Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film natočený podle skutečné události vypráví příběh policisty Drewa Petersona, jenž byl obviněn ze smrti své třetí manželky poté, co záhadně zmizí jeho čtvrtá žena. Okouzlující policista z Chicaga Drew Peterson se zdá být ve všech směrech nedotknutelný, zvláště pak přijde-li na jeho sukničkářské způsoby. Předtím, než se zakoukal do Stacy Calesové, ženy o polovinu mladší než je on sám, byl ženatý už třikrát. Zatímco Petersonův vztah se Stacy jen kvete, končí manželství s jeho v pořadí již třetí manželkou Kathleen Saviovou hořkým rozvodem. Jenže pak je Kathleen za záhadných okolností nalezena mrtvá v prázdné vaně.   Brzy na to, co Peterson učiní ze Stacy svou čtvrtou manželku a narodí se jim první dítě, začne jejich manželství sužovat žárlivost a úzkostná potřeba kontroly. Jednoho dne Stacy náhle zmizí a zanechá po sobě jen své dvě děti a Petersonova staršího potomka. Peterson trvá na tom, že ho Stacy opustila kvůli jinému muži, ale v důsledku jejího zmizení znovu vyvstávají otázky o smrti Kathleen, jejíž případ je znovu otevřen. Média okamžitě obrátí svou pozornost na Petersona a podivné případy Kathleen a Stacy.  Peterson se, jak už to tak vypadá, vyhřívá na výslunní mediální pozornosti, blahosklonně omílá svou nevinu a veřejně oznamuje zasnoubení s další mladší ženou. Jenže když policie blíže prozkoumá okolnosti obou případů, vyvstávají jen další otázky, které na Petersona vrhají jiné světlo. Jsou Kathleenina smrt a Stacino zmizení jen tragickou náhodou? Anebo se za tím skrývá víc, než je na první pohled zřejmé? (HBO Europe)

(více)

Recenze (21)

merigieren 

všechny recenze uživatele

stařík co balí mladý holky a když je omámí penězi a šarmem, tak si s nimi udělá děti, ožení, začne je omezovat, trápit a když chtějí odejít tak zemřou či zmizí, tenhle film je o jeho čtvrté ženě. První půlka docela ušla (seznámení, opuštění předchozí ženy, žárlení a zmizení), druhá půlka byla taková o ničem, neustálé povídání ve zpravodajském stylu nad zmizelou ženou a marném vyšetřováním policiie. ale koukat se na to ještě dalo... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príliš zrýchlená verzia skutočnej udalosti a keďže sa film točil hneď po zatknutí Drewa Petersona, tak v podstate nemá ani záver. Tá rýchlosť bola fakt rýchliková. Najde si ženu, všetko sa poserie, zabije ju alebo opustí a odznova to isté. Všetko ako by sa dialo v jednom roku, ale tých rokov prešlo v skutočnosti minimálne desať. Už len Stacy Ann Cales sa za neho vydala v roku 2003, zmizla v roku 2007 a on bol zatknutý v roku 2012. A tu je to všetko vyriešené za polhodinu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle krimi jsem si stáhl hlavně kvůli Penny a ta mě nezklamala. No ne že by podala nějaký oscarový výkon, ale koukalo se na ní příjemně. Film sám je klasickou televizní adaptací, která by sama o sobě nebyla tak špatná, ale bohužel jí v tomto případě hodně kazil Rob Lowe. Jeho podání policisty a pravděpodobného vraha mi vůbec nesedlo. Ta blashosklonnost a suverenita mi přišla až příliš strojená. Kdyby to byl čistý záporák v nějáké béčkové akčňárně, tak prosím, ale v tomto případě má divák pochybovat o jeho vině a v jeho případě nejistotu cítit nešlo, i když jsem se hodně snažil. Lepší podprůměr. 40% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Lowe to zahrál parádně, storry je to chytlavě šílená... Jen z toho leze ta televiznost (což -uznávám-nemusí být nutně mínus).. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čakal som väčšiu chobotinu, ale celkom sa to podarilo. Skvelo zahraté, Kaley rozkošná aj ke´d bola uplakaná a v strese. Príbeh interesantný, lebo keď ste dobrý a viete ako na to, môžete byť ženatý koľko krát chcete. Ak viete nechať manželky kvalitne zmiznúť. A hlavne v kľude, všetko brať s pokojom. 3 z 5 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Tv film, údajně podle skutečnosti. Téma zajímavé, zpracování průměrné a herecký výkon Roba Lowa spíš z kategorie přehrávajících. No a jestli nějak takhle vypadal skutečný Drew, tak fakt nevím na co ty rajdy balil. 4.5/10 ()

Arnyfe 

všechny recenze uživatele

Přesto, že to byl televizní film tak to žádný propadák nebyl. Námět a příběh jako takový byl celkově dobře zpracovaný. Herecké obsazení mně taktéž potěšilo. Postava hlavního hrdiny Drewa Petersona v podání Roba Loweho byla celkem snesitelná a s reálným Petersonem tam určitá podobnost byla. Myslím si, že by mohl dělat klidně Bradu Pittovi dvojníka. :-) Případ, který za velkou louží byl dlouho médii probírán co se týče nevyjasněného úmrtí v pořadí třetí manželky a zmizení jeho následující ženy je otazníkem a nevyřčeným ortelem, i když dotyčný Peterson piká za mřížemi. Takový menší dodatek na závěr!! Škoda, že nedostal do rukou nabídku geniální režisér David Fincher. Zajímalo by mně jak by tento příběh uchopil, i když by asi nebyl takovýto scénář pro něj výzvou. ()

aliaska 

všechny recenze uživatele

Dalo sa na to pozerať,ale na konci som bola tak naštvaná.Manželka sa nenašla a ten psychopat si hľadá 5manželku.Ešte by ma zaujímalo koľko rokov basy dostal,keďže si hľadá ďalšiu ženu😠🤔 ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Film mě upoutal asi hlavně tím, že je zajímavě natočený, člověk se u toho nenudí - alespoň tedy co se 2/3 filmu týče. Jakmile Kaley zmizí ze scény, najednou jako by všechny barvy, co předtím zářivě svítily, zešedly, stejně tak jako celá atmosféra. Pořád čekáte, jak to dopadne.. a ono vlastně nedopadne. Konec je jak rozblemcaná žvejkačka na chodníku... ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Filmy s Robom sú ako Rob samotný. Nevýrazné, mne vcelku nič nehovoriace. Ale úlohu tohto policajta-zmrda si pravdepodobne užil... bolo to vidno ! Nie až taká katastrofa. 3*** a 56,293% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Zajímavé to je. Příběh žárlivého a despotického chlapa, který není schopen žít v trvalém vztahu se ženou a zmizení a smrt dvou posledních jeho manželek zajímavý prostě je. Otázka je, jak je to zpracováno. Do půlky je to takový standardně natočený TV film, ale po zmizení Stacy jsem si připadal, jako ve vysílání TV Nova. To mediální šílenství, kdy před Drewovým domem je neustále několik televizních štábů a loví sebemenší informaci nebo kratičký záběr do kamery, to se mi hnusilo. Přišlo mi to fakt horší, než je ten známý "novácký" hyenismus. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem... dosť rozporuplný počin. Kým bola na obrazovke Kaley, OK, ale po zmiznutí jej postavy sa to zvrtlo na znôšku nudných televíznych scén. Ani pri najlepšej vôli viac ako jednu hviezdu dať nemôžem. ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý povrchní vhled do hlavy psychopata... Pustil jsem to náhodou a napodruhé to i dokoukal, takže to tak špatný není, ale šlo by to udělat lépe. ()

Phlame 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jakým zvrhlým způsobem může být pro někoho ten slizký padesátník přitažlivý. Nějak schrastil peníze na dům, restauraci, motorku a letadlo a každá na něj letí (to vše z platu policejního strážníka)... pardon, ale já to Robu Loweovi absolutně nevěřím, prostě mi do té role nesedí. Film je natočen podle skutečné události, jenže já těžce pochybuju, že by se totálně necharismatický dědek Lowe dokázal komukoliv zalíbit. Jenže jediné, co musí drahý Drew udělat proto, aby se krásná Stacy (K. Cuoco) do něj zamilovala, je zlomit jednomu chlapovi ruku a mít prachy... Celý scénář mi přišel špatně napsaný až mnohdy patetický, casting absolutně nevhodný... ale co čekat od béčkového TV filmu. //35% a to ještě přeháním.// ()

BarVo 

všechny recenze uživatele

Toto bolo prepálené aj na TV film. Rob Lowe sa pitvoril tak, že by oňho ani Martinka z Turca bicykel neoprela, nieto ešte že by 5 vnadných mladých žien získal. A ani Kaley Cuoco hereckým talentom práve nevyniká. Námet prevarený v ďalších 1000 nie nepodobných filmoch a k tomu čudný scenár s dejom, ktorý vlastne nikdy poriadne nezačína, ani nekončí ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený TV film o jednom absolutním zmrdovi. Že by výkon Roba Lowea byl příliš strojený a přehnaný? No možná, i když nevíme, jak se skutečná "osoba" opravdu chovala, a navíc o to v tomto filmu šlo, aby všichni vidèli, co je to za hajzla. Jsem velice rád, že ten zmrd Peterson může být podmínečně propuštěn až v roce 2081. Goodbye Peterson. ()

Reklama

Reklama