Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (53)

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi těžko hodnotitelný film s tématem, který není až tak proklamován. Kdo to nezažil, nemůže soudit ty, kteří si tím peklem prochází. Před xxx lety jsem jednoho takového člověka poznala a bylo mně ho hrozně líto a rozhodně mi to nepřišlo k smíchu. Také s tím chodil na psychoterapii Je to vážně utrpení. Tady se to tvůrci snažili tak nějak polidštit a předložit s mírnou nadsázkou. Osobně si myslím, že bylo velmi dobře, že tam bylo víc variant a tak to divákovi víc zpřístupnit, ale nedivím se sinusoidovému hodnocení. Kdo se s tím nikdy nesetkal, neví............. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

...alebo "Ako Hulk pretiahol Iron Manovi ženskú". Thanks for sharing, Tony! Herci fajn, Gwyneth a Mark tam majú veľmi čarovné okamihy... no celé je to iba zbierka predvídateľných, zúfalo otrepaných klišé. Navyše téma sexuálnej závislosti pôsobí dojmom, že sa tam vyrába dráma a hystéria kvôli somarine. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem závislý na sexu, možná sex je trochu závislý na mně, ale to je jeho problém. Já si jen vyhlídnu ženskou, unesu ji, svážu, osouložím a ... no to je jedno. Jsem zkrátka v pohodě, ale tito lidé mají skutečné problémy a to mi k filmovému odpočinku nepřispívá. Ještěže v USA mají ty terapie, kde se mohou vykecat z jakéhokoli nesmyslu a ještě jim za to všichni zatleskají. Já tedy netleskám, protože mě moc nebavil ten žloutenkový mentor, ani ten dceru osahávající mentor a tak pozitivně hodnotím pouze Cvaldu s Kérkou, se kterýma byla alespoň trocha srandy. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, kterým velmi ubližuje naprosto nevyhovující český překlad. Plakát, jeho kompozice a i ty barvy asociují, že jde o další řadovou romantickou komedii, která by snad mohla být něčím jiná, vzhledem k obsazení. Máme tu klasicky krásnou (jemnou až křehkou) Gwyneth Paltrow, něžnou zralou Joely Richardson a drsnou P!nk (Alecii Moore). Ale Thanks for Sharing je příběh o tom, jak těžký je život se závislostí. Dvojice partnerských vztahů se vyvíjí podle toho, jak úspěšně abstinují muži bojující se závislostí na sexu. A pro jejich protějšky je to samozřejmě výzva. Třetí pár tvoří přátelé z podpůrné skupiny. Není to komedie, ale film o naději. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nutkavá potřeba masturbovat, hodiny sledování porna, neobvyklé sexuální požadavky. Není to tak dávno, kdy většina sexuologů tvrdila, že závislost na sexu neexistuje. Znáte to, mozek produkuje endorfiny atd. atd. Tohle romanticko-komediální drama se chce tématu podívat pod pokličku. Podívá, ale velmi rychle ji zase přiklopí. Jen tu letmo připomeneme nějakou opomíjenou chorobu, naťukneme jiné (syn bývalým feťákem, otec bývalým alkoholikem), ale jinak se tak nějak plácáme v průměrných vodách. Někdy je to hodně příjemné (chemie mezi stále velmi atraktivní Gwyneth Paltrow a velmi dobře hrajícím Markem Ruffalem funguje solidně), jindy si u toho napíšeme klidně třeba esemesku (trošku jasně nalajnované osudy v rodině s navrátivším se synkem). Ve finále prostě škoda, že se z tématu nevymačkalo víc, navíc jsme za velkou louží, takže naneštěstí nechybí povinné americké objímání, poplácávání po ramenou a upřené pohledy do očí s tím, že „ty to zvládneš, věřím ti.“ Debutující režisér Stuart Blumberg navíc napsal Sexbombu od vedle nebo Děcka jsou pohodě (za které má nominaci na Oscara), o to víc zamrzí, že si své dítko lépe nepohlídal. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně divný patvar sondy do života lidí trpících sexuální závislostí s komedií toho nejtrapnějšího střihu. Kromě vztahu Marka Ruffala se sexy Gwyneth Paltrow zde ale vlastně nefunguje vůbec nic. Postavy jsou divákovi spíše nesympatické, jejich vývoj vůbec nefunguje a humor zde balancuje na hraně trapnosti, vlastně ji i několikrát překročí. Postava Joshe Gada by zasloužila vykastrovat. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Standardní poctivé "nezávislé" drámo se všemi plusy (dobří herci, řemeslná kvalita, líbivá hudba, hezky se na to kouká) a mínusy (přecitlivělé,klišovité, naprosto nezapamatovatelné, tuctové, zašatulkované) co k tomu patří. Tady mi navíc přišlo, že jde o další z momentálně módní série filmů vzniknuvších pouze proto, aby upozornily na nějakou opomíjenou, či vysmívanou civilizační chorobu (tentokrát závislost na sexu). V tomto případě se však nedaří hlavní hrdiny ukázat jako nemocné lidi, nýbrž pořád jen jako bandu nadržených blbů...Ale Gwyneth je pořád kost jak sviňa. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nápadem zajímavý, ve výsledku však pouze průměrný hořko sladký nezávislák o partičce lidí, závislých na sexu. Průměrné od scénáře, přes herce až po režii. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ruffalo aj Paltrow veľmi dobre, iskrilo to tam. Paltrow vyzerá s príbudajúcimi rokmi stále lepšie. S tou poradňou to bolo celkom zaujímavé, otázka ale je, chcel by sa nejaký chlap liečiť zo závislosti na sexe?  Úloha Pink takisto prekvapila, zvládla to na výbornú. Príbehovo ale film neponúka mnoho. Taká klasická priemerná romantická komédia. Ale zasmejete sa len párkrát. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Celý den se věnovat masturbaci, balení ženských, sledování porna a v noci si to rozdat s několika bábovkama najednou. Ano, teď jsem, pánové, definovala, jak by mohl vypadat jeden z vašich vysněných dní. No v Americe se to léčí. Nemoc zvaná sexuální závislost. Napadlo mě, že kdyby se zpárovali závisláci z té podpůrné terapeutické skupiny, mohli by se nadále oddávat svému koníčku a všichni by byli šťastní. Místo toho se však bičují a trýzní přísným programem abstinence, při kterém je i honění po večerníčku nahrazeno modlitbou. Takže to s nimi těžko budeme sdílet, snad jen, když se naladíme na závislost jako takovou a za jejich problémy si představíme chlast nebo chorobný přejídání. Tím se možná trochu vyladíme na postavy. Nicméně i tak mi tlusťoch Neil ze začátku způsoboval alergickou reakci. V menší roli mě potěšila vcelku přirozená Pink, Mark Ruffalo, jen co se mu to vymklo z rukou, se báječně rozjel a scéna s hysterickou slečnou na společném mrdu tomu dodala korunu. Kvůli tomu bych šla i na tři hvězdy, má to i své milé momenty, ale pak to zase zkazila ta americká potřeba se vzájemně objímat, poplácávat, protlačovat rodinné hodnoty, pouta a city, což ve finále v jejich podání působí trapně. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film o sexuální závislosti. Sledujeme příběh tří mužů, kteří mají stejnou závislost a vidíme, jak se s tím vypořádávají. Někomu tento film může přijít trochu nudný, protože plyne trošku pomaleji, ale mě osobně se to právě líbilo, příběh se hezky krásně pomalinku vyvíjel. A navíc je tam spousta vtipných momentů. Teda nezasmějete se jako u čisté komedie, ale je zde dostatek vtipných situací. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

