve srovnání s filmem opravdu směšné nejen filmařsky, ale i díky Chris Vancemu, který Stathamovi nesahá svým charismatem ani po kotníky. ()

ac1976 odpad!

všechny recenze uživatele

Niektoré postavy by mali ostať na filmovom plátne a netrepať sa do televízie. Vance hrá asi z donútenia, ináč si ten jeho kyslý prejav neviem vysvetliť a od odpadu to zachránila len bojová choreografia. Aj v tej je však Vance taký uveriteľný až strach (porovnať so Stathamom). Ukážka sračkovosti: časť o 3 kufríkoch! Po zhliadnutí ďalšej série musím upraviť komentár aj hodnotenie! Zo sračky sa stala SUPER sračka a o tej dnes populárnej tzv. politickej korektnosti ani nehovorím! To sa ešte vážne nájde niekto kto má chuť zatracovať Majora Zemana???! ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Velmi důstojný seriálový spin-off kurýra. Frank je borec a Chris Vance si jeho roli očividně užívá. Vše ostatní taky fajn, akce, hlášky, rozhovory, ženský, všechno fajn. Jen prostřední díly druhý série stály za prd. Když Frank sebere nepříteli AK a pak jen stojí jak sloup a pálí kolem sebe jednou rukou, tak umírám nudou. Ale najde se tam i dobrá akce viz souboj ve výtahu v prvním díle nebo bitka v kuchyni bez jedinýho střihu v posledním díle. Ale zbytek bezva, až na ten konec, chci třetí sérii, páč ten konec byl hodně neuspokojivej. ()

Hanz924 

všechny recenze uživatele

První série super oddychovka k večerní relaxaci u vychlazeného pivka, druhá série zklamání v podobě obyčejné kriminálky, kterých je v TV mraky. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Film o muži, který po většinu první série prožívá setrvalou euforii a vzrušení při řízení vozidla Audi. Celé mi to vlastně připadalo jako reklama na Audi doplněná nějakými pofiderními příběhy velmi nízké úrovně. Ten muž, po vzoru Kobra 11, šíleně jezdí, šíleně se mlátí, šíleně střílí, všechny pobije, všem ujede, vždycky vyhraje. Je to hodně úsměvné, ačkoli tvůrci to mysleli krutopřísně vážně. Příběhy jsou prostinké, děj monotónní (bitka, honička, bitka, střílečka furt dokola a se stejným výsledkem), scénář často pobaví svou hloupostí, účastníci se chovají převážně jako pitomci. Druhá série je unylejší, ještě více vycucaná z prstu a méně zajímavá. Příběhy už bývají častěji na hraně a pod hranou odpadu. (12%) ()

S3MIR odpad!

všechny recenze uživatele

Slabe,velmi slabe.Pustil som si prvu epizodu a vypol som ju hned ako sa skoncila prva "nahanacka".Katastrofalne zostrihane,a postprodukcne zrychlenie zaberov tam tak bilo do oci,ze som to proste nevydrzal. U mna maximalny prepadak a premrhana prilezitost na celkom zaujimavy serial... ()

Bouřka 

všechny recenze uživatele

Něco takového jsem už dlouho neviděla - záporná postava dostane dvakrát za sebou brutální nakládačku, do toho honička v autě, potom další nakládačka, potom ho srazí plnou rychlostí auto a potom se znovu vrhne na kladnou postavu (kurýr), aby dostal nejbrutálnější nakládačku a jediná možnost, jak se ho zbavit, je hodit ho do řeky, jinak by se tam řezali asi ještě dneska. Do toho kurýr, který nejenže výborně řídí, ale také ho zřejmě cvičila elitní jednotka v boji na blízko, protože on zbraň opravdu nepotřebuje. No, jestli to bylo myšleno jako parodie, tak dobrý :-) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nepodarená séria už tak nie veľmi podarenej série. Chris Vane v úlohe Jasona Stathama bol snáď len zlý vtip, akčné scény na úrovni škôlkarov, ktorý sa naháňajú po ihrisku a to nehovorím o inteligentnosti dialógov. Načo tento seriál vznikol, to fakt neviem, ale aspoň potešil peknými autami a sem-tam aj s nejakým napätím. Na celkový úspech je to ale veľmi málo a toľko klišé na jednom mieste som ešte hádam ani nevidel. Strašné. 35 % ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

Po prvom dieli hodnotím kladne, aj dlhšie to mohlo byť, využili krásnu herečku a hneď v prvej scéne ju vyzliekli, Chris Vance bol dobrý, takisto ako v Prison Breaku, pohodový seriál, ktorý si pozriem určite každý týždeň. EDIT : niektoré diely sú vážne nudné ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a opäť nuda. Čakal som podstatne viac, keďže réžie sa ujal Luc Besson. Absolútne necharizmaticke herecke obsadenie, staromodne sš prejavujuci dej, este aj Kobra 11 z roku 2000 mi prišla zaujímavejšia ako tento nový seriál. Príde mi to ako veľmi slabí odvar na skvelé filmu s Jasonom Stathanom. Akčné scény su taktiež robené v štýle, že človek si povie: "Toto som videl už v lepšom prevedení." Tak pôsobí aj tento seriál sucho a bez originalnejsieho nápadu niečím zaujať. ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Zlý sen, špatný vtip, akční telenovela... To je pouhá hrstka přívlastků, která mě napadá po zhlédnutí pilotního dílu. Lacinnější už to ani být nemůže. Jedna hvězdička za to, že obyčejné telenovely jsou přecejen o něco málo horší a druhá za soundtrack z Kobry 11! ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Na vyložený průměr moc dobrý, na maximum průměrný...když tak koukám na místní hodnocení, říkám si, jestli je na vině seriál, nebo očekávání rejpalů. Ne, není to zázrak. Ale od pilotu je jasné, že jde o oddychovou akčňárnu bez výraznějších ambicí na styl nebo obsah. V tomhle ohledu to vyšlo a ta jedna hvězdčiak navíc je kvůli prosté skutečnosti, že Andrea je kost a kurýr jako profese je sympatickej job. http://umenivyberu.cz/serialy/transporter-the-series/ ()

svist10 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle asi těžko soudit, ale je to předvídatelné až hanba. Postavy se chovají přesně podle šablony, překvapivý zvrat je překvapivý asi jako finále filmu s Brucem Willisem, To blonďatý jelito se chová jak nadrženec po lobotomii. Ale. Celé to svižně odsýpá, bitky mají energii a výprava je velkorysá. Jako bonus: je příjemné sledovat, jak si někdo potměšile vytírá kloaku s MPAA. Scénář lehce pod průměrem, zpracování výtečné, plus bonus. Pro mě čistě subjektivní 4 hvězdy. EDIT: Nic mě nenutí vyhledávat další díly, takže ubírám jednu hvězdu na průměr. ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Frank Martin aka Chris Vance znie dobre, akcia ako tak sa dá, humoru tu moc niet, sceny s autíčkom sa dajú. Celé dokopy je to ale nudné, ale prihliadiac na erotiku, akciu, autá,a slečny na plátne, plus ten prizvuk fishermana z PrisonBreaku to vyplulo 41 percent, ale po 8časti to už zaačal byť des. ()

Reklama

Reklama