Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělému zřízenci pohřebního ústavu se vrátí smutné vzpomínky na matku poté, co do jeho pohřebního ústavu přivezou tělo nedávno zesnulé ženy. Jeho poklidný život je rázem tentam, když v márnici objeví vyděšeného malého chlapce. Ten chce naposledy vidět matku a zároveň se zde potřebuje ukrýt před vražedným otcem. Chlapec prozradí zřízenci své tajemství, ten mu slíbí ochranu, ať se stane cokoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak Ti nevyhovuje " ghetto urban " flák ,so všetkým , čo k nemu patrí ( beloch sa ukáže možno až v záverečných tituloch , prípadne strihne kamerovú sekundovku / náležitý song Ti počas projekcie robí tak (ne)prepotrebnú spoločnosť ..... ak Ti cloní nigga coroner... alebo snáď Method Man...) , tak sa snímkom nezaoberaj. Mňa to kino emotívne chytilo ( vizuálně taky voe ) a veľmi rada tú 4ku vystrelím. Podobné snímky totiź konzumujem a tento mal všetko , čo od tejto (ne)nápadnej filmovej kultúry očakávam. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Úděsný 3D exces s nudným Method Manem a zuřivě nezajímavým dějem. Jak je ale v dnešní době dobrým zvykem i s nezajímavým dějem se dá někdy režijně operovat, i tam bohužel Roberts kardinálně selhává a zůstávají tak jen otázky, proč tento výplod vlastně vznikl. (Berlinale 2011 - 3D) ()

Reklama

Reklama