OK. Film mě přesvědčil, že závislost na sexu může být nemoc, i když jsem si původně stejně jako Gwyneth myslela, že je to jen výmluva chlapů, kteří zahnou své partnerce. Snímek se nevyhne klišé a nepřináší nic překvapivého. Snad kromě scény s Becky, kdy si říkám, opravdu i tohle věděli ostatní na podpůrném setkání závislých? SHRNUTÍ: Bojovat se závislostí neznamená, že už nikdy neuklouzneš, ale že se zase zvedneš. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zase ta americká potřeba léčit něco, co je absolutně normální. Ale já je chápu. Kdyby to nedělali, měli by v tu ránu 90% psychiatrů, psychoanalytiků, psychologů a dalších psychovědců na ulici. Tentokrát jde o závislost na sexu a celé je to podáno tak, že se člověk sám sebe musí ptát, jestli to hlavní hrdinové a filmaři myslí vážně. Za pozornost stojí jen Gwyneth Paltrow, která je sexy. Jinak je všechno špatně, což korunuje Pink, která nejen že produkuje mizernou muziku, ale navíc je i příšerná herečka. Moje nová noční můra je, že by se mohla sejít v jednom filmu s dalším "hrajícím hudebníkem" Curtisem Padesátihalířem. Další mizerná americká (ne)komedie. 15% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jo, mám falešný kozy, protože se mě moje pravý kozy snažily zabít.." - "Takže jsi vyhrála jen o prsa, viď ?!" ;) Neskutečně dobře napsané, Blumberg však bohužel není dobrý režisér, i odehrané.. Pro mě celkově velmi osobní téma s netypickým, leč okouzlujícím, humorem, navíc s třešničkou Pink navrch.. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Z Thanks for sharing jsem myslel,že se vyklube komedie o závislosti na sexu,ale tak tomu není,Je to film o různých závislostech a komedie to taky úplně není.Dnešní svět je plný závislostí,úchylek atd.a je těžké s tím jak žít tak přijímat reakce okolí.Nejvíc emoční pro mě byl příběh Tima Robbinse,který bojuje už pěknou řádku let s alkoholem a zároveň tí,že jeho syn je feťák ,ale jednoho dne syn přijde s tím,že se ze všeho dostal,ale důvěra jaksi chybí a navíc hluboké rány způsobené v alkoholovém opojení bohužel syna bolí dodnes....i příběh Marka Ruffala a jeho závislosti na sexu stojí za to.Celkově tedy hodnotím film na 75 % a čtyři hvězdy. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

