Reklama

Reklama

La moglie vergine

  • USA At Last, at Last (více)

Obsahy(1)

Z líbánek se vrací domů novomanželský pár Giovannino (Ray Lovelock) a Valentina (Edwige Fenech). Přivítá je matka novomanželky Lucia (Carroll Baker) a svérázný strýc Federico (Renzo Montagnani). Po příjezdu domů se všichni vyptávají na zážitky z cesty a dělají nenápadné narážky na sex. Bohužel svatební cesta proběhla bez manželského styku, Giovannino při každém pokusu zklamal a Valentina je dosud panna. Ta se svěří matce, která hledá pomoc u Federica. Strýc je vyveden z míry, protože sám svede všechny služky v domě a další ženy v okolí. Diví se, vždyť synovec byl před svatbou stejný jako on. Všichni se snaží pomoci, Valentinu se snaží všichni muži získat, včetně Federica. Situaci v domě vyhrotí příjezd Giovanninova bratra Gianfranca (Michele Gammino) s německou manželkou Brigitte (Florence Barnes), kteří se milují několikrát denně kdekoliv v domě. (curil)

(více)

Recenze (2)

shantim 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná košilatá komedie s Edwige Fenech v hlavní roli. Ani toto díloko nevybočuje z řady filmů, ve kterých Edwige hraje a jejichž úroveň je tradičně průměrná až podprůměrná. Ale je tam spousta krásných žen a lechtivé téma vždycky příjemně pobaví. dvě a půl hvězdičky ()

curil 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných komedií italské   lechtivé vlny ze sedmdesátých let, ve které   exceluje Renzo Montagnani a Edwige Fenech.   Zejména Renzo jako strýc Federico, který   obskočí každou služku v domě a žádná žena   na něho nesmí vystrčit beztrestně zadek,   pokračuje ve své škále postav italských   samců a svůdců. Zajímavé, že ač není tak   přitažlivý, stal se i se svou nadváhou   symbolem erotických komedií. Edwige se ani   tentokrát nahotě nevyhýbá, ale hezký pohled   je i na další herečky. Celý příběh se motá   kolem panenství nevěsty, která by i podlehla   nevěře, ale vždy v poslední chvíli cukne.   Dvojmyslné řečičky k takovému ději patří,   stejně jako záběry kopulace různých párů.   Vše je zaobaleno do naoko slušného příběhy,   který se může odehrát pouze v Itálii. ()

Reklama

Reklama