Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připojte se ke Zvonilce a jejím kouzelným kamarádům v Disneyho animovaném dobrodružství nazvaném Zvonilka a Velké hry. Jedná se o závody, které jsou zároveň velkou slavností skřítků a víl plnou napětí a překvapení. Jenomže zahradní víly už dlouho nic nevyhrály a Rosetta společně s nově příchozí vílou Chloe se to pokusí změnit. Dojde na souboj mezi vílami ze zahrady a bouřkovými vílami, které už mají pět vítězných prstenů. Pocítí Rosettin tým znovu palčivou porážku, anebo všichni zjistí, že zahradní víla umí mnohem víc než jen rozdávat zářivé úsměvy? Užijte si zábavu a legraci při sledování příběhu o přátelství, spolupráci a radosti ze života. Hry práve začínají, takže otázka zní: Komu budete fandit? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Z Velkých her mě bavily jen a pouze samotné hry, jinak je to klišé nad klišé. Všechno předvídatelné od začátku až do konce. Postavy i vztahy mezi nimi bez výjimky modelové. Já vím, je to pro malé holčičky a ty jsou nenáročné, nicméně když to změřím se Ztraceným pokladem, který jsem viděl chvíli potom a který je ze stejné serie a tedy i pro stejnou cílovou skupinu, nemůžu než konstatovat, že toto je o dvě třídy slabší. // 50% ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Všetky filmy okolo Cililing(Zvonilka) sú veľmi pekne spracované a príbehovo veľmi slušne,sám som videl 3 filmy celé a ostatné som nespočetne veľa krát zazrel-kedže neterka (8 ročná) to sleduje.HOD:75%.je za neterku ku ktorému sa aj ja prikláňam.Veľmi dobrá voľba pre baby do 10 rokov (ideálny vek 4-8r). ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Rok pred olympiádou v Londýne i v disneyho štúdiu "museli" ponúknuť niečo olympijské. To by neboli Amíci, aby neťahali všade súťaženie a rôzne pretekanie sa, o hocičo a kedykoľvek. Ono by to nebolo zlé, ak by nebolo príbeh plné klišé. A slovenským/českým distribútorom zjavne vôbec nevadí, že Cililing nehrá žiadnu z hlavných postáv tohoto kraťasu; je minimálne na obraze. Ale príbeh sám o sebe, odhliadnuc od jeho klišovitosti, je vcelkú príjemný, svižný, nenáročný a (dievčatkovsky) veselý, rovnako ako predchádzajúce dlhometrážne filmy z tejto vílej série. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Pojďme, domluvme se, že Zvonilka je kouzelná víla, že její příběhy jsou roztomilé a její přátelé rozkošně fantastičtí. Podívejme se na tu maličkou jako na třpytivou hvězdičku, jejíž úsměv vyloudí úsměv i na vaší tváří. Zažeňme předsudky a chmury a zahoďme předpojatost. Vše, co se od malé pohádkově fantastické fantasy dá očekávat tam je. Nač hanit příběh, kterýžto nikomu nemůže ublížit na duši ani na oči. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Človek by povedal, že rozprávky pre tie najmenšie deti sú len klišé a zabavia sa na tom len škôlkari. Ale bolo to určite zaujímavé dobrodružstvo plné humoru a dôvtipu, ktorý tam nastrojili tvorcovia rozprávky. (skákajúce žaby, slizová šmýkačka, vílí prach .... ). Čo je ale ojedinelé v tejto časti "Zvonilky" je to, že tentokrát nebola hlavnou postavou, ale vedlajšou. 3,5 dávam pretože rozprávka bola dosť krátka a z tohto pohľadu sa to ani nedá objektívne ohodnotiť, 20 minút je naozaj málo, takže tie body patria skôr humoru, grafike a dobrodružstvu pri hrách. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama