Reklama

Reklama

Bůh ti žehnej, Ozzy Osbourne

  • Velká Británie God Bless Ozzy Osbourne (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Unikátní pohled na život a kariéru britského rockera... Živoucí legenda rocku a metalu. Rebel. Věčné a věčně plaché dítě. Člověk s velkým srdcem a obrovským charismatem. Prostě Ozzy. Bylo toho o něm napsáno tolik, že máme pocit, že ho důvěrně známe. Mike Fleiss a Mike Piscitelli se k němu ovšem dostali doopravdy blízko, a příležitost dva roky natáčet Ozzyho, jeho rodinu a jeho spolupracovníky kdekoli a kdykoli využili opravdu naplno. Zachytili šedesátníka, na kterém se jako zázrakem nepodepsaly hektolitry vypitého alkoholu a kila drog ani zdaleka tak, jak by se dalo očekávat. Ozzy byl v této fázi života už spokojený, působil vyrovnaně a dbal o své zdraví, o čemž svědčí třeba jeho pravidelné cvičení na rotopedu před každým koncertem. Bohužel, od natáčení uběhlo už deset let a Ozzyho, jak víme, zdravotní problémy přece jen dostihly. V roce 2019 zrušil všechna turné, oznámil, že bojuje s Parkinsonovou nemocí, na veřejnost dokonce pronikly fotografie, na nichž má svou dlouhou hřívu už komplet šedivou. Dopřejme si tedy pohled na rockového boha ještě v době jeho velké slávy a pochopme tento celovečerní dokument jako určité memento. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Fr 

všechny recenze uživatele

NEJBLÁZNIVĚJŠÍ POSTAVA ROCKU.... /// Pojďte si poslechnout, jak nesebevědomej, věčně nalitej feťák, blázen, bavič a (no jasně) zpěvák vypráví o životě. Chlast, drogy a Rock'n'Roll! Že je to vohraný? Hmm, asi jo, ale v případě Ozzyho je to víc než jen holej fakt. Bez obalu mluví o svých vzestupech a pádech, o tom, že ,,vokno“ člověk nemusí mít jen jeden večer, ale klidně celý desetiletí. Ano, Ozzy povýšil excesy rockovejch hvězd na úplně jinej level. Těžko říct, jestli si tímhle dokumentem získá nový fanoušky. Přesto je to film hodně důležitej. Je totiž důkazem, že dokázal porazit démona! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Považuju za nutný dětem vysvětlit, že první nebyli Black Sabbath, ale Beatles. 2.) Nevím kdo byl Randy Rhoads. 3.) Žiju se závislákem. 4.) Thx za titule ,,Amy831“ a ,,tyntynka“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Naprosto se ztotožňuju s názvem tohodle dokumentu... Jen málo lidí na Světě položilo tolik na oběť metálu, jako Ozzy. Jeho tvorbu mám docela zmáknutou, slabší je to s Black Sabbath. Zkusím se na to krapet zaměřit :o). Dokument mi dal celkem dost novejch informací. Ale jeho forma není tak svižná jako třeba Diego Maradona. Tady je to krapet zabržděný tím, že tady mluví celkem dost jeho dětí, příbuznejch, což je sice dobrý, ale mě třeba tolik nezajímalo, jak byl Ozzy fotřík. Spíš se to mělo víc zaměřit na hudbu. No, je to pořád jeden z nejvlivnějších tvůrců a i v tědlech letech točí desky a ty desky nejsou srágory... Jednou se snad dočkáme celovečeráku na způsob Bohemian Rhapsody... ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Nebavil som sa. Neviem, čo chcela rodina Osbournová týmto filmom povedať. Najskôr na Ozzyho nahádžme všetku špinu, čo sa doňho zmestí a v posledných 10-tich minútach vyvolajme obrovské zľutovanie? Osobne u mňa Ozzy klesol po tomto filme z takmer nulovej vedomosti na hranicu absolútneho znechutenia. Dokonca ju možno prekročil. Takýto človek si nemá prečo zaslúžiť akúkoľvek štipku obdivu. A s touto nechuťou sa zviezol aj samotný film. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Já bych si radši přál hudební dokument, tyhle alkoholicko-drogové eskapády mě nudily a skoro jsem usínal. Jako hudební dokument to zdokumentovalo Ozzyho kariéru od založení Black Sabbath po smrt Randyho Rhoadse (tedy cca 1968 až 1982). Do toho nazdařbůh pár záběrů z turné se Zakkem Wyldem (asi z roku 2008). Čekal jsem něco jiného. :-/ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velice povedenej životopisnej dokument velikána světa metalu a rocku! Je krásný poslouchat jak úžasně v každé větě s naprostou lehkostí opakuje slova FUCK a v každé druhé FUCKING BITCH. Navíc mě hodně zaujalo Ozzyho dětství včetně dospívání, kdy na všechno sral, byl rebel a k tomu čím se stal ho vlastně svedla veliká náhoda. A takový náhody jsou nejlepší! Nebýt jí, neměli by jsme tady Black Sabbathy a hlavně Ozze samotnýho! 75% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama