Reklama

Reklama

Mladý sokol Kai se přes zákazy svého otce vydá na dobrodružnou výpravu do bájného ptačího města Zambezia, aby se stal členem prestižní letky chránící město před útoky nepřátel. Jeho otec se ho snaží zadržet, ale je lapen podlým ještěrem, který kuje pikle na přepadení Zambezie. Kai a jeho spřízněná duše Zoe budou muset použít všechny své síly, aby před ním toto jedinečné místo zachránili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch hodně slabších animovaných kousků. Většina animáků je určena i pro větší publikum, že si v tom najde nějaký humor. Tady to bych doporučovala tak od 8 let a výše nepřístupné, protože jedině takhle malým písklatům se to může líbit. Vše hrozně prvoplánované, naprosto stupidní a jednoduché dialogy a ty gesta, o příběhu ani nemluvě, ale animace ušla. Co se týče humoru, tak povětšinou byl charakteru jak pro debílky aneb hahaha vrazil žirafě zobák do prdele při nárazu a ta se tam pak svíjela. 1,5* P.S. Nevěděla jsem, jestli brečet nebo se smát, když ti dva padali dolů z útesu, teď ten zpomalený záběr na otce, jak se za nimi chce vrhnout, ale zabrání mu v tom jiný pták, ta patetická africká hudba... výbuch smíchu se slzami v očích. ()

Norino12 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný rodinný animovaný film. Krásne prostredie, pekné zvieratká a zaujímavý príbeh. Koniec koncov to celkovo pôsobí príjemne a dieťa sa pri tom určite nudiť nebude. Ak mám hovoriť za seba tak v tomto prípade ide o jednu z lepších rozprávok poslednej doby. Samozrejme z môjho pohľadu sú aktuálne najlepšie na tom animáky Brave, Despicable Me a Croods. Ak si chcete spraviť s deťmi príjemný večer tak určite odporúčam. ()

Reklama

jadran90 

všechny recenze uživatele

Legenda o sokolích strážcích v rytmu Ria. Tři hvězdy od dospělého člověka by byly s odřenými křídly, ne-li zlomenými. Na začátku jsem tomu celkem dával šance - tématická africká hudba, oslava krás přírody a příběh o sounáležitosti ras. Ale s humorem jsem se rychle rozloučil, jen se polidšťoval ptačí svět. Těch ptáků na mě bylo trochu moc. Známý příběh, nedotažená animace pozadí a rušivý český dabing. Bohužel, i dnešní fotbal byl zábavnější. A to hráli Italové. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Pohádka hlavně o ptácích byla pěkná a dobře se na ní koukalo , ale člověk od toho očekává tak nějak víc . Tak hezká a dobře zpracovaná pohádka a tak málo zábavy . Poslední dobou se mi čím dál víc zdá , že u novějších pohádek tohoto tipu jde spíš o image toho , jak to bude vypadat , než o děj samotný a to je škoda . ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na tomhle filmu pobavil LIVINGVŘEDŮV komentář......''krásná grafika'', pro mentálně retardované to tak bez debat je.Laciný a tuctový animák, který nenabídl jedinou sympatickou postavičku či hlášku a příběhově nijak nemá šanci obohatit animovaný filmový svět.Tyhle laciné pokusy se nějak uplatnit ve světě plném Shreků a Draků prostě nemají sebemenší šanci, možná zajímavým námětem a vtipným scénářem, bohužel, Zambezia nemá ani jedno.15%. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • První film Samuela L. Jacksona s ratingem "G". (Cheeker)
  • Jedná se o jeden z prvních filmů pořízených v Africe, který byl natočen technologií stereo scopic 3D. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama