Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument který se snaží nastínit konspirační teorie globálního měřítka. Foster Gumble je jedním z autorů a zároveň průvodce celého filmu, kde předkládá své teorie, které následně obhajuje pomocí svých tvrzení. Do hledáčku si bere především alternativní zdroj energie, UFO, finanční systém, a ty kteří vládnou zemi.
Na webových stránkách "http:www.thrivemovement.com" se dá dozvědět nejen více o daných teorích, ale i o tom jak může k lepšímu světu přispět každý z nás. (Expertt)

(více)

Recenze (36)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi, ale veľmi pochybný a kontroverzný dokument, ktorý spája mnoho známych kontroverzných tém so súvislosťami, ktoré považuje za tie pravé a dôležité. S mnohými, najmä okolo tých mimozemšťanov mám veľmi veľké pochybnosti, nehovoriac že som kresťan. Tvrdiť, že tie veci sú overené a pravdivé, tak o mnohom by som pochyboval, pretože viac vecí je podľa mňa výsledkom chaosu a systému, kde môžu mať vplyv určití ľudia, ale žeby šlo o nejaké svetové historické megaspiknutie, no o tom pochybujem. Viete myslím, že energia by sa dala vyrábať rôzne, tak ako mal Tesla to určite, nedávno totiž jeden nemecký študent vyvinul zariadenie na získavanie energie pomocou elektromagnetizmu zo vzduchu z okolia, takže nekritizoval by som to zbytočne a neodsudzoval v globále, ale spôsob, akým vyrobili tento chaos, ktorý mal pôsobiť ako veľká vec, ma zarazila. Mali sa radšej pokúsiť o detailnejšie a presnejšie rozobranie vecí, ktoré sú ešte nedôveryhodné, potom ak by bolo všetko jasné, by sa mohli pustiť do niečoho takéhoto, inak je to divné, lebo samo to používa niektoré nepresvedčivé prvky. ()

elishia odpad!

všechny recenze uživatele

to je ale zase volovina... vic jak 20minut jsem u toho opravdu nevydrzela... takove dokumenty by meli zakazat, to nema se slovem veda absolutne nic spolecneho a jenom to mystifikuje lidi... a mimochodem samotne filmove zpracovani tohoto 'dokumentu' je taky otresne... torus vladne vsemu. torus nas vsechny spasi. pomni abys v jediny torus veril. ()

Reklama

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle NENÍ dokument, ale pseudovědeckej konspirační blábol jednoho pomatence. Jsou tu na sebe kupeny nesmysly, aby se daly do naprosto fiktivních souvislostí. Působí to jako trip na bůhví čem, vše působí naprosto nevěrohodně, snímek hraje na city a vše je podkresleno patetickou a rádoby spirituálně dojemnou hudbou. Drahý digitální efekty vypadaj jako když je dělal někdo z Vesmírných lidí a jeden člověk, kterej se v Thrive často objevuje tak i vypadá. PS: Všechno je torus! Všechny údaje použité ve filmu byly nezávisle ověřeny. Zdroje jsou uvedené na stránce thrivemovement.com. To jen takový malý varování na začátku filmu. Posuďte sami :-) Vzhledem k poměrně vysokému hodnocení (68 %) začínám mít obavy o přežití kritickýho myšlení. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo som to vydržal dokonca? Mám takú zásadu, nikdy nehodnotím niečo, čo som nevidel celé. A ja som tam ten odpad proste chcel dať.. Strašné niečo. Manipulácia s faktami, vytrhávanie z kontextu, demagógia a tupé lži, a do toho zábery na podvíživených afrických černoškov, ľudí trpiacich, zakaždým keď šlo o "realitu"; a ľudí smejúcich sa a šťastných, vždy keď sa rozoberali alternatívne zdroje a zaručený život v blahobyte zadarmo pre všetkých. Mimo iného sa dozviete, napríklad že za všetkým sú špirály a všetko, VŠETKO, každý tvar, kresba, bytosť a hovno na tomto svete, sa dá otočiť, pretočiť, alebo úplne zmeniť, a zakaždým vám z toho vyjde zas tá istá špirála! Celý tento pseudodokument je postavený na možnosti lepších zajtrajškov, na princípe "možno to bude fungovať a ja tomu verím", neustále si protirečí, a jedna z hlavných myšlienok pozostáva z faktov, že za a) všetko je ovládané, každý pokus o zmenu je vždy zažehnaný, nikto to nemôže zmeniť; b) nevieme o tom; c) možme to zmeniť, pretože veľká časť sveta o tom už vie a nikto ju pritom nezastaví. Imbecilný, trápny, konšpiračný grc. Úbohosť, nehodná ani opovrhovania. Odpad. Materiál pre Crofťáka ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Další zajímavý počin na poli hledání alternativ k současnému sebezničujícímu statusu quo našeho Systému.. Doporučuji přistoupit k němu s otevřenou nezatíženou myslí, dívat se očima, vnímat srdcem a používat schopnost kriticky myslet.. Jinak nemohu se zbavit pocitu který mám vždy při sledování dokumentů tohoto druhu, ať už je to Zeitgeist, Venus Project, Money As Debt apod... IT ALL COMES DOWN TO OIL AND OTHER FOSSIL FUELS... tzn. že už tady byly, jsou a budou nesčetné projekty které přišly s čistou a levnou, případně bezplatnou alternativou současných zdrojů energie, ale vždy byly zatlačeny do pozadí, umlčeny, zničeny atd.. megasilnou ropnou lobby.. celým finančním systémem postaveným na předpotopním spalováním fosilií, na kterém stojí a padají veškeré bohaté (nejen) arabské státy, celý globální finanční systém, prostě všechno.. A ti prostě nedopustí změnu paradigmatu a udělají naprosto vše co je a bude v jejich silách, aby to tak zůstalo... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Po stránce vizuálních efektů se na dokumentu podílelo Liquidbuddha studios - Vizionářské efekty pro vědomou evoluci. Animační a vizualizační studio soustředující se na převádění vědeckých, esoterických a duchovních konceptů do přesvědčivých, vysokých kvalit pro film, web nebo vysílání. (Happyyz)

Reklama

Reklama