Reklama

Reklama

Hurá do džungle! 2

  • Jihoafrická republika Jungle Beat 2
všechny plakáty
Jihoafrická republika, 2011, 80 min

Obsahy(1)

A jsou tu zpět! Slon, antilopa, žirafa, světluška, žába, chameleon i malý opičák – všichni vaši kamarádi z afrického pralesa se vrací s novou dávkou svých veselých příhod v epizodách Jsem tak úžasný!, Chci létat!, Květina, Silný vítr, Kopýtkem sem a tam, Sloní snídaně, Světluška, Duhový chameleon, Ohnutá žirafa, Létající želva, Na řece, Kokos, Rozmarná včelka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Úvod - hybrid obsahující :prase divoké, šavlozubého tygra, lva,koně, torpédo, osla a já nevím co ještě. Dabování jistě musela být veselá záležitost, protože když celý film slyšíte jenom aaaaaaaaaaa ohhhh héééééééé uíííííííííííííííííí fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů nebo áááh tak je to nad slunce jasné. Vzhledem k roku vydání filmu jsem se domnívala, že se animace něják posune alespoň na snesitelnou hranici, ale mýlila jsem se. Takovéto animáky mohou pobavit a nebo zaujmout snad jen milovníky televize discovery a jejich sáhodlouze nudných zvířecích dokumentech, které nesnáším. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi takové dospělé dítě, protože animáky prostě miluju. Těchto několik příběhů mě moc pobavilo, u některých mi sice chybělo mluvení, ale na druhou stranu ono vydávání zvuků taky nebylo špatné:) Některé momenty byly překvapivé a opravdu zábavné. Prostě na pobavení a návrat do dětských let určitě super oddychovka:) ()

Legacek 

všechny recenze uživatele

dostali jsme to k vánocům 2011 a musím říct že to špatné není ale těm zvířatům to ne závidím protože to mají těšký prostě týrání.Vbec nechápu co to je za zvíře hned na začátku něaký divný divoký prase ()

films3 

všechny recenze uživatele

pre deti do 10 rokov...ja mam 20 a pozeral som to,a nic moc...nechyta sa to ani zdaleka na madagascar,dobu ladovu a podobne... ()

Reklama

Reklama