Reklama

Reklama

Nejšílenější sexuální úchylky

(seriál)
  • Česko Podivná přitažlivost (více)
USA, 2010, 41 min

Produkce:

Elizabeth Elson

Obsahy(1)

Nahlédněte do nejintimnějších tajemství skrývaných v cizích ložnicích. Někteří lidé mají podivné sexuální choutky. Jiné trápí zapeklité problémy a disfunkce... (TV Prima)

Recenze (5)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Úplný súhlas s IvonaK. Úchylákom treba dať maximálne priestor v psychiatrickej liečebni a nie na obrazovkách televízie. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem tři příběhy. Slečna narozená bez vaginy. Druhý příběh o sexuálně náruživé paní, která onemocněla vaginální infekcí, takže cítila při sexu bolest a její náruživý manžel byl chudák. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Dobrý úlet tento dokument.Toto asi ani netreba riešiť alebo nejako extra pitvať,lebo na pobavenie to docela ujde. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Dobre som sa nasmial. Dúfam, že som to správne pochopil a tie príbehy sú len vymyslené a hrané, a ma to byť zábavný seriál. Videl som zatiaľ len tento diel https://www.youtube.com/watch?v=ENp3MlfIcJw a ten 2. príbeh je fakt bomba. Nikdy by ma nenapadlo, že existuje aj röntgen análneho otvoru a niekto, kto ho absolvoval + pichanie ihiel do čuráka sa tým bude chváliť pred kamerou. ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak tohle můžou dát do televize. Skuteční lidé a sdílejí před celým národem takové svoje činy, které by měly být udržovány v tajnosti. Viděla jsem jenom jeden díl a měla jsem dost. Ale jestli se z toho nakonec dostali všichni, tak to je pak jediná positivní věc. ()

Reklama

Reklama