Reklama

Reklama

Láska a jiné trable

  • Finsko Love and Other Troubles (více)
Trailer
Finsko, 2012, 88 min

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý Ville je bývalá dětská hvězda, která se úspěšně vyhýbala svému sukničkářskému rokenrolovému otci po mnoho let. To vše se změní, když se k němu nastěhuje do bytu a oba se zamilují do téže ženy, americké učitelky country tance. (bagetka007)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Jelikož je film z většiny ve finštině a tak z jedné třetiny v angličtině a já (nepříliš překvapivě) finsky neumím, nejsem schopna hodnotit scénář komplexně...každopádně vycházím-li z toho, že nepotřebuji nutně rozumět tomu, co říkají a dokáži si domyslet kontinuitu, jen se utrvzuji v názoru, že skandinávské filmy všeobecně (spolu s americkými akčními filmy) nejsou mým šálkem kávy. Neřekla bych ani, že mé relativně nízké hodnocení je otázkou mmntální neintelektuální nálady, tento film je bohužel prakticky o ničem...a s žánrem romcom si také nejsem úplně jistá... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Bol som zvedavý na túto fínsku novinku romanticko-komediálneho žánru, ale bohužiaľ komédie fínskej produkcie nesiahajú ani po členky ich drámam. Fínsky humor je snáď ešte suchší ako britský - a čo je horšie, málokedy má vôbec nejaký humorný podtón. Takže tento film o súťažení o priazeň americkej country-lady medzi utiahnutým synom a jeho detinským ocom ma zaujal len veľmi málo. Keby tam v poslednej tretine filmu neprišiel ten náhly zlom v deji, tak by to bolo fakt na jednu hviezdičku - aspoň tento zlom trošku zdramatizoval dej, a tá pesnička na pohrebe bolo veľmi pekná. Inak bieda, no som rozhodnutý, že fínskej komédii dám ešte šancu - možno som len natrafil na nesprávny film. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Nevšední film, skvělé herecké výkony, úžasná kamera, ale především lidský příběh, zdánlivě nijak strhující, přitom velmi hluboký. Vše ale podané bez patosu a romantiky. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama