Reklama

Reklama

Film se odehrává v texaském Austinu a je inspirován tamní rokenrolovou scénou. Sleduje čtyři vzájemně propojené milence, kteří čelí výzvám jak v hudební kariéře, tak v intimním životě. Ve světě poháněném mládím, vášní, chtíčem, drogami a kreativitou se příběh zaměřuje na dvojici, která hledá způsob, jak se vyrovnat s chaosem moderního světa a najít smysl existence. (HBO Max)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (119)

venison 

všechny recenze uživatele

Nevím co, ale něco se Malickovi stalo.. Od válečných hodně akčních a dějových dramat jako „Tenká červená linie" přešel na hodně nedějové, artově ztvárněné, mezilidské příběhy viz „Strom života".. Snímek „Song to Song“ má minimální děj, ale především se všechno točí kolem pocitů.. Snaží se zachytit snad všechny city ve všech fázích partnerských vztahů.. Obsazení je více než ucházející romantický Ryan Gosling, Rooney Mara, sebevědomý Michael Fassbender, smyslná Cate Blanchett a lehčí verze Natalie Portman rozjíždí svá malá zaláskovaná a velmi intimní osobní dramata.. „Song to Song“ je nahodilý shluk scén, které diváka natolik vybízí k přemýšlení, až pozornost ochabuje a místy nudí.. Není to film o zapojení mysli, ale spíše duše.. Pro náročnějšího diváka filmového klubu a fanouška festivalů.. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Malick ako jeden z mála dnešných režisérov ešte chápe, čo je to filmové umenie. Literatúra udivuje človeka slovom, hudba zvukom, film obrazom. Hejteri budú hejtovať, karavána ide ale ďalej. Toľkokrát som rozmýšľala nad tým, že hudba mi veľakrát doslova zachránila život. Práve pre vyššie spomínané delenie mám najradšej hudbu inštrumentálnu, pretože to je tá skutočná sila zbavená akýchkoľvek posolstiev. Na tie predsa slúži poézia a próza. Miešanie hudby s filmom ale akceptovať môžem, hlavne v tej podobe, v akej ju podáva Majster. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Podmanivá vztahovka, točící se kolem po zážitcích prahnoucí (nevěrnice) dívky. Malick znovu přemýšlivě o citech, tentokrát na pozadí festivalů i v opuštěných luxusních bytech. Meditativní zážitek. Improvizace a nezaměnitelný vizuál. Herecké výkony špičkové. Fassbender znovu ve vrcholné formě. Ovládej peníze, nenech peníze ovládat sebe. ()

gegina31 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo dal na výběr, jestli si tenhle film pustit znovu nebo si zabodnout vidličku do oka, tak opravdu netuším, co bych si z toho vybrala. Ale jelikož je můj nevšední zážitek tak čerstvý, tak se spíš přikláním k té druhé možnosti. Nevím, co si herci, režisér a celý štáb při natáčení píchali do žil, ale asi jsem si to měla při sledování vzít taky, abych dostala tu pravou náladu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Luxusně obsazený,vizuálně přitažlivý a jak už tu padlo,divácky nejpřátelštější Malick a pro mě osobně nejlepší Malick od Tenké červené linie (neviděl jsem Knight of cups,ale dle ohlasů,jsem zas o tolik nepřišel).Na to,že ve filmu není až tolik klasických dialogů a film je vyprávěn především vnitřními monology a obrazem má Song to song co nabídnout a je v něm mnohem víc emocí než by se mohlo zdát.Po Linii první režisérův kousek,který bych neměl problém vidět znova...60% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Christian Bale najde cokoliv

Christian Bale najde cokoliv

25.04.2015

Batmanovská štafeta je předána a Christian Bale (Temný rytíř) se opět vrhá na menší filmy. Britský herec už má za sebou Knight of Cups a Weightless od nevypočitatelného Terrence Malicka (Strom života… (více)

Reklama

Reklama