Reklama

Reklama

Bez paměti

VOD (1)

Sara Ballard trpí agorafobií a její strach se stává noční můrou, když její manžel záhadně zmizí. Sářinou jedinou nadějí je její odcizená sestra a tajemný psychiatr Dr. Reznik. Ale může jim doopravdy věřit? Sářina cesta se změní v černou můru a nakonec dojde k šokujícímu závěru... Je to psychologický thriller, kde nic není jak se zdá... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (7)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je asi těžký takhle žít !! Podobnou fóbií trpěl jeden chlápek u nás v ulici !!" - "Vyléčil se ??" - "No, vlastně.. On se oběsil !!" - "Detektive Harrisi, jděte se radši porozhlídnout po zahradě !!" ;) ()

stration 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní tři hvězdy. Nápad dobrej, atmosféra slušná, ale celý to má takový amatérský look, prostě televizní film na večer. Závěr je sice zajímavej, ale strašně natahovanej. Po závěrečném odhalení si mohli těch zbývajících pět minut klidně odpustit. ()

fantassia 

všechny recenze uživatele

Hledala jsem film pro dnešní večer většinu těch „lepších“ jsem už viděla a tak si říkám, co se podívat na nějaký, o kterém se nepíše nic. Mysteriozní, tajemný , záhadný - nemám ráda nevysvětlitelné nebo nesmyslné, zmatené a nelogické, ale zkusíme z jiného soudku. Film byl strašně zdlouhavý a bez naděje, že to vůbec někdy skončí, hrdinka trpěla agorafobií a celý film bojuje s iracionálním strachem opustit dům a k tomu trpí všelijakými zmatenými představami. Amber Jaeger jako Sára nehrála vůbec špatně a zpracování filmu připomíná trochu Hitschcocka, čerpajícího ze strachu a fantazie, ale můj šálek kávy to není. To ovšem neznamená, že to je úplně špatný, film si jistě najde své příznivce. Něco na něm je, už jen proto, že mi zvědavost nedovolila vypnout před koncem. Nabízela se dvě vysvětlení, buď se Sárou někdo manipuluje kvůli dědictví dvou milionů nebo je opravdu duševně chorá a vyšinutá, ale nejspíš obojí zároveň. Na závěr přijde trochu překvápko, ale jestli " je vrahem zahradník“ tak to vám neprozradím, zaručeně byste nevydrželi do konce . ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Televizní napětí docela fungovalo a zvědavost, jak to všechno vlastně je, mně také vydržela po celý film. Autoři si zašpásovali i nějakým zařazením časově absolutně neposloupného děje, kterým do toho vnesli ještě více chaosu. Bohužel, jak se to chýlilo ke konci, začal film postupným rozmělňováním ztrácet dech a konec po konci už byl jen jakýmsi planým vyvoláváním duchů. Amber Jaeger byla krásná a současně i herecky přesvědčivá. Pokud chcete prožít hodinu a půl ve zvědavosti a s mírným napětím, není třeba se tohoto filmu bát. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo i když v jiné podobě. Celý film se koukáte na poblázněnou ženskou. Nic více a nic méně. Hodnotím tedy pozitivně jen občasná překvápka, která ovšem plynou z děje. Herečka v hlavní roli nějak moc nezaujala. V závěru zbytečně moc zbytečného sentimentu. 201402118400/0 ()

Wanesska 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekala, co z filmu o ženě, která trpí agorafóbií a které se ztratí manžel, vyleze...měla jsem milion teoriíí ale nikdy by mě nenapadl takový konec. Hoodně se mi to líbilo. ()

Reklama

Reklama