Reklama

Reklama

Lukein! Series: Part One

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
Česko, 2011, 3 min

Režie:

Kamil Janda

Obsahy(1)

První díl seriálu o neohroženém Lukeinovi, vám představí jeho úhlavní nepřítele Lorda Agresore. Lukein se ocitne v nepříjemné situaci, dokáže se za pomocí svých schopností dostat pryč? (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Neskutečné se stalo skutečným. Parta kluků se rozhodla zabít nudu a tak, než aby hoši vyšli do ulic sehnat čoudy, chopili se kamery nebo foťáku, co já vim, a pustili se do amaťáku. Z jejich veledíla lze cítit, že si to náramně užili, že se hodně pobavili - asi jako, kdyby ty čoudy opravdu sehnali - ale natočit amaťák není jen o tom. Bohužel jsem postrádal jistý smysl pro poctivost a snahu dotáhnout vše do konce. To, že klucí blbnou, nic neznamená. YouTube je zahlcené takovými pokusy a mnohdy i zdařilejšími. Teď se tím zahlcuje i ČSFD. Pánové by měli být důslednější, když už tedy. Po zvukové stránce je to naprosto úděsné, že bych snad doporučil sledovat to s vypnutým zvukem. A těch nešvarů bych našel mnohem víc. Ty skromné čtyřhvězdy, které tady na mě blikají, jsou bezpochyby vydyndané na kámoších. Jaká to škoda pro tvůrce. Snad se ale snímek rozletí mezi objektivnější uživatele ČSFD. 10%. Za toho hořínka, ten mě krapet rozesmál. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ostuda amatérské filmařiny.Když něco točíte a jste amatér, máte se pokusit o nějakou myšlenku i když se vám okolí často vysměje, ale amatéřina se dá dělat s respektem.Tohle stupidní amatérský video není film, to je imbecilní skeč vo hovně co tady nemá absolutně co dělat, takový píčoviny jsem točil v prváku na foťák a taky to sem neseru. Ubohé. 0%. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem lord Agresor a teď dostaneš banánovou slupkou do prdele zrzavej Luku…Tak tenhle youtube vyblitek je na 100% plnohodnotným dílem hodným CSFD, tak jako ostatně polovina amatérských kokotin, co se objevily na internetu. Chlapci se jistě pobavili, diváci už méně a gratuluji, že začali chlapci mutovat. Jen si prosím dejte příště záležet, protože pochybuji, že tohle byl jen úlet… ()

Reklama

Reklama