Reklama

Reklama

Vegas, Baby!

Krátkometrážní / Komedie / Drama / Fantasy
Velká Británie, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Jedná se o speciál k seriálu Misfits, ve kterém jedna z hlavních postav Nathan (Robert Sheehan) odjíždí do Las Vegas, aby zde díky jeho nové schopnosti vydělal spoustu peněz. Hlavní hrdina však není z nejbystřejších. (Scelleton)

Recenze (81)

juta 

všechny recenze uživatele

Natnan s novou super schopností. Vysvětlení, proč vlastně už není ve třetí sérii Misfits. Vtipné rozloučení s velkým tahounem seriálu. Je to prostě borec :D ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Aha, takže potom co Nathan několikrát umřel se nakonec odstěhoval z Londýna do Vegas jen proto aby tam šmelil a vytahoval si z prdele králiky. No neber to. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

S03 E00: Vegas Baby - Réžia: Howard Overman. Nie úplne postačujúci, zato nutný spin-off k Misfits, ktorý na moje veľké prekvapenie SPOILER! Nathana nenechal zomrieť. Možná Sheehanova účasť v ďalších sériách je podľa oficiálnych stránok vylúčená, ale ako fanúšikovi seriálu mi aspoň zostala nádej. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Nathan je prostě skvělý! Ať už má jakoukoliv schopnost, hraje kohokoliv, on je prostě ten, kdo umí zaujmout. Jeho "demence" nezná konce. Vysrat králíka by mohl jen on, stejně jako nechat si narůst dost teplý knírek :D nebo si myslet, že je na kostkách no. 7. Chci další film, seriál nebo cokoliv, kde bude on, jelikož budu mít 100% zaručenou zábavu. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první díl trojky a tohle bude jistě to nejlepší z celé série. Starý, dobrý, vtipný, blbý Nathan... 80% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Krátký srandovní příběh Nathanovi, který se svou novou schopností snaží ve Vegas vydělávat peníze. Je tam i se svou přítelkyní a jejím dítětem. Kvůli vlastní blbosti se ale dostane do problémů a skončí ve vězení. "Chcete vidět králíka?" :D ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kick-ass Nathan!!! :D Jen škoda, že tohle vzniklo proto, aby tvůrci alespoň trochu "objasnili", proč už Robert Sheehan nebude účinkovat v Misfits. :( ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Šílený Nathan ve Vegas.Třešnička na dortu pro fanoušky seriálu a symbolické rozloučení,mohlo to být určitě nadupanější ale bavit se budete náramně.Nic to ovšem nemění na tom,že bez Sheehana je seriál neskutečně nudnější a všechny aspekty děje co se mohli točit kolem něj,se točí kolem jeho méně zajímavých kolegů a debilního Rudyho a třetí série šla kvalitativně prakticky z 95% na 60%.Pro mě Misfits končí šestým dílem druhé řady. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

rozloučení s tahounem seriálu, jehož absence byla ve třetí sérii dost citelně znát.. "Have you ever seen a man shit a rabbit out of his anus?" ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Výborný dodatek ke třetí sérii Misfits a rozloučení s Nathanem jakožto ústřední postavou. Po shlédnutí 3. série mohu dodat, že Rudy je víc jak dobrá náhrada a možná je i lepší :)). ()

erased 

všechny recenze uživatele

Na necelých desíti minutách předvádí Vegas Baby! to nejlepší z celých Misfits. Nathana je sice škoda, ale rozloučení má zde důstojné (pokud se tak dá rozptýlení pomocí svérázného porodu králíka říct) a náhradu ve třetí řadě vynikající. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Hodně slušná bokovka k Misfits! Nathana je škoda, ale i bez něj stála 3. série za to! A už jste viděli chlápka, co si z řitě vytáhnul živýho králíka? :D ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Je to Misfits... a Nathan pořád stejný úchylák... trošku ve třetí řadě chyběl, ale až tak moc jsem ho zase nepostrádal. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jinejch seriálů, kdy herci nechtěj prodloužit, se tu domluvili na krátkým filmečku, aby objasnili jeho nepřítomnost, klasickej Nathan s dobře vylosovanou schopností, sem zvědavej, jak moc mi bude chybět v dalších řadách, přece jenom byl jednou z těch hlavních hvězd ... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když už herec nechce hrát v seriálu, musí se scenáristé zbavit postavy. Misfits mají naštěstí tu výhodu, že jsou i z průseru schopni stvořit něco skvělého. Tenhle kraťas samozřejmě nedosahuje geniality běžných dílů, ale i tak se v něm najde víc vtipů než v kdejaké celovečerní komedii. Ale škoda Nathana, takového retarda pohledat. 80% ()

Reklama

Reklama