Reklama

Reklama

Obsahy(1)

FBI vyslýchá muže, který tvrdí, že přichází z roku 2077, aby se pokusil zachránit svět před zkázou a vypráví vyšetřovatelům svůj příběh. Jmenuje se Alan Deakins, je velitelem válečné ponorky USS Alabama a také jediným členem posádky, který přežil katastrofu během níž zmizela ponorka v záhadném Bermudském trojúhelníku. Deakins je umístěn na psychiatrické klinice, kde se o něj začne zajímat Lance McCarthy, vyšetřovatel paranormálních jevů, který přesvědčí washingtonského politika Charlese Braddocka, aby sponzoroval jeho vyšetřování a pokusy zjistit, co se vlastně na moři stalo. S novou ponorkou a posádkou se vydají na místo záhadného zmizení a potká je stejný osud. Projdou přechodně otevřenou b ránou mezi dvěma časy a ocitnou se v roce 2077. Tady jsou však zajati Braddockem, který se stal vládcem světa zničeného globální katastrofou. Zajatcům se naštěstí podaří uprchnout a připojí se k podzemnímu hnutí odporu, které vede Deakinsův vnuk John. S jeho pomocí se pokusí vrátit do své vlastní doby, aby se tu pokusili změnit události, které povedou k celosvětové katastrofě a Braddockově krutovládě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Co do námětu velice ambiciózní dílko, ale když nejsou prachy a navíc to nejsou tvůrci schopní aspoň trochu odlehčit, tak z toho musí zákonitě vyjít takováhle trapná překombinovaná píčovina. Tenhle film prostě chce bejt nečím čím bejt nemůže a ani se všema těma vykrádačkama mu to nepomůže k tomu aby byl zábavnej. Nezachrání to ani Jeff Fahey, nezachrání to ani záporák co vypadá jak císař ze Star wars. Nezachrání to ani vnuk Faheyho co vypadá jak Russell z Útěku z New Yorku. Je to shit kterej nezachrání ani svěcená voda.5% ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Scott P. Levy si nedal příliš záležet na akční sci-fi, která pojednává o mužích minulosti, kteří jediní se mohou pokusit změnit budoucnost a zachránit ohrožený svět. Myšlenka špatná jistě nebyla, ovšem zde se šetřilo, jak na hercích, tak na efektech, zkrátka na všem.. Podle toho i odpovídá hodnocení uživatel ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Náhodou dobré sci-fi béčko, ktoré sa začne ako seriózna epizódka Aktov X o záhade v Bermudskom trojuholníku, ale potom sa to zmení na sci-fi plné časových paradoxov odohrávajúce sa v postapo budúcnosti a zároveň súčasnosti. Je tu aj kopa známych ksichtov. Či už exhviezd alebo aj budúcich hviezd a všetci sa celkom snažia. Príbeh je plný rôznych šokujúcich odhalení a vo finále sa dočkáme aj pár pekných prestreliek a pôsobivej naháňačky plnej cool výbuchov, ktorú zrecyklovali následne vo filme Nautilus. Dej sa chvíľu odohráva aj na ponorke, ktorá pôsobí uveritelne jak z vonku, tak aj interiérové zábery. Scény v postapo zničenej fabrike vyzerajú tiež autenticky. Záver je typicky béčkovo otvorený pre ďalšie pokračovanie. S trochu premakanejším scenárom, štýlovejšou akciou a svižnejším rozbehom (prvých 20 minút sa fakt vlečie) by to bolo fakt skvelé sci-fi béčko. Ale aj tak to stojí za jedno pozretie. Fanúšikovia rôznych sci-fi seriálov by mali byť spokojní. 5/10. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

uf, to zas byla ale laciná blbost... ovšem pokud máte rádi béčková sci-fi i s jejich logickými chybami, topornými hereckými výkony, ještě topornějším scénařem a absolutně nejtopornějšími dialogy... k tomu navrh nějaké to przněníčko sličné důstojnice (Linda Hoffman)... tak v tom případě mohu doporučit, budete se skvěle bavit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To je strašná splácanina. :-) Vypadá to strašně televizně, obě holky ukážou prsa a hodně se tu v poslední půlhodině střílí, aby to jak bylo akční. Ale jinak si autoři tuhle něco vzali z Terminátora, tamhle z Cyborga, potom z Philadelhpia Experiment, dokonce ze Star Wars a Klonových válek, a pronajali si jedno patro v nějaké komerční budově s výtahem a jedno skladiště (někdy je až směšné, jak pořád probíhají jednou podzemní chodbou a jedny dveře slouží jako různé dveře do různých místností, ale jsou furt stejné) a někde si nechali udělat modýlky ponorek. Logických děr a směšného chování postav je tolik, že se to už brzy nedá počítat ani na prstech několika rukou. Ale zase tu hraje Jeff Fahey, kterého jsem si oblíbil v seriálu Marshall, a jak už jsem psal, obě holky ukážou kozy. Takže suma sumárum dvě hvězdy. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama