Reklama

Reklama

Bývalí mariňáci a současní zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy, Cross a Manning, jsou se svým týmem pověřeni dohledem nad vyklízením starého tajného vězeňského komplexu. Ten má být druhý den uzavřen a všichni vězni mají být převezeni do federálního zařízení. Musejí také dohlédnout na příjezd dvou záhadných vězeňkyň. Krátce poté je však objekt vězení napaden skupinou elitních žoldáků, která pátrá právě po oněch nově příchozích vězeňkyních...  Poté, co je odhalena totožnost obou žen, si Cross uvědomí, že se dostal do centra mnohem většího problému, než si vůbec dokázal představit. Samantha, jedna z vězeňkyň, je kurýrem z neamerické tajné služby a má v sobě implantát s tajnými finančními informacemi. Kdyby ovšem zemřela, informace se smažou... (TV Prima)

(více)

Recenze (114)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Steven Sumo Seagal si asi ani na 60 -ku neda pokoj a neuzna, ze jeho doba uz davno minula, a on patri tak akurat do muzea. Dejova linia ziadna, Keoni VoskovyMuz je traged, ale myslim, ze Stevo si spomenul, ze kedysi davno praktizoval sumkido /kombinacia aikida so sumom/, a tak aspon nejake aikidacke chimery som myslim videl. Alebo sa mi to zdalo? 5 % ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Akční filmek nás zavede do věznice, kam jsou John Cross (S. Seagal) a Mike Manning (S. Austin) se svými lidmi vysláni bezpečnostní službou, aby zabezpečili klidný přesun vězňů. Věznici napadne speciální jednotka, která má za úkol zajmout dvě vězeňkyně. Jedna z nich je informátorka CIA a má u sebe čip plný bankovních informací..... Filmek má velmi jednoduchý příběh. Akce je hodně, jak střelecké, tak i bojové. Za mě 60% :) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„´Niečo prasklo´ je profesionálny odhad alebo blbý vtip?“ Strašne nudné a nezáživné pobehovanie hnusnými chodbami a ledabolo až nijako zariadenými miestnosťami. Seagal uprataný do pomerne vedľajšej úlohy (väčší priestor dostal Bren Foster, po ktorom Steven siahol aj o rok neskôr do Vykonávateľa). Obvykle aj nad slabšími seagalovkami zvyknem prižmúriť oko a dať aspoň 40%, fanúšikovia chápu. Ale toto bolo ozaj o ničom. Bod k dobru za relatívne charizmatického Stevea Austina (Za mrežami, Expendables) v kladnej úlohe. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Seagal je sice tlustý jako prase, ale naštěstí tentokrát netáhne film sám. Námět taky není nijak originální. Dialogy jsou strašné, zvláště na začátku filmu. Pak naštěstí asi někdo odstřelil původního scenáristu a přišel nový, lepší, co se nezakecá. Jak se objeví asijská agentka, začíná to být hodně zajímavé, využití vozu na odpadky docela originální, nechybí oblíbená Seagalova kuchyně, má to i docela realistické vedení příběhu, škoda jen některých nedotažených linií (někteří z ostrahy, supermanka). Po dlouhé době šlo o film, který jsem nudou nepřetáčel a na který se znovu rád podívám. Ale ten Seagalů kluk by měl zhubnout, a rychle. Jinak si zahraje leda tak v instruktážním videu Infarkt snadno a rychle. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, proč tam hrál Seagal. Je na něj zaměřená minimální pozornost a je v minimu scén, ze zřejmejch důvodů. Navlečenej ve vrstvách hadrů a s tím furt stejným výrazem se nevzrušeně prochází sem a tam, jak kdyby mu to bylo všechno u prdele, občas utrousí nějakou superdebilní hlášku, ze který je člověku buď trapně až na půdu, nebo smíchy chčije. Příběh stojí za strašný hovno a Seagalovo "bojový umění" znamená, že nejdřív chlapoj chytne hlavu do rukou a pak mu dá z obou stran facana, asi jako dobrosrdečnej Balů a tím to končí, to by snad zvládla i cvičená opice ne, nebo se jedná o to jeho Aikido? Všem ostatním hercům by prdel nakopala i banda nejhorších vesnickejch ochotníků a jedinej, kdo to aspoň částečně ustál, je Steve Austin, ačkoliv je to už taky starej dědek, tak má aspoň furt svaly a snaží se něco v tý věznici rozbít, kdežto Seagal je rád, že nemá scény s lezením do schodů, páč by byl za chvíli rudej jak řípa. Já už snad fakt začínám věřit, že mu jde líp ten zpěv. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Časť filmu bola natočená v ústave pre mladistvých vo Vancouveri, Britská Kolumbia. Filmový štáb tu však musel nakrúcanie ukončiť, pretože dostal prednosť iný, lukratívnejší film - Muž z ocele (2013). Z tohto dôvodu bola produkcia nútená presunúť sa do priestorov opustenej psychiatrickej liečebne. (beso74)
  • Natáčeno v listopadu a prosinci 2011 ve Vancouveru v Kanadě. (ssfan)
  • Ako sa utečenci blížia k miestu stretnutia na kamere vidíme, že sa nachádzajú v bloku  D. Protagonisti, čo po nich pátrajú, ale uvádzajú blok F. (johnsnow)

Reklama

Reklama