Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem závislý na sexu, možná sex je trochu závislý na mně, ale to je jeho problém. Já si jen vyhlídnu ženskou, unesu ji, svážu, osouložím a ... no to je jedno. Jsem zkrátka v pohodě, ale tito lidé mají skutečné problémy a to mi k filmovému odpočinku nepřispívá. Ještěže v USA mají ty terapie, kde se mohou vykecat z jakéhokoli nesmyslu a ještě jim za to všichni zatleskají. Já tedy netleskám, protože mě moc nebavil ten žloutenkový mentor, ani ten dceru osahávající mentor a tak pozitivně hodnotím pouze Cvaldu s Kérkou, se kterýma byla alespoň trocha srandy. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi těžko hodnotitelný film s tématem, který není až tak proklamován. Kdo to nezažil, nemůže soudit ty, kteří si tím peklem prochází. Před xxx lety jsem jednoho takového člověka poznala a bylo mně ho hrozně líto a rozhodně mi to nepřišlo k smíchu. Také s tím chodil na psychoterapii Je to vážně utrpení. Tady se to tvůrci snažili tak nějak polidštit a předložit s mírnou nadsázkou. Osobně si myslím, že bylo velmi dobře, že tam bylo víc variant a tak to divákovi víc zpřístupnit, ale nedivím se sinusoidovému hodnocení. Kdo se s tím nikdy nesetkal, neví............. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Stalo se mi to několikrát během sledování filmu, že byla scéna useknuta ve chvíli, kdy by mohlo být celkem zajímavé, jak by to pokračovalo a hlavně jak by to herci zvládli. A oni by to zvládli skvěle, protože tohle jsou všechno výborní herci. Jak je někde Mark Ruffalo, jsem si jistý, že mě to bude bavit. Navíc sexuální závislost je téma, které mě samotného zajímá a poslední dobou je toho docela dost (z posledních dnů mě napadá "Don Jon"). Některé scény výborné, jako celek je to celkem průměrné drama, kterému chybí jen málo, aby se stalo výborným, stejně jako špatným. Škoda závěr, který vyznívá až trochu moc do ztracena. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nutkavá potřeba masturbovat, hodiny sledování porna, neobvyklé sexuální požadavky. Není to tak dávno, kdy většina sexuologů tvrdila, že závislost na sexu neexistuje. Znáte to, mozek produkuje endorfiny atd. atd. Tohle romanticko-komediální drama se chce tématu podívat pod pokličku. Podívá, ale velmi rychle ji zase přiklopí. Jen tu letmo připomeneme nějakou opomíjenou chorobu, naťukneme jiné (syn bývalým feťákem, otec bývalým alkoholikem), ale jinak se tak nějak plácáme v průměrných vodách. Někdy je to hodně příjemné (chemie mezi stále velmi atraktivní Gwyneth Paltrow a velmi dobře hrajícím Markem Ruffalem funguje solidně), jindy si u toho napíšeme klidně třeba esemesku (trošku jasně nalajnované osudy v rodině s navrátivším se synkem). Ve finále prostě škoda, že se z tématu nevymačkalo víc, navíc jsme za velkou louží, takže naneštěstí nechybí povinné americké objímání, poplácávání po ramenou a upřené pohledy do očí s tím, že „ty to zvládneš, věřím ti.“ Debutující režisér Stuart Blumberg navíc napsal Sexbombu od vedle nebo Děcka jsou pohodě (za které má nominaci na Oscara), o to víc zamrzí, že si své dítko lépe nepohlídal. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, ale celkom zaujímavé a rozhodne som sa nenudil, aj keď ako komédia mi to v zásade určite neprišlo - možno až na pár ironických a sarkastických hlášok, ktoré často situáciu vystihli. Námet o závislosti na sexe je však na zamyslenie, aj keď mi to prišlo trochu moc prehnané, že by sa niekto až tak strašne nedokázal ovládať. Avšak bol to zároveň aj film o priateľstve, vzájomnej opore a spolupatričnosti, no a veľmi sa mi páčilo ako tu bolo vyjadrené, že človek sám o sebe si často pomôcť nevie, no s morálnou podporou ľudí (hoci s rovnakým problémom) sa hneď čelí všetkému ľahšie. Napodiv ma Mark Ruffalo až tak nebavil, zato Josh Gad veľmi milo prekvapil. No a pri pohľade na Dede som sa divil, že ako strašne sa podobá na Pink - a napokon to predsa len bola ona. Takže celkom fajn, aj keď ten zlom v deji mohol byť podľa mňa aj oveľa skôr a zároveň mi to potom prišlo také nedotiahnuté. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama