Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nicka (Sean Faris) práve prepustili z väzenia, a preto sa snaží vyhýbať problémom. O niekoľko hodín sa však ocitá v zlom čase na zlom mieste, keď sa jeho obľúbené bistro snažia vykradnúť traja chlapi. Lúpež sa zvrtne a pomaly začína vychádzať najavo, že za tým všetkým sa skrýva oveľa viac, než by sa na prvý pohľad zdalo. (Sufferer)

(více)

Recenze (12)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Pár profláklých, avšak dávno mrtvých xichtů se devadesát minut potácí od ničeho k ničemu ve scénáristickém maglajzu, který by unudil xmrti i pacienta v kómatu. Ideální pro hluchoněmé slepce, co se celé dny baví tím, že si v té tmě a tichu počítají chlupy na genitáliích a z výsledků si v hlavě vytvářejí koláčové grafy měsíčních přírustků. Mnohem větší zábava než tohle tupé svinstvo. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se opět někdo zasekl v čase. Originalita na bodu mrazu, hodně dobrých béčkových herců, ale hovno z toho.. děj nulový. Když už něco na tohle téma, určitě zkus The Killing Jar s Madsenem, mnohem lepší béčko, který si to umělo podat. Tohle je nic. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek se zajímavým obsazením. Takhle by se rozhodně dal charakterizovat film "Pawn". Těch známých obličejů je zde docela hodně, a to včetně oscarového obličeje Foresta Whitakera. Ani celkem dobré herecké obsazení však nezachrání průměrnost tohoto filmu. Zajímavá výchozí situace je rozsekána do filmu tak zkorumpovaného, kde se nedá věřit nikomu, což ale nakonec vede i k tomu, že celá pointa je vlastně očekávaná, protože tady není nikdo, kdo by byl čistý. Škoda, na malém prostoru by se dalo rozehrát zajímavější drama. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Priserna srajda, veruze mi vyslo ze taky Sean Faris nevie hrat ... a vlastne aj Liotta je na tom biedne, zvysne zname drzky uz potom boli len do poctu : 0 % ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Skorumpovaný policajt, hardisk, sejf, lúpež bistra, mafiánsky boss, záverečné rozuzlenie - scenár sa hrá s týmito pojmami počas ich kulminácie v držaní rukojemníkov. Inými slovami? Pawn má tisíc krát obohranú zápletku, ktorej hlavnou chybou je, že sa snaží pôsobiť prekombinovane a sviežo. Vo výsledku z toho je len prehnane nezaujímavá koláž postáv, ktorých motívy pokladá pozorovateľ asi za tak dôležité a vážne ako prach pod gaučom či starého pavúka v chate. Produkcia pritom láka na prvotriedne Whitakerovo meno v obsadení v zástupe tak či onak tých menej známych hollywoodskych hercov. Whitaker si, bohužiaľ, zahraje veľmi krátko a zvyšok hercov je vágny ako texty detských blogerov. Miestami réžia pripomína lacné TV trilery s ultimatívne nudnými hlavnými hrdinami. Ale začiatok to malo celkom fajn, dopozerať sa to dá, hoci určite nie večer ak človek nechce zaspať od nudy. Takmer Céčkový krimi "triler". 30% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Škoda toho scenáristického chaosu, ale pozerať sa na to dalo. Stále si však myslím, že takýto film by sa pokojne zaobišiel bez hviezd akými sú napr. Whitaker - Liottta. Neznámejší herci = menší rozpočet. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Drobné krádeže vyústia do napätej situácie rukojemníkov po tom čo sa traja ozbrojenci zmocnia bistra, ktoré je vedené mafiou. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

To sem si zas pomoh.Člověk si pro to obsazení nevšimne Farise (jop-furt stejná buzna).Jinak tu přepadnou bistro...proč nevim...a ani mě to nezajímalo.Tak 0aPůl. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tři chlapi přepadnou na zakázku bistro. Pak se můžeme hodinku nudit, když jsou v tom bistru a policajti venku a nějak se domlouvají. Pak to nějak skončí a dostaneme vysvětlení, co a proč se stalo. Jenže film je natolik zmatečný, že stejně vůbec nepochopíte kdo, co a proč. Prostě lacině natočený zpatlaný chaos. (15%) ()

Mahonney 

všechny recenze uživatele

Nezajímavá nudná televizní blbost, která je tak zamotaná, že se málem ani nerozmotá... Logiku nehledejte vůbec. ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Nuž ja som sa zabavil mierne nadpriemerne. Zlé to nie je, nominované to nebude, a na film+ sa to tiež nehodí. Za rok si na tento film nikto ani nespomenie, lebo bude natočený úplnený nový, "originál", ktorý však bude vyzerať ako rimejk tohoto, avšak s inými hercami, napr. s takým Nickom Stahlom alebo Vinnie Jonesom. Ale treba tieto srečky točiť rok čo rok, lebo zo 100 týchto vecí aspoň jedna si zaslúži 90%. ()

Reklama

Reklama