Reklama

Reklama

Zátah 2

  • Indonésie Serbuan Maut 2 (více)
Trailer 3

Zátah 2 navazuje přesně tam, kde nás děj předchozího snímku zanechal. Rama (Iko Uwais) je opět nucen přijmout roli policajta v utajení, aby poskytl své ženě a dítěti ochranu. Pracuje v protikorupční jednotce vedené Bunawarem, jediným člověkem, kterému může věřit. Rama dostává speciální pověření: musí se infiltrovat do místní zločinecké skupiny mafiánského bosse Banguna. Vrchol řetězce je daleko, krvavá pouť za spravedlností proto začíná v base, kde hnije Bangunův syn Uco. Rama musí získat informace, které by nasměrovaly policejní protikorupční komando k Bagunovi. Po celou dobu se však snaží zakrýt nebezpečnou touhu po pomstě a spravedlnosti, která ho spaluje zevnitř – a díky níž se jak jeho mise, tak i skupina organizovaného zločinu, postupně hroutí. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ale néééé, konec světa to neni, on se k tomu může v budoucnu vrátit a pokuď se nevrátí, však vyjdou jiné akční filmy, tohohle stylu. Za mně dobrý :) 

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

prečo musel Prakosa hrať práve Yayan Ruhian ..jeho Mad Dog bol super stvárnená a zapamätatelná postava ..síce zomrel ale o to je to ešte viac mätúce keď ten istý herec hrá dve rôzne postavy ..možno sú to nakoniec bratia alebo tak dačo..

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

miestami to pôsobi dost vtipne.

snad to vo filme bude vymakanejsie.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

jak řikám něco jiného je když seš trénovaný a máš v sobě adrenalin, a pak když seš netrénuješ a jdeš po cestě a zlomíš se, to sou prostě dva rozdílný světy 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nevím jsou podle mě zranění, který prostě nerozdejcháš a nevybiješ s nimi tucet protivníků. Samozřejmě na obranu je třeba říct, že se jedná o film a nelze to brát úplně doslova :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale jedním dechem dodávám, že přeci jenom je rozdíl, když člověk jde poklidně po cestě a spadne a zlomí se, a něco jiného je když v návalu adrenalinu, zlosti a touhy zabít toho kdo před vámi stojí máte proseklé břicho, navíc jak Zabiják tak i Rama byli trénovaní a když má člověk trénink tak se lidské tělo promění v zbraň hromadného ničení, protože lidské tělo je dokonalá zbraň která nikdy neselže, pokuď se věnujte tréninku a pravidelně cvičíte, pokuď ne tak se nic neděje, ale nečekejte že budete jako Źabiják nebo Mad Dog 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

To máš stejný jako když někde střelí borce do nohy a on pak běhá jak lasička :-) v tomhle ohledu mám jistý zkušenosti a vím, že stačí blbě šlápnout a na nohu se měsíc nepostavíš :-) jinak taky to plánuju vidět znova, jestli přeci jenom nepřehodnotím podobně jako u Raidu, ale zatím nepřišel ten pravej čas.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Prave som dopozeral väcsinu akcnych scen a je to fakt pecka. Len skoda, ze ich kazi tak nezazivna a zbytocne roztahana zapletka.

A co sa tyka bitiek, tak na to, ze su aziati snad nesmrtelny som si uz zvykol, ale ze necitia ani bolest je tiez obdivuhodne.

V tej bitke v kuchyni sa manik s rozparanym bruchom bije dalej akokeby sa nechumelilo. To ja som sa s rozparanym bruchom nevedel tyzden ani poriadne posadit. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jasně už vidím, jak teoreticky nahážou bomby na Evropu. My budeme hromadně emigrovat do Afriky a na Střední východ a už vidím, jak nás tam vítají z otevřenou náručí :-) Všechny tyhle konflikty a hromadný exody nejsou nic než důsledkem "mírové" politiky USA, tak ať si je vezmou Amíci, když to rozesrali kde mohli, dosadili v hromadě zemí třetího světa dikktátorský režimy, co se jim pak vymkli z kontroly a výsledek je takovej jakej je. Co my s tím v Evropě??? My už jsme dost finančně v prdeli díky Řecku, nesmyslu zvanýmu Evropská Unie a Euru jako takovýmu. Tak jasný budem si sem brát vyžírky, který tu v životě pracovat nebudou a jenom na ně budeme přispívat?! Já jsem pracující člověk, platím daně a nedám ani korunu na takovou ludru. Jak napsal vegetol, když jsou všichni takový humanisti, ať si je nastěhujou domů. ale to jsme odbočili. Myslím, že je čas na návrat k tomu ovčímu tématu co se tu probíralo předtím :-)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Počkej. Ty se snažíš nějakou jakože ironickou připomínkou na svou adresu vylhat z relevantní odpovědi. A to není hezké, že ne?

