Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová radnice v Ostravě se stala od roku 1981 hostitelkou pořadu Marie Rottrové. Premiérový díl se představil divákům Československé televize 26.11.1981. Marie Rottrová si do něj pozvala 4 hosty, s nimiž si před zraky publika a především televizních kamer povídala. Mluvené slovo bylo vždy následováno zpěvem. Mnohdy si Marie Rottrová zazpívala společně se svým hostem, byť to nebyl profesionální zpěvák, tak vznikl například populární duet s Jiřím Bartoškou "Klíč pro štěstí", nebo třeba s Jozefem Krónerem "Když jsem šel z Hradišťa". Pořad se na několik let usadil na televizní obrazovce a každého čtvr roku přinesl nový díl. 21. pokračování mělo premiéru 20. srpna 1987. (Snorlax)

(více)

Recenze (13)

sportovec 

všechny recenze uživatele

Marie Rottrová je klenotem lehkého žánru a v DIVADÉLKU i osobitou a výraznou konferenciérkou svých pozoruhodných hostí. Dramaturgie, scénáře i režie jsou jí pochopitelně uzpůsobeny; krásná žena v této úloze je navíc zážitkem sama o sobě včetně jejího pěveckého repertoáru. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

ČST Ostrava se začátkem osmdesátých let rozhodla dát prostor jedné ze dvou celostátně populárních ostravských zpěvaček a nabídla Marii Rottrové možnost konferovat zábavný pořad. Ta se úkolu zhostila na jedničku, zvala si zajímavé hosty, doprovázela pořad zpěvem svých hitů i zcela nových písniček. Škoda, že Divadélko v roce 1987 skončilo a dalo si 6 let pauzu, nový pořad už však ani náhodou nedosáhl kvalit tohoto původního. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zpěvačka si s hosty občas zazpívá duet, nebo prezentuje své nové písničky. Minulý týden měla koncert v obří pražské O2 aréně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Marie Rottrová je lepší zpěvačka, než byla coby rádoby „moderátorka“ pořadu. Nicméně není na škodu díky české televizi si i po tolika letech připomenout některé rozhovory s jejími hosty, nebo i jejich společné zpívaní. Jedná se o neškodný odpočinkový pořad, který neuškodí vidět ani dnešním generacím. Alespoň si odpočinou od všech těch debilních telenovel a seriálů… ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Marušku mám ráda, ale moderovat jí tedy nejde. Lezlo z ní vše jak s ,,chlupaté deky", vždycky jsem se bála jestli se nezasekne úplně. ()

otík 

všechny recenze uživatele

aneb Z divadélka pod věží. Maruška moderovala svůj pořad se svou grácií, zábavnost ovšem závisela hlavně na pozvaných hostech a jak už to bývá, někdy se to podařilo, někdy ne. Ale i tak jde stále i dnes o lepší průměrnou zábavu. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Těžká prkenná socialistická nálož. Ty písníčky, recitace, vyumělkované úsměvy, dialogy a potlesky...ble. Velmi nevkusná záležitost. 23%...Karel Gott, co to jako mělo být :) ? ()

tatopulos 

všechny recenze uživatele

Tohle naštěstí není Kopta show ani příšerně ukecaná Všechnopárty, žádné vtírání se do pozornosti diváka. A přihazovaní každé hloupé myšlenky, která přijde na jazyk Dostala mě brilantní skupina Plameňáci. Rottrová je právem jedna z našich nejlepších zpěvaček. Nabízí se ještě jedno porovnání jemnost a úžasný hlas Rottrové proti verbálnímu orgasmu telecího a cirkusového Televarieté ()

Reklama

Reklama