Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (114)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Po Thajsku druhá řada s neuvěřitelně nepřátelskou atmosférou, kde většina hráčů jsou nepřející svině. To by samo o sobě nemuselo být tak špatné, jenže oni jsou většinou bohužel hloupé nepřející svině, a to už tak dobré není. Tentokrát přišla režie s twistem majetných proti nemajetným a kvůli nečekanému odstoupení soutěžící Melissy McNulty noc před prvním dnem natáčení se taky vůbec poprvé produkce potýkala s lichým počtem soutěžících. Obojí je vyloženě na škodu. Přesto se najde pár schopných hráčů a několik zajímavých strategických tahů. Zpětným pohledem není Fiji tak strašně špatná, jak jsem ji bral poprvé,ale celkově stejně patří mezi nejslabší řady. Vítěz: 3* - z finalistů to nejmenší zlo, s fajn sociální hrou a sympaťák, ale prostě jednooký král mezi slepými. Oblíbenci: Yau-Man Chan, Michelle Yi ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle, že má být nejhorší řada? Ale jděte! Vždyť má naprosto vše, uspokojivého vítěze / vítězku, největšího sympaťáka od dob Ruperta Bonehama (Yau - Mana), největší svini od Jonnyho Fairplaye a zároveň člověka s nejnižším intelektem od doby, co se projevila Eliza Orlins (Dreamz). A taky nejzajímavější kmenovovu radu (poslední 4 soutěžící) a jednu z nejzajímavějších finálových rad. Vyjadřuji spokojenost a údiv nad hodnocením! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hodně zatracovaná série, ale je skutečně tak špatná? Nemůže za její hodnocení spíše lidský odpad, který se tam sešel? Pokud příliš neřešíte, kdo je kdo, ale baví vás hlavně strategie, zvraty, utrpení jedněch a pohoda druhých, tak jste na správné adrese. Skupina nesympatických lidí je rozdělena do dvou kmenů. Jedni trpí někde pod skálou a žerou trávu, druzí mají přístřešek s terasou, houpací síť, křesla, kafe, nádobí a jsou v těžké pohodě. Celkem zajímavý experiment, jenže i pomalejším dojde, že ti odpočinutí a najedení budou ve výzvách ty druhé drtit. Fidži je především přehlídkou tupců, takže pokud se rádi mastíte na méně vyspělých jedincích, tak se budete dobře bavit. Dementi jako Rocky, Mookie, Boo, holčička Anthony a slepice Lisi, Stacy či Cassandra jsou čistou esencí hlouposti. Nad ty všechny jsem se dokázal povznést, jenže pak Dreamz udělal největší sviňárnu v historii Survivora a potopil Yau-Mana. Z toho už mi špatně bylo a ani jsem moc neřešil, že vyhrál jeho skvělý spojenec Earl. Favorit: Yau-Man, Oblíbenci: Earl, Alex, Michelle. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ale tak nakonec to takovej průser nebyl.. dělení na majetné a nemajetné mě sice dost otrávilo (a i proto body dolů), ale po spojení kmenů už jsem si neměla nač stěžovat..:) dreamz rozhodně nebyl tak blbej, jak vypadal nebo jak chtěl, aby vypadal a navíc to byl hráč.. pro mě byla daleko horší a nepřekousnutelnou figurkou lisi..:( a ve finále jsem ráda, že vyhrál pan správňák, ač před branami finále zůstal někdo, kdo by si to zasloužil ještě o chloupek víc.. "bohužel" to byl velice čestný a zásadový člověk, což se v takové hře moc nenosí.. a teď vzhůru do číny!! ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

abnormálně nefér počáteční podmínky, nejhloupější cast historie - rocky, dreamz, mhhm cassandra, mookie - to jako fakt?, pexesová demence, ultravtipný pád z plošiny, morální prohra a podraz z nenasytnosti, nuda a zvrat posílající celou řadu společně s Michelle do háje, jedna z mála zábav je závěrečný křesťanský proslov ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrá série, nevím proč má oproti ostatním tak nízké hodnocení... Od začátku do konce mě to bavilo, i když musím říct, že finále už nebylo tak zajímavé, protože bylo naprosto jasný, kdo bude z "Final 3" zvolem vítězem. Před Fidži jsem viděl Čínu, která je podle mě méně zajímavá. V této sérii se vyskytuje celá řada zajímavých postav, parádních zvratů a hodně zajímavých situací. Kmenové rady jsou zde v celkovém pohledu jedny z nejzajímavějších. A navíc jsem se konečně dočkal obstojného vítěze, který si ten meloun zaslouží. Spoilery: Jinak mě asi nejvíc zaujal koumák Yau-Man, který u mě nejvíc zabodoval ve výzvě "hod oštěpem a střelba lukem", tam si ty všechny namakance hodně dobře vychutnal. :-D Dobrý byl i Rocky, ale pak to začal přehánět a vůbec se nedivím, že ho vyloučili. Alex + Edgardo byly dobří a féroví hráči, škoda že věřili tomu pitomcovi Dreamzovi. Zajímalo by mě k čemu Dreamz tak nutně potřeboval auto, když nemá ani řidičák, podrazák... Největší kráva nejen v této sérii je jednoznačně Lisi, taková pizda se jen tak nevidí. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu to slabé hodnocení, vždyť je to hodně dobrá řada jako každá jiná. K Dreamzovi se radši vyjadřovat nebudu, to bych tu možná nadával :D Oblíbení hráči: Erica, Yau-Man, Earl, Alex. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově Survivora hodnotím za 5*, ale tohle je jedna z nejslabších řad. Divný twist s luxusem v táboře, málo zajímavých hráčů (snad jen Yau a Earl), vcelku předvídatelný průběh. ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neprávom zatracovaná sezóna, ktor mala všetko: sympaťákov, podrazákov aj hlupákov. A niekoľko naozaj vydarených a napätých kmeňových rád. Favorit: Earl Obľúbenec: Yau - Man ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych jen rád varoval všechny neznalé výsledku jakékoli řady Kdo přežije, aby do skončení série nenavštěvovali její zdejší profil nebo diskuzi. Zbytečně riskujete, že si pokazíte zážitek. On si totiž kdekdo myslí, že když napíše !SPOILER! hovno, nikdo do něj nešlápne. Výsledná známka je beztak jen a pouze otázkou vkusu, jak vám sednou charaktery soutěžících. Forma zpracování je všeobecně známá a léty neměnná. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// Nejoblíbenější postavy: Yau-Man, Earl, Michelle. Koho bych napsal ve finále: Earl. Proč? Výborný Yau-Manův spojenec, čestný, sympatický, výhru si zasloužil. Koho jsem chtěl víc poznat: Michelle, Anthony. -Koho bych vyřadil: Lisi, Dreamz, Rocky, Cassandra, Boo/// Tak a mám za sebou další řadu a mohu říct, že se právem dá považovat za jednu z nejslabších. Po čtyřech řadách už mohu trošku bilancovat a zjišťuji že to je především o postavách, tedy o soutěžících a že žádné prostředí, sebekrásnější to nezachrání nebo naopak nezkazí. Když ale nevyhraje váš favorit, tak to hodně zamrzí, obzvlášť když si to rozhodně zaslouží. Nemluvím o nikom menším, než o Yau-Manovi. On spolu s Earlem vytvořil netradiční dvojici, u které ale byla přímo cítit vzájemná důvěra, která se obešla bez podrazů a jakékoliv špinavé hry. Ze začátku až do sloučení to byla docela nuda. To že si jedni žili v luxusu a druzí v chudobě hned od začátku rozdělí vaše sympatie. Třeba takový Boo si hrou prošel bez větších existenčních problémů. Po sloučení už to začíná být zajímavé. První Dreamzova zrada pomůže, další už mému favoritovi zlomí vaz. Hurá je na světě jedna z největších krys této soutěže. Naproti tomu Yau-Man je ztělesněním všeho dobrého. Navíc je to takoví střízlík jako já, jen o 30 let starší, takže to jak zabojoval a jak hrál...zasloužil si vyhrát. Líbila se mi taky práce a taktika s tajnými imunitami. To v kombinaci s důvěrou dvou lidí začíná být hodně silným prvkem této soutěže./// Celkem 69%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek mě vážně otrávil, koho zajímá koukat se na bandu lidí co jsou na dovolené na Fidži. Ale pak se to vylepšilo. Vítěz je uspokojivý, i když jsem to bývala přála někomu kdo se do finále bohužel vůbec nedostal. 3* (dala bych tomu i o hvězdičku víc, ale za ten začátek ne). ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Yau-Man. Vítězství: Spíše přeji. Yau-Man, Dreamz a auto, to je něco, co se nesmazatelně zapsalo do historie "Kdo přežije" a stejně tak Dreamzova přelétavost (mám pocit, že tolikrát stranu nikdy nikdo nezměnil). ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle serie na me pusobi prilis zinscenovovanym dojmem - tolik planu a "nahod", ktere jako zazrakem vychazeji... ale diky tomu to bylo dost prekvapive a zajimave. Navic jsem poprve videla, jak funguje uplatneni symbolu imunity, takze jsem spokojena :). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Tentokrát se nám sešla zajímavá sestava na zajímavém místě. Budu asi mírně spoilerovat, takže kdo to ještě neviděl a chystá se na to, tak nechť můj komentář přeskočí. Vyskytl se zde vůbec nejlepší hráč v historii soutěže, který měl svoji cestu dokonale naplánovanou. Bohužel udělal životní chybu. Uvěřil osobě, která za svůj pobyt na ostrově zradila snad úplně každého. Earla, konečného vítěze jsem si oblíbil snad úplně na začátku a jsem rád, že se dlouho držel po boku Yau-Mana, kterého díky obrovskému štěstí v závěru soutěže porazil. Ostrov vyhnanství byl lepší než kdy dříve a do hry zasáhlo hned několik sošek imunit. Takže zůstanu v hodnocení na 3* a budu se těšit na další sérii. ()

Reklama

Reklama