Reklama

Reklama

Vegas, Baby!

Krátkometrážní / Komedie / Drama / Fantasy
Velká Británie, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Jedná se o speciál k seriálu Misfits, ve kterém jedna z hlavních postav Nathan (Robert Sheehan) odjíždí do Las Vegas, aby zde díky jeho nové schopnosti vydělal spoustu peněz. Hlavní hrdina však není z nejbystřejších. (Scelleton)

Recenze (81)

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Krátký, ale neméně vtipný dodatek k jednomu z mých nejoblíbenějších seriálů, zároveň důstojné rozloučení s nejlepší postavou Nathanem, jehož nepřítomnost viditelně ubrala třetí sérii na kvalitě. Jen je škoda, že film trvá tak krátkou dobu, v pestrém prostředí Vegas se určitě mohlo odehrát něco kreativnějšího. Ale Nate se nezměnil a počet zasmání ku délce trvání je procentuálně vyšší, než u kteréhokoliv dílu poslední série. Povedené, další by rozhodně neurazil. 90%. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Nathan je prostě skvělý! Ať už má jakoukoliv schopnost, hraje kohokoliv, on je prostě ten, kdo umí zaujmout. Jeho "demence" nezná konce. Vysrat králíka by mohl jen on, stejně jako nechat si narůst dost teplý knírek :D nebo si myslet, že je na kostkách no. 7. Chci další film, seriál nebo cokoliv, kde bude on, jelikož budu mít 100% zaručenou zábavu. ()

Reklama

Alice02 

všechny recenze uživatele

U mě bude Nathan (s Kelly a Simonem) vždycky číslo jedna. Všichni se zde zmiňují o přílišné krátkosti snímku, s tím víceméně souhlasím. Ale na objasnění Nathanova odchodu to stačilo. Jen si myslím, že kdyby zapojil mozek, tak se díky své schopnosti z toho maléru do jakého ho dostala vyseká. No, možná 5 hvězd není jen za emotivní zážitek, ale také z nostalgie ;) PS: Děkuji za odkaz od Kjuka a velmi výstižný komentář uživatele Ollie235. ()

boris323 

všechny recenze uživatele

Nemam rad ked to robia, preco nieje obsadenie take ako ma byt. Bez Nathana uz 3 seria nebola taka ako predosle. Precoooo? Takisto ako ked Jeff uz nehral v Coupling a len ho nahradili tym divny typkom alebo ked Alice uz nehrala v Lutherovi. To je vzdy taka skoda. Nathan je proste typek a flegmatik najhrubsieho zrna. Ak bude Misfits pokracovat aj 4 seriou dufam ze Nathan sa vrati. Ale myslim ze mozno by bolo lepsie keby uz Misfits ostal tak ako je a dalej netocili uz radsej nic aby ich nahodou este viac nepokazili. Tento mimidiel je super, kludne by mohli este naky dat. Trebars taky Nathan v base musi husty namet. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

3.sérii ani 4 si rozhodně stahovat nebudu. Každej je z Rudyho unešenej, ale mě pobavila jen hláška a to v úvodu seriálu o hovně v hajzlu. Ale tim to zkončilo. Postupně vyšoupli celej tým Misfits a zůstal jenom černoušek bubu (nejsem rasista), kterýho sem od 1.série nemusela. Jak si věčne olizoval rty, když se snažil hrát na baliče... vatáčka! Zkrátka vyšoupnutim těch hlavních komediantů, jako Nathan, Kelly nebo idiotsky přitroublího ,,Berryho" :D to total podělali! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Krátký díl, který byl vydán jako speciál ke třetí sérii, byl odvysílán pouze na stránkách E4. (Scelleton)
  • Jedná se o první epizodu, která se odehrává mimo Wertham. (ManOfPhoenix)
  • S výjimkou vánoční 7. epizody 2. série se jedná o první díl seriálu, který byl nějak pojmenován. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama