Reklama

Reklama

Vegas, Baby!

Krátkometrážní / Komedie / Drama / Fantasy
Velká Británie, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Jedná se o speciál k seriálu Misfits, ve kterém jedna z hlavních postav Nathan (Robert Sheehan) odjíždí do Las Vegas, aby zde díky jeho nové schopnosti vydělal spoustu peněz. Hlavní hrdina však není z nejbystřejších. (Scelleton)

Recenze (81)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Šílený Nathan ve Vegas.Třešnička na dortu pro fanoušky seriálu a symbolické rozloučení,mohlo to být určitě nadupanější ale bavit se budete náramně.Nic to ovšem nemění na tom,že bez Sheehana je seriál neskutečně nudnější a všechny aspekty děje co se mohli točit kolem něj,se točí kolem jeho méně zajímavých kolegů a debilního Rudyho a třetí série šla kvalitativně prakticky z 95% na 60%.Pro mě Misfits končí šestým dílem druhé řady. ()

Venum 

všechny recenze uživatele

Misfits , mi prirostlo k srdci prave diky tomuhle panovi Nathanu Youngovi. On do toho serialu daval neskutecny grady, jeho charakter tomuhle poradu daval dobrych 60% jen on sam , podle me kdyby to bylo natocene jen snim tak by to neztratilo nic, je mi tohle opravdu lito ze se sam rozhodl odejit ( podle jeho rozhovoru ) , ale odesel na vrcholu a vtom nejlepsim, jak nekdo zminil tak pro me misfits take skoncili nultym dilem 3 serie, zkusil jsem po doporuceni koukat na 3 serii s Rudym ktery je hodne precenovany , jeho vtipy vubec nejsou prirozene a jde jen videt ze se snazili sehnat kopii nathana , protoze ne vzdycky tahne jeden clovek celou TV serii, miss you nathan! ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jako vysvětlení změn ve třetí sérii Misfits je tenhle webfilm důležitý. Ale jak už to bývá u Zmetků obvyklé, tím, že se tu mluví sprostě nic nezachráníte. Nathan byl klíč k úspěchu Misfits. I když jsem ho nikdy nemusel, byl tahout, o tom žádná. Jsem zvědavý, jak se seriálu bude bez něj dařit. Každopádně jsem rád, že má jen 37 dílů. Víc bych asi nedal. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

3.sérii ani 4 si rozhodně stahovat nebudu. Každej je z Rudyho unešenej, ale mě pobavila jen hláška a to v úvodu seriálu o hovně v hajzlu. Ale tim to zkončilo. Postupně vyšoupli celej tým Misfits a zůstal jenom černoušek bubu (nejsem rasista), kterýho sem od 1.série nemusela. Jak si věčne olizoval rty, když se snažil hrát na baliče... vatáčka! Zkrátka vyšoupnutim těch hlavních komediantů, jako Nathan, Kelly nebo idiotsky přitroublího ,,Berryho" :D to total podělali! ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Krátký, ale neméně vtipný dodatek k jednomu z mých nejoblíbenějších seriálů, zároveň důstojné rozloučení s nejlepší postavou Nathanem, jehož nepřítomnost viditelně ubrala třetí sérii na kvalitě. Jen je škoda, že film trvá tak krátkou dobu, v pestrém prostředí Vegas se určitě mohlo odehrát něco kreativnějšího. Ale Nate se nezměnil a počet zasmání ku délce trvání je procentuálně vyšší, než u kteréhokoliv dílu poslední série. Povedené, další by rozhodně neurazil. 90%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Krátký díl, který byl vydán jako speciál ke třetí sérii, byl odvysílán pouze na stránkách E4. (Scelleton)
  • Jedná se o první epizodu, která se odehrává mimo Wertham. (ManOfPhoenix)
  • Epizoda slouží jako vysvětlení k Nathanova (Robert Sheehan) odchodu ze seriálu. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama