Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diváci mají rádi pevné body v životě. Ve změti akčních filmů, zběsilé zábavy a přemíry informací se vracejí k pořadům, které jim kdysi přirostly k srdci. Mezi takové klenoty české televizní klasiky patří Bakaláři. Filmové minipříběhy, jejichž témata přinesl sám život. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Přesně tak jak jsem napsal na profilu pořadu: Bakaláří 1997. Takže hodnotím na uspokojivých 49% = ** ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrné, což v překladu znaměná téměř znamenité, představení dalších dílů Bakalářů. Lidem se prostě stále stávají šílenosti. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Bakaláři 99 / Chatař Startování za tepla Osudové setkání // Bakaláři 99 / Mladý chemik Bedřich má psy rád Schůze // Bakaláři 99 / Až budeš starší Nedělejte ze mě vola Profesor // Bakaláři 99 / Můj muž je Einstein Řezník Já a Karel // Bakaláři 99 / Sponzor Klika s klikou Ctirad a Šárka v Šárce // Bakaláři 99 / Samozvaný host Strašidlo MDŽ // Bakaláři 99 / Je to jináč Jáma Neděle // Bakaláři 99 / Žena z druhé ruky Komu zvoní hrana Pan Princ trucuje // Bakaláři 99 / Kabát Vše pro dámu Neprůstřelná nevěra ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Bakaláři jsou kultovní cyklus krátkých povídek různorodé kvality. Některé jsou úžasné od začátku do konce. Jiné nestojí za nic, ale poslední minuta svým vyvrcholením to celé změní. A další jsou úplně marné. Stejně jako tomu bývá v jakýchkoliv povídkách. Tyhle přece mají v sobě něco svého, a to ten svůj kult. Ty slavné československé herce, kteří v nich hráli a především to retro, které na vás dýchne z každého dílu. [84. hodnocení, 5. komentář, 61%] ()

Reklama

Reklama