Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velayudham (Joseph Vijay) přivádí celou vesnici k zoufalství, protože jeho legrácky způsobují vesničanům potíže. Přesto ho mají rádi, protože je dobrosrdečný a je s ním zábava. Když se ale Velayudham vydá do hlavního tamilského města Čennaí, aby nakoupil vše potřebné na svatbu své milované sestry, dostane se do nečekané role. Nejprve je jen náhodou a omylem považován za hrdinu, který mstí bezpráví. Později se ale Velayudham rozhodne, že bude proti zkorumpovaným politikům, úplatné policii a teroristům opravdu bojovat. (rikitiki)

(více)

Recenze (5)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

S týmto filmom som neuveriteľne bojovala, pozerala som ho na štyrikrát, neviem prečo, strašne ma nudil aj keď potenciál to malo obrovský, ale jednoducho v ňom niečo nefungovalo, námet dobrý, piesne taký priemer, ale ako celok nekompaktné a nudné. Škoda. ()

serioga 

všechny recenze uživatele

Film by sa dal rozdelit asi na tri časti.Na akčnú časť,ktorá bola miestami brutálna,potom na komediálnu časť,ktorá bola velmi dobrá a smial som sa ako malý chlapec a samozrejme tretia čast tak ako to býva v Bollywoodu zvykom muzikálnu.Zo začiatku to vôbec nevyzeralo na komédiu ale nakoniec to dopadlo úplne inak. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Absolvovat tamilské mlékařské učiliště musí být nepředstavitelná řehole a dril, kde by neprošli ani mnozí členové SEALs. Hlavní hrdina filmu, takto mladý vesnický mlékař, totiž dokáže divy udatenství za setrvalého porušování přírodních zákonů, když zlikviduje zločince, teroristy, nepoctivé bankéře… zkrátka každou zápornou figuru, kterou zahlédne jen koutkem oka. ___ Ne, že by to nebyla sranda. Ona je. A navíc i záměrná, protože střední část filmu je fakt povedená crazy komedie. Akorát se připravte na to, že tenhle vtipný film začíná teroristickým útokem, po kterém zůstane mezi mrtvými stát jedna zakrvácená holčička s pahýlem místo ruky (naštěstí rozčtverečkováno). Následuje crazy a mstitelská část s lehkým milostným propletencem a ještě pár nečekaně drastických scén. Prostě mix žánrů v indickém filmu, jak už to Indové umí a nebojí se toho. Pro nepoučeného diváka šok, ale i pro poučeného je tenhle konkrétní film dost silná záležitost. Neříkám, že špatná. A motiv mstitele, který nejprve ani netuší, že je na nějaké misi, má docela dojemný podtext. ()

azumi 

všechny recenze uživatele

Tak sem první :) Film kde se mísí brutální scény s crazy komedií a to pořád dokola. Nakonec to však vyzní dobře a zábiják ve stylu Assassins Creed mě osobně nadchnul. A ta crazy vložka je místami taky vtipná :) ()

Zajímavosti (1)

  • Hlavní hrdina má kostým velmi podobný tomu Altaïrovu ze hry „Assassin's Creed“, avšak nebojuje proti templářům, ale islámským teroristům. (Mates2106)

Reklama

Reklama