Reklama

Reklama

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad! Nová televízna show, v ktorej zúčastnení hádajú vedomostné otázky. Keď uhádnu, čaká ich veľká výhra, keď neuhádnu, príde na rad motorová píla a koleso "šťastia" rozhodne, o ktorú časť tela prídu. A keďže je to sranda, tak môžu bez problémov pokračovať ďalej. Výnimkou je, keď prídu o hlavu... alebo žeby nie? No v tomto filme je už všetko možné. V každom prípade som sa výborne bavil. Hororové komédie síce veľmi nemusím, ale keby boli všetky také krvavé a zábavné, tak by som svoju mienku zmenil veľmi rýchlo. Masaker! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa to označiť aj ako trendovo nablýskaná sebaúcta a zároveň poďakovanie fanúšikom za ich priazeň. 1-značne vydarený pokus o návratku GDF of Gore , ktorý je na svoj vek v ÚCTYHODNEJ forme. Kto ovláda Jeho predchodky , vie čo očakávať.( gore na H.G.L. úrovni a iné už nikdy nebude - a to je dobre ). SHOWTIME ! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje druhý setkání s tvorbou H. G. Lewis(e). Po průkopnickém Blood Feast z roku 1963 kde položil základní kameny všem gore masakrům je to pro změnu jeho poslední kousek The Uh - oh Show. Tohle vřele doporučím všem kdo mají rádi hodně krvavou zábavu, která se vůbec, ale vůbec nebere vážně. Pořádnou porci krve a velkou dávku humoru zaručí jen tahle ulítlá šou, plná stejně ulítlejch postaviček, včetně diváků. Mě se asi nejvíc líbil negřík Rabial Saw Rex. Každopádně už teď vím, že si filmy H. G. Lewis(e) musím proklepnout. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Uh-oh Show“ je dobrým filmem, pokud se na něj budete dívat jako na film, který se nemůže rovnat hollywoodským drahým filmům. Není takový, nechce takový být, a v tom je jeho síla. Uvědomuje si, jaké jsou jeho možnosti a staví na nich. Ten přesah tady je a to je strašně moc dobře. Pro mě je tohle další ukázka, že rozlišovat umění na brak a vysoké umění nemá smysl, protože pokud je autor dobrý, myšlenka se dá vyjádřit všemi možnými způsoby, a to i takhle hnusně krvavě. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to že moje hodnotenie je najnižšie zo všetkých, ale mne to proste príliš zábavné neprišlo a to som v týchto vodách ako doma. Má to ústredný nápad s televíznou show kde za nesprávnu odpoveď súťažiacim vytlemený černoch odreže nejakú časť tela, ale ten zbytok je iba lacno vyzerajúce a nie moc vtipné trapasenie nemtavých hercov a nudných amatérskych gore efektov, ktoré sú na takého priekopníka žánru akým bol Herschell Gordon Lewis priam hanebné, aj keď je to tentoraz "iba" sranda. Naviac sa tu obete po odfiknutí ruky, nohy či hlavy tvária akoby nič a iba hodia nejaký blbý koment čo z toho robí ešte stupídnejšiu koninu bez akejkoľvek snahy o vypointovanie čohokoľvek. To už väčšina Tromáckych hovadín predviedla väčšiu nápaditosť. Samozrejme nejaký ten úsmevný fórik tu a tam preletí obrazom, ale keď mi na celom filme prišiel najvtipnejší ten prdiaci tlsťoch oblečený ako prostitútka, niečo je zhnité v žánri splatterovom. Za mňa dosť o ničom. ()

Reklama

Reklama