Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Indiánský syn důstojníka americké armády odkrývá v důstojnickém kabátci připravované spiknutí, na jehož začátku má být vražda amerického presidenta.. (LiVentura)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

No tak vacsinou som zvyknuty, ze narazam ana prvy komentar od ludi ako je Karlos 80 - tyka sa to najma peplum filmov a polizzioteschi. Tu vidil Liventuru - a zas nesklamal, vypisuje jedno -dvojvetove komentare. Zacinam dotycneho uzivatela podozrievat, ze nie je schopny vyplodit logicke suvetie a vety, ktore maju nielen logicku stavbu, ale dokonca na seba aj suvisle nadvazuju. Nadvaznosti a spojenia a suvislosti asi robia Liventurovi obrovsky problem. Skoda, ze polizziotteschi nekomentuje tron alebo mchnk. To je tu potom komentatorska bieda. Iste, komentatorska bieda nevladne u mainstream filmov ako Forest Zump /žump/ a podobne. Tuna western je vyslovene plany, v 70. rokoch uz tieto zanre vymreli a v 80s bol western uz mrtvy zaner. Van Cleefovi /Utek z new Yorku/ sa cudujem, ze sa do takejto kraviny vobec upisal, nic sa tam nedeje, tempo je plane,m dialogy este horsie, hruza..... ani som to cele nedopozeral, v cca 85 % filmu som to vypol, taka planoba to bola : 30 % ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Lee Van Cleef zpívá (jen v soundtracku naštěstí), nemá knír, má paruku a řeší záhadu. Jestli je něco spaghetti westernová bondovka, je to stoprocentně tohle. Jen to není spaghetti western. ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

..van Cleef byl bezpochyby vyjímečný herec zjevem i způsobem hraní, někdy si však myslím, že až příliš zapadl do westernového "bahna", odkud mnoho cest na světlo výsad a poct nevede.! ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušil, že Britové natočili ještě jeden díl s Jamesem Bondem. Docela extravagantní. Rád bych také poděkoval autorovi obsahu, že nám všem prozradil pointu filmu. Děkujeme. V rámci žánru za 3. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama