Reklama

Reklama

Full Benefits

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dva zaměstnanci se snaží v práci utajit, že spolu mají poměr, protože se bojí posměchu ostatních. (AngelusCZ)

Recenze (13)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nie je to taká pecka ako Troopers, ale stojí to za to. Myslím tretí short web seriál čo som videl a šetrím si ho ako večerníček, už asi dva mesiace odkladám poslednú časť, neviem kedy príde ďalšia a pomaly sa stávam závislým. Pridávam sa k togafovi; College Humor je najlepší! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oddychový webseriál s příjemnými herci. Snad jen ty herecký výkony jsou trošičku slabší, ale vzhledem k tomu, že je to seriál spíše amaterský, se to dá pochopit. Humor to má hodně příjemný. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

College Humor je prostě nejlepší. Úvodní scénky v posteli mě opravdu hodně bavily a vlastně celý seriál je skvělý. David je roztomilej a Sarah sympatická, takže co víc dodat. Snad jen: vzhůru na druhou sérii. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Perfektní web-seriálek od College Humor se sympatickými herci. Každá několikaminutová epizoda je dobře rozložená, vtipy fungují a velice mě to bavilo. Dost se těším na 4. "sérii", těch pár minut mě totiž hodně baví a vlastně ani nevím, proč nedám 5 hvězd... :) K vidění na VideaCesky.cz ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Odpočinkový dvou až čtyřminutový web-seriálek od College Humor o mladé dvojici, která jako vztahový dr. Jackyl & mr. Hyde kličkuje mezi svou denní tváří kolegů ze zaměstnání a noční takzvaných „přátel s výhodami“. Krátké, jasné, příjemné, mladistvé, současné, jdoucí si bez zbytečných odboček svojí cestou…..….tři minuty denně a je vymalováno. ()

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Další hodně povedený seriál od College Humor. Na první pohled možná vypadá trochu obyčejně (aspoň já od něj moc nečekal), ale nakonec se z něj vyklubala hodně vtipná záležitost se sympatickými herci, na kterou si člověk rychle zvykne a pak ho štve, že nejsou další díly :) ()

sam.uel 

všechny recenze uživatele

Zase jeden fajn seriálek od College Humor.Zatím jsem viděl prvních pět dílů a řekl bych že měli docela vzestupnou tendenci,takže se těším jak to pošlape dál..... ()

Reklama

Reklama