Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alison dostane od své babičky zajímavý dárek třídenní pobyt v luxusním hotelu na Bahamách. Alison netuší, že její matka je stejně jako babička dlouholetou agentkou CIA a i v místě pobytu má plnit důležité poslání. Má uzavřít fingovaný obchod s mezinárodním zločincem Vasquezem a přispět tak k jeho dopadení. Jeho muži jsou však bdělí a matku Glorii unesou. Díky tomu se Alison od matčina přítele rabína dozví, co vlastně matka dělá. Zprvu mu nevěří, ale pak si uvědomuje souvislosti: matka opravdu zmizela vždy, když se něco důležitého dělo. Rabín také není obyčejný matčin přítel, ale agent Mezitím Vasquez Glorii sděluje, že zná její pravou identitu a kdyby snad chtěla dělat nějaké problémy, ví o Alison. Gloria je však rozhodnuta dovést svou misi až do konce potřebuje získat vzácnou sošku, kterou Vasquez ukradl ve Washingtonu. V útrobách sošky se totiž skrývají důležité dokumenty... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Víte co, ta ženská má matku Mata Hari a otce Jamese Bonda. Ten film sám o sobě musí bejt příšernej, ale je tu jedno velké ale. U filmu jsem se dost nasmál, je to totiž komedie, a to plno hodnotících zřejmě nevidí, nebo si nevšimla, což je také dost pravděpodobné. Přesto ale nedokážu hodnotit odpadem, i když by si to film zasloužil. Jenže šílený scénář to prostě dokázal a já se u toho nasmál jako blázen. Je to blbost, fakt šílená blbost, ta hlavní herečka je strašná, příšerná...ale to je přesně ten důvod, proč jsem se tak bavil. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rozdýcháváte včerejší zábavu, žaludek občas o sobě dá vědět (ne, že byste zvraceli), koukáte, jako byste měli zásek po několik gramech trávy a pustíte si tenhle film. To je teprve zážitek! ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jane byla okouzlující "špionka" a některé hlášky se fakt povedly, jako ta co patřila dceři od matky...v den, kdy ses narodila a věř mi, byla jsem při tom... ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

Koukatelná, bohužel však těžce nezábavná oddechovka. Jayne Brook ani Dyan Cannon nejsou herečky, které by takto slabý film utáhly svým kouzlem. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl rádoby film, kde je toliko tupých a hloupoučkých dialogů. 1 * za tuto výjímečnost. Ještě to zachraňuje vcelku pohledná dcerka. ()

Elegnor 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie na nedělní odpoledne, naprosto šablonovitá, předvídatelná, další z milionu snadno zapomenutelných.. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Spionazna rozpravka na nedelne popoludnie na rok 2000 dost slaba parodia. matka s dcerou chodiacou encyklopediou a gangstrami s kapslovymi pistolkami ktori ich zajmu oslobodia sa zajmu a takto dokoliecka, ma to ale dost usmevnych momentov sympatickeho grazla vaskeze, ktory viac pripomina tepleho ucitela baletu ako postrach vsetkych mafianov a to je na tom zabavne. ()

AgentMarvel125 

všechny recenze uživatele

Super filmicek, Jayne Brook uplne uzasna a dabing Moniky Hilmerovej sa tiez celkom vydaril :-) Mrs. Brook mam rada uz od dob Everwoodu kedy sa v 2 epizodach ked sa blisla ako pani Rodggers a dokonca sa objavila aj v Brothers And Sisters :-))) ()

viax 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, zábavná, sem tam hláška, co stojí za to. A že herci přehrávají? No a co? A že je scénát divnej? No a co? Já se bavila ☺☺☺ ()

Reklama

Reklama