Reklama

Reklama

Vlkodlak: Bestie mezi námi

  • USA Werewolf: The Beast Among Us (více)
Z natáčení 7 - Rachel DiPillo

VOD (1)

Píše se 19. století. V lesní samotě je rodina napadena vlkodlakem. Otec je záhy zabit a těsně před smrtí dává matka malému chlapci Charlesovi stříbrný amulet vyjící vlčí hlavy, který patřil jeho dědečkovi. Ten byl „velkým lovcem“ vlkodlaků. Charles pak unikne smrti pomocí otcovy pasti, když pád lustru zabije útočícího vlkodlaka. O dvacet pět let později si Charles vydělává jako lovec vlkodlaků. Spolupracuje společně s partou dalších lovců, aby zbavili svět všech těchto monster. Vlkodlaci mohou způsobit lykantropii – nakažení jedinci sice nejsou pravými vlkodlaky, ale zuřivě útočí na lidi a jejich smrti lze dosáhnout pouze ustřelením hlavy. Jejich těla jsou pak spálena. Vlkodlaci jsou obvykle schopni transformovat se pouze během úplňku, avšak Charles a jeho tým dostanou nabídku na dopadení obzvlášť brutálního vlkodlaka nového plemene. Tento nový typ vlkodlaka je schopen transformovat se tři noci za sebou… (TV Nova)

(více)

Recenze (56)

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se, prvních 5 minut mne bavilo..... pak už jsem se věnoval jiné práci. Nemám rád tento typ laciného televizního horroru (pokud tedy v něm nění pavouk, chobotnice, krokodýl a další havěť). Takže nehodnotím. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak tak, naozaj mi to pripadalo, ako keby som pozeral kópiu Underworldu v omnoho lacnejšej forme, bez akéhokoľvek režisérskeho či hereckého talentu. Akčný úvod vyzeral ešte ako tak nádejne, ďalšiu celú hodinu som musel dať zrýchlene, lebo pre mňa to bolo úplne nepozerateľné a v záverečnej cca. polhodinke som sa už len zabával na lacných trikoch a márnej snahe tvorcov z toho niečo vykúzliť. Už aj Syfy dokáže nakrútiť (vo výnimočných prípadoch) presvedčivejšie horory, a to sa jedná o TV produkciu. Odpad... čo ja viem... dosť sa to teda k nemu približuje, ale nevytočilo ma to zase až tak :-) Možno preto, že som tú pohromu už dopredu tušil. ()

