Reklama

Reklama

ABBA: Live in Japan

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Zoznam skladieb:

1. Eagle
2. Take a Chance on Me
3. Money, Money, Money
4. SOS
5. That's Me
6. Tiger
7. Dancing Queen
8. Waterloo
9. Fernando
10. Summer Night City
11. The Name of the Game
12. Knowing Me, Knowing You
13. If It Wasn't for the Night
14. Thank You for the Music (kosticka7)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

ABBA: Live in Japan není skvělý koncert. Patrně proto, že to není koncert, ale "jen" televizní pořad pro japonskou televizi. Co by to taky bylo za koncert, když se pětkrát změní scéna, nešílí na něm diváci, není s kým navazovat kontakt a občasná absence mikrofonu nikoho neděsí? Jako vzpomínka na sedmdesátkovou módu to však funguje skvěle a i když mám tuny připomínek, všechny mnou udělené hvězdy jsou neobjektivní a mají značně obroušené všechny cípy, tak za předvedený materiál míň dát neumím. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprosto legendární vystoupení ABBA v Japonsku musí ocenit i po letech každý jejich fanoušek. Když to dodnes vidím, vždy mi jde mráz po zádech. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Název Live in Japan je truchu zavádějící, protože o koncertní vystoupení de facto nejde, všechny skladby jsou natočené ve studiu, přičemž japonským příspěvkem je přidání podivuhodných tanečníků před skupinu, což někddy působí roztomile (Dancing Queen), někdy rušivě (Tiger). Při závěrečné dvacetiminutovce zalape pamětník po dechu, Agnetha s Fridou se objeví v bílých oflirtovaných minisukních a od The Name of the Game po Thank You for the Music je vzpomínající čtyřicátník odnesen zpátky do 70.let. Bezchybné. 1.Eagle 2.Take A Chance On Me 3.Money, Money, Money 4.SOS 5.That's Me 6.Tiger 7.Dancing Queen 8.Waterloo 9.Fernando 10.Summer Night City 11.The Name Of The Game 12.Knowing Me Knowing You 13.If It Wasn't For The Nights 14.Thank You For The Music ()

Reklama

Reklama