UPC My Prime - Škoda! Téma dobré, kvalitní herci, slušný režisér, ale bohužel se z toho nevykřesalo maximum. Musím ale zohlednit, že Gwyneth ve 44 je stále super kočka a Ruffalo mě ani v jednom filmu významně nezklamal, zde taktéž ne. 67% (with J.) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že z tématu sexuálně závislého Marka Ruffalo vytříská režisér ve filmu trochu víc. Navíc role Gwyneth Paltrow je vlastně taky docela fajn. Problém ale je, že jim to spolu moc nefunguje. Ten, kdo v tomhle filmu ale fakt zářil, byla Pink Kérka a ten tlouštík Cvalda. Vlastně tahle dějová linka mi přišla nejzajímavější a nejzábavnější (oproti lince s Timem Robinsem, jeho ženou a jejich feťáckým synkem - to mě zkrátka moc nevtáhlo). Nejenže Pink a Josh Gad jsou už od pohledu úplně jiní než zbytek skupiny, ale jejich zážitky, rozhovory a životy mě fakt bavilo sledovat. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

4* za neuveritelne sexy Marka Ruffala, neuveritelne sexy Marka Ruffala, neuveritelne sexy Marka Ruffala, neuveritelne sexy Marka Ruffala... tech jeho par scen mi tak pripominalo Shame s Fassbenderem, ale diky tomu, ze nema ty studeny oci Fassbendera, tak je proste jeste vic sexy.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Stalo se mi to několikrát během sledování filmu, že byla scéna useknuta ve chvíli, kdy by mohlo být celkem zajímavé, jak by to pokračovalo a hlavně jak by to herci zvládli. A oni by to zvládli skvěle, protože tohle jsou všechno výborní herci. Jak je někde Mark Ruffalo, jsem si jistý, že mě to bude bavit. Navíc sexuální závislost je téma, které mě samotného zajímá a poslední dobou je toho docela dost (z posledních dnů mě napadá "Don Jon"). Některé scény výborné, jako celek je to celkem průměrné drama, kterému chybí jen málo, aby se stalo výborným, stejně jako špatným. Škoda závěr, který vyznívá až trochu moc do ztracena. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Skvelá myšlienka, no slabo využitá, takmer nevyjadrená. Chémia medzi hercami stopercentná. Tim Robbins a G. Paltrow ma obzvlášť dostali. No film mohol za tých 112 minút dokázať oveľa viac a tak sú tie 4* skôr za nenaplnený potenciál. ()

Reklama

Reklama