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Od začiatku som sa dosť nudil a rozmýšľal čím to tak môže byť. Potom som si klikol na meno režiséra a keď som zbadal, že ide o "tvorcu", ktorý dobabral hororové pokračovania Hitcher 2 a Joy Ride 2, pochopil som odkiaľ fúka vietor, resp. v tomto prípade smrad. Ale objektívne to samozrejme nie je len jeho chyba; celé to pôsobí ako nejaká blbosť od Asylumu, čo však na začiatku vyvracia staré známe Universal logo. Dej sa motá v 19. storočí, kde tlupa extra trápnych osôb behá po dedine a vedie prázdne reči o tom, že chce chytiť vlkolaka, no pri ich neschopnosti je jasné, že môžu chytiť akurát tak vlka (a nemyslím tým zviera). Obrovsky nezaujímavá a nezáživne natočená nuda, ktorá sa na záver ešte úboho pokúsila vykradnúť Underworld a Van Helsinga. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som ako skalný horrorový fanúšik značne interesovaný lykantropiou. Fascinuje ma premena človeka na krvylačné zviera, transformácia na bezcitnú vlkodlačiu beštiu. Videl som veľa rôznych filmov, ktoré sa zaoberajú touto tématikou. Mnohé z nich boli béčkové braky, niektoré boli aj hodne podarené snímky. Každý z nich ma však niečím obohatil. Werewolf horror mi má vždy čo ponúknuť. Teraz som si pozrel americký titul "Vlkodlak: Beštia medzi nami" (Werewolf: The Beast Among Us), ktorý v roku 2012 natočil režisér Louis Morneau. Určite to nepatrí medzi kultovú top extraligu v oblasti vlkodlačích horrorov, ale verím tomu, že to padne vhod každému werewolf expertovi, aby si s tým trocha rozšíril obzory. Ja to vidím tak na dve hviezdičky. ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrné, ale v rámci žánru ucházející vlkodlačí béčko. V úvodu jsou rodiče malého Charlese zabiti vlkodlakem, a tak nezbývá, aby se sám stal lovcem bestií. O dvacet pět let později je již členem skupiny lovců, kterou vede od vesnice k vesnici, aby s lykantropy zúčtoval. Když narazí na neobvykle silného a vychytralého protivníka, nabídne mu své služby mladík Daniel připravující se na dráhu lékaře. Ten miluje dívku Evu a cítí povinnost chránit ji před zlem. Zprvu netuší, s čím se bude muset vypořádat. V příběhu nechybí romantická láska, smrtící spáry a zuby a kopice mrtvol, jimiž autoři nešetřili. Přes občasný laciný počítačový efekt (digitální oheň a krev si mohli tvůrci odpustit) se divákovi dostane i poctivých střev, uřezaných končetin a rozervaných hrdel. Na Universal samozřejmě mizerné, vlkodlačí proměna komická, vzhled kopíruje známější filmy. Charles je jakousi kombinací Salomona Kanea a Van Helsinga, Adam Croasdell (Stefan) vypadá jako mladická varianta R. Dawneye Jr. Oddechovka, nic víc. Tedy že by zohavené mrtvoly a střeva ven byly perfektním zážitkem pro celou rodinu, se mi moc nezdá... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Jsem docela překvapený, že mě tenhle kus nakonec nesral tak, jak jsem čekal... Ne, že by to byla nějaká pecka, nebo film který se zapíše zlatým písmem do dějin vlkodlačích hororů, to rozhodně ne... Je to pitomé, je amatérské a to jak po dějové, herecké tak i trikové stránce, prostě čekejte něco o trochu lepšího než běžně vydává DVD Edice (takže kokotinu)... Jenže já jsem se sem tam docela dobře zasmál (což sice úmysl tvůrců nebyl, ale co už), tak prostě překvapím i sám sebe a ty dva (i když hodně slabé a nezasloužené) bodíky dám... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velký pokles o proti překvapení z roku 2010. Od Morneaua jsem nečekal nic extra a tak jsem dostal to co jsem čekal. Je to takový víc přímočarý, prostě banda lovců nahání vlkodlaky. Je to levné pokračování, takže efekty jsou nepatří mezi dobré ale není to ani nic extra špatné. Herci nejsou nijak špatný kromě Rea který je příšerný ve všech směrech. A hraje tu sympaťák Quinn který hraje poměrně slušně. Nicméně přehnanost u tohohle filmu je docela na škodu protože některý scény byly hodně přitažené za vlasy. A taky mi nesedly tu divný mutanti. Ty se mi ve filmu nehodily. Celkově hodntím průměrně, možná lehce nadprůměrně a to jen proto že mám rád vlkodlaky. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film spíš na odpolední čaj k žehlení, než na večerní afterwork pohodu.. hlavně, kdo v dnešní době kurva ještě žehlí? Prádlo myslim. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky hloupější, vizuálně odfláklejší a mírně retardovaný bratránek slavnějšího Vlkodlaka, jenž nabízí pár slušných lekaček (viz zrcadlo), spoustu rozsápaných těl a prazvláštní rozuzlení. V rámci svého žánru jde o podprůměrný kousek, na nějž si člověk už zítra nejspíš nevzpomene. P.S. Invalidního koně jsem ve filmu asi ještě neviděl. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Podľa prevažne negatívnych hodnotení som očakával poriadny nezmysel s odporne digitálne pôsobiacimi špeciálnymi efektami, Werewolf: The Beast Among Us však nakoniec zďaleka nebol takým prúserom ako som sa vopred domnieval. Samozrejme sa nejedná o nič svetoborné, skuknúť sa ale tento neškodný vlkodlačí soft horor dá... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek sice vypadal slibně ale celý film už to pravda nebude, protože tady přestáva všechno fungovat a tak další hafani co neprošli testem. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Co jsem k čertu měl dělat s dvounohým koněm?......... Scéna okolo 15 minuty je skvělá - doktor tam léčí pacienta pokousaného bestií - CITUJI Ano je jedna možnost léčby............ Povedené a zároveň hnusné jsou záběry o patnáct minut později. CITÁT - Chci aby jsi nám přines svačinku......... Byl jsem celkem odrazován pohledem na komentáře i hodnocení, ale abych soudil sám, musel jsem se podívat. No a já nejsem zklamán. Dobře se na to koukalo, nebyla to žádná stupidita a mělo to i šmrnc, pěkné prostředí, dobrou hudbu, pár lekaček a celkově to působí jako nadprůměrný příběh o vlkodlacích, těch moc není. Doporučuji milovníkům likantropů není to taková blbost, jak se někdo snaží namluvit. CITÁT - Budu se měnit dle libosti....... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Není to totální průser, ale také to není nic, co byste si pustili ještě jednou. Je to špatně zahrané, špatně točené a i špatně vypadají akční scény. Omylem se však stalo, že jsem se místy pousmál a těch 93 minut přežil. Více už však nikdy! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Vlkodlak: Bestie mezi námi“ je film, co nenadchne a většinou asi ani neurazí. Není to nic světoborného, ale když to mám srovnávat s tím „Vlkodlakem“ z roku 2009, tak zas takový rozdíl nevidím. Ano, větší rozpočet dovolil lepší herce, ale příběhově to bylo hodně špatné. Docela jsem si tenhle snímek v mezích užil a jako hodný kritik mu ten skoro průměr nadělím. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hauuuu vyju na měsíc ze zdejšího hodnocení tohoto VIDEO FILMU. Ale tak každej podle svého a já se bavil od začátku do konce. Ponuré, temné a dost krvavé asi tak by se to dalo shrnout. Pořád se něco děje a je to jedna krvavá, chlupatá vlčí jízda. Tvůrci se brutality opravdu nebáli a navíc nevypadá vůbec zle (žádná extra digitální krev a tak dále se nekoná) . Postavy velmi sympatické hlavně kápo lovců a týpek co vrhá nože plus milá lovkyně a pár srandistů viz pan "pirát". Hlavní hrdina mi také nevadil a o jeho přítelkyni jsem se celej film bál jelikož byla vážně k nakousnutí, což je docela blbý, když kolem běhá sedm stop vysokej vlkodlak s velkou chutí k jídlu. Od video filmu jsem čekal trochu té zábavy a místo toho jsem dostal film, co mě čapnul a nepustil a já si ho pustím rád znovu a zas. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nejsem příznivec hororů z 19.stol, ale tohle nebylo špatné, něco na způsob westernu a hororu dohromady. Děj se dal docela vytušit, přesto to mělo akci i napětí a spousty krve. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Ukázkový případ filmu, který za rok budou dávat na Prima COOL, udělají tomu velkou reklamu a lidi se na to třeba i kouknou. Kvalita filmu prakticky žádná, ale výprava stála celkem za to. 55 % ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Průměrné vlkodlačí béčko, které si to putovalo rovnou na video. Příběh diváka přivádí do blíže nespecifikované vesničky krkolomného jména o dvě století v čase zpět. Hlavní postavou příběhu je mladiček aspirující na doktorský titul, vzhledem k okolnostem však volí cestu lovce a se skupinkou profesionálních lovců bestií se vydává na hon na vlkodlaka, který zalívá krví jeho rodnou vesnici. Lovený vlkodlak však nepatří mezi snadné cíle a odhalit jedince, který se na bestii mění není vůbec lehké. Snímek ačkoliv evidentně disponuje skromným rozpočtem není ve svém ranku zdaleka nejhorším, krví se opravdu nešetří, usekané končetiny a střeva na diváka jukají celkem často. Postavy nejsou špatné, ovšem některé herecké výkony jsou marné i na podobné béčko. Vtipné pasáže nepůsobí, jak tvůrci původně nejspíš zamýšleli a občas se dostavuje lehká trapnost. Stejně jako v daleko slavnějších snímcích se divák dočká i fantaskních zbraní, což zde neurazí. Prostředí snímku je velmi vkusné, i když by se dalo určitě dosáhnout větší ponurosti. Konec je jaký je, hlavně, že není odhadnutelný od prvních scén. Ve výsledném dojmu se jedná o průměrný vlkodlačí horor, který nenadchne ani neurazí – ovšem krve v něm bylo zatraceně dost – za mě tři hvězdy. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na video film celkom slušné. Badať síce nižší rozpočet, a príbehové vykrádanie slavnejších filmových snímkov, ale v tomto prípade mi to až tak nevadilo. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pekne sa tu ukázalo, že hodnotenie nie je vždy úplne objektívne. Mňa osobne to celkom bavilo. Scenáristom sa podarilo niekoľko krát ma odviesť zo správnej stopy, takže dej som neprekukol, čo kvitujem. Digitálny vlkodlak, trochu amaterizmus. Zaujala ma postava Stefana, z ktorého sa tiež vykľulo pekné zviera. Ako video film dosť dobré. Občas ušiel strih, občas dialógy. Herci príjemní, výprava adekvátna, podívaná pekná. Poďme si teraz všetci spolu zavyť na mnesiček a roztrhať pár lumpov. 3 z 5 ()

Reklama

Reklama