Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou zdánlivě obyčejného filmového béčka, které však překvapí kvalitním scénářem, svižnou akcí i několika neotřelými nápady, je sympatický mistr zloděj Max Hooper, který vám s úsměvem dokáže "šlohnout" nos mezi očima. Odseděl si tři roky, a protože nadevše miluje svou manželku, je teď kvůli ní odhodlán pověsit živnost na hřebík a začít se živit poctivě. Muž, který Maxovi a jeho parťákovi dával tipy, zařizoval prodej a kontakt se "zákazníky", však přijde s nabídkou, kterou nelze odmítnout, zejména, když je podepřena nejen částkou se šesti nulami, ale také trochou toho vydírání. Jde o loupež prototypu unikátního čipu. Způsob jakým Max pronikne do přísně střeženého objektu prozradí, že je opravdu mistrem svého řemesla, zejména, když přitom všem tom prolézání šachtami a překonávání laserových detektorů pohybu ještě dokáže vtipkovat s parťákem, který vše jistí z venku. Převlečen za policistu pronikne do budovy, kde zrovna majitel firmy řeší se svými manažery obtížnou situaci firmy před krachem. Do toho všeho se dostaví manželka majitele firmy s advokátem a žádostí o rozvod. Jenže netrvá dlouho a všichni musí řešit nový společný problém. V šestém patře totiž někdo založil požár a zablokoval hasící systém. Cesta ven je odříznuta plameny a různorodá skupina lidí, ve které nechybí tvrdý, ale v jádru čestný majitel firmy, mladá žena trpcí od dětství traumatem z ohně, permanentní potížista a pochopitelně Max, který sice chce ten čip, ale protože je dobrého srdce, začne místo loupení pomáhat ostatním. Postupně se ukazuje, že nejen Max, ale každý má nějaký ten postraní úmysl, každý má na triku nějakou levotu, a tak se situace vyhrocuje, z některých zdánlivých dobráků se stávají bezpáteřní slaboši či dokonce padouši nebo také naopak. A tak vzduch houstne nejen díky zuřícím plamenům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

movie 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se tvářilo jako zajímavý (sic velmi hloupý) zlodějský snímek...a v půlce se z toho stalo Skleněné peklo 2!brrr ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se to dalo shlédnout ale je to velmi, velmi špatný film. Ideální pro doplňení vzdělání v oboru nejtrapnější role Deana Caina. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

I vařící polívka z pytlíku je napínavější než toto, leč to není uplně k zahození.. béčkový ansábl, béčková akce, béčkové béčko. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl vůbec špatný, takže jsem očekávala, že se ponese v tom samém duchu, ale pak se film začal více přiklánět ke Skleněnému peklu. Možná, že kdyby to celé bylo použito jako jeden díl nějakého kriminálního seriálu, tak bych byla i schovívavější. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Špatné akční béčko přecházející ve špatný katastrofický film se spoustou klišé a průměrnými až podprůměrnými hereckými výkony. ()

Meteorista odpad!

všechny recenze uživatele

Clark Kent špatně hrající a já skoro spící. To raději zkouknu všechny díly Supermana tam a zpět, než tohle podruhé. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které mě dostanou svou debilitou. Dean Cainovi bych dal s "chutí" zlatou malinu. Nebo koňskou koblihu. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Zlodej čipu a neplánovanú požiar v budove, následná záchranná akcia , slušné efekty , film by si zaslúžil určite vyššie hodnotenie , za mňa 3* ()

kejly odpad!

všechny recenze uživatele

Ze zacatku vypadal film dobre, ale bohuzel ho na kolena srazi stupidni scenar, predvidatelne situace a naprosto otresne herecke "vykony". ()

Reklama

Reklama