Reklama

Reklama

Bývalí mariňáci a současní zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy, Cross a Manning, jsou se svým týmem pověřeni dohledem nad vyklízením starého tajného vězeňského komplexu. Ten má být druhý den uzavřen a všichni vězni mají být převezeni do federálního zařízení. Musejí také dohlédnout na příjezd dvou záhadných vězeňkyň. Krátce poté je však objekt vězení napaden skupinou elitních žoldáků, která pátrá právě po oněch nově příchozích vězeňkyních...  Poté, co je odhalena totožnost obou žen, si Cross uvědomí, že se dostal do centra mnohem většího problému, než si vůbec dokázal představit. Samantha, jedna z vězeňkyň, je kurýrem z neamerické tajné služby a má v sobě implantát s tajnými finančními informacemi. Kdyby ovšem zemřela, informace se smažou... (TV Prima)

(více)

Recenze (114)

Figu 

všechny recenze uživatele

Použiju větu, kterou jsem zde snad ještě nikdy nenapsal. ČEKAL JSEM MÍŇ!!! Ono se není čemu divit, vždyť filmy Stevena jsou v novým tisíciletí opravdu katastrofální a k zblití. Tohle bylo slušivý béčko, okořeněný o Austina, kterej skvěle lacině hláškoval, taky o solidní souboje, kterých bylo ve filmu celkem dost, no a když k tomu přidám jednu nej bitku v podání Brena Fostera (kterej nepotřebuje, třeba jako Steve, žádnej stupidní střih rvačky), tak výsledek je za raz, dva, tři krásný hvězdy! Dnešní doba akčních filmů je kouzelná v točení týmovek a já ji vítám s otevřenou náručí! Steven a Steve - dobrá práce! 60% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Steven Sumo Seagal si asi ani na 60 -ku neda pokoj a neuzna, ze jeho doba uz davno minula, a on patri tak akurat do muzea. Dejova linia ziadna, Keoni VoskovyMuz je traged, ale myslim, ze Stevo si spomenul, ze kedysi davno praktizoval sumkido /kombinacia aikida so sumom/, a tak aspon nejake aikidacke chimery som myslim videl. Alebo sa mi to zdalo? 5 % ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„´Niečo prasklo´ je profesionálny odhad alebo blbý vtip?“ Strašne nudné a nezáživné pobehovanie hnusnými chodbami a ledabolo až nijako zariadenými miestnosťami. Seagal uprataný do pomerne vedľajšej úlohy (väčší priestor dostal Bren Foster, po ktorom Steven siahol aj o rok neskôr do Vykonávateľa). Obvykle aj nad slabšími seagalovkami zvyknem prižmúriť oko a dať aspoň 40%, fanúšikovia chápu. Ale toto bolo ozaj o ničom. Bod k dobru za relatívne charizmatického Stevea Austina (Za mrežami, Expendables) v kladnej úlohe. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Akční filmek nás zavede do věznice, kam jsou John Cross (S. Seagal) a Mike Manning (S. Austin) se svými lidmi vysláni bezpečnostní službou, aby zabezpečili klidný přesun vězňů. Věznici napadne speciální jednotka, která má za úkol zajmout dvě vězeňkyně. Jedna z nich je informátorka CIA a má u sebe čip plný bankovních informací..... Filmek má velmi jednoduchý příběh. Akce je hodně, jak střelecké, tak i bojové. Za mě 60% :) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Divnej den. Nejdřív mě nadchne film s N. Cagem a pak mě vcelku příjemně překvapí film se S. Seagalem. na druhou stranu buďme realisti. Pokud nečekáte nic a dostanete alespoň něco, tak je to vždy fajn. A realita po druhé. Kvality tohoto béčka v žádném případě nedodává Seagal, ale spíš Austin. Jako vždy mu žeru jeho nekompromisní, tvrdou a neústupnou postavu. Film sráží dlouhé hluché pasáže, kdy se hrdinové jednoho či druhého tábora prochází chodbou, střih na kecání, chodba, kecání, střih..hele je v bloku B. Tým 1 zlikvidujte ho! Chodba, chodba.... Snad chápete. Pak přijde akce, která je většinou fajn a nebýt opět debilní, roztřesené kamery, vše by klaplo. Dalším mínusem jsou občas naprosto nelogický hrátky s prostorem a časem. Př. Osoba A oteče osobě B. Uteče o tři místnosti dál, kde se porve s osobou X. Osoba B nikde. Plus je tedy jednoznačně to, že si St S a St A rozdělili prostor a a ni jeden se nesnaží vytlačit toho druhého. Celkově to šlape a já dám 55 procent. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Časť filmu bola natočená v ústave pre mladistvých vo Vancouveri, Britská Kolumbia. Filmový štáb tu však musel nakrúcanie ukončiť, pretože dostal prednosť iný, lukratívnejší film - Muž z ocele (2013). Z tohto dôvodu bola produkcia nútená presunúť sa do priestorov opustenej psychiatrickej liečebne. (beso74)
  • Ako sa utečenci blížia k miestu stretnutia na kamere vidíme, že sa nachádzajú v bloku  D. Protagonisti, čo po nich pátrajú, ale uvádzajú blok F. (johnsnow)
  • Natáčeno v listopadu a prosinci 2011 ve Vancouveru v Kanadě. (ssfan)

Reklama

Reklama