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Zajímavý podotek. Abych si to ujasnil. Něčí dům zničila puma a ten někdo se teď dostal do ČR a v zařízení pro uprchlíky demoluje vybavení, protože jeho dům zničila puma? Chápu to dobře?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ale diskuze na Novinky,cz nevypovídá o ničem, stejně jako tvý nesmyslný závěry. Ty se chováš stejně jako oni. Oni podle tebe bez jakýchkoliv informací všechno odsoudí, aniž by měli podstatný informace a ty pak celou situaci hodnotíš podle Novinek cz. To je dost vtipný. Navíc vietnamci jsou v Český republice myslím oblíbená a respektovaná minorita, takže tvý řeči nejsou ničím podležený.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

"...spousta vlasteneckých čechů s pupkem větším než je mobilní automobil, by rádo lidi kteří nejsou bílé pleti jaksi odstraňovalo viz to s běženci..."

 

To je kokotina jak barák. Nikdo nikoho odstraňovat nechce. Nicméně pokud smýšlíš pro-uprchlicky, můžeš si jich pár vzít domů. Ale to jsi ještě neudělal, že jo?:)

 

"...prej přinesli i šibenice..."

Jo, ale ty byly určený členům vlády. Neznamenalo to, že tu někdo chce věšet uprchlíky.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Verbal to naopak vystihl velice presne. Ty kecaci sceny byly tak fadni a nudne, ze to casto prebijelo ty famozni akcni sceny a ikdyz zabraly polovinu stopaze, tak ta nuda, nezazivnost a nulove drama v tech scenach ten cas nekonecne natahovalo. Bohuzel to kazi celkovy dojem z filmu velice vyrazne. Po novem zhlednuti musim uznat, ze bojove sceny jsou skutecne lepsi nez v jednicce, ale dialogy jsou neksutecna sracka. Spatni herci a ten jejich jazyk, to je pro cecha neskutecna slatanina a bohuzel ta jejich intonace je velice spatna, aby to u cloveka navodilo emoce a dramaticnost. Skoda.

na příspěvěk reagoval Mukade

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

navíc bylo dobrý kdybys přestal upozorňovat, že jsem Asijského původu, což o to já si z toho nic nedělám, ale ona spousta vlasteneckých čechů s pupkem větším než je mobilní automobil, by rádo lidi kteří nejsou bílé pleti jaksi odstraňovalo viz to s běženci, prej přinesli i šibenice a na Teplicku by rádi vypalovali arabské komunity, takže raději pomlč nebo mně někdo střelí brokovnicí do hlavy a to by asi bolelo 

na příspěvěk reagoval Lacike, vegetol.mp

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

ako vraví Lacike, škoda sa príliš hádať. "všetkým nikdy nevyhovieš", sú to subjektívne veci, nie objektívne, naše názory na filmy

Související novinky

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

11.01.2022

Už pár měsíců víme, že remake akčního filmu desetiletí The Raid / Zátah: Vykoupení natočí režisér Patrick Hughes (Expendables: Postradatelní 3, Zabiják & bodyguard). Film si objednal Netflix a… (více)

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Co chystá režisér Raidu?

Co chystá režisér Raidu?

25.11.2017

Gareth Evans má za sebou akčňáky The Raid a The Raid 2, takže se po něm automaticky žádá The Raid 3. Velšský režisér ale s trojkou nijak nespěchá a jeho dalším filmem bude thriller The Apostle, v… (více)

Reklama

Reklama