Reklama

Reklama

Neoneun pet

Obsahy(1)

Eun-Yi je redaktorkou módneho časopisu. Jedného dňa nájde pred svojim domom tanečníka In-Ha, priateľa jej brata, ktorý si hľadá slušné bývanie. Keďže nemá kde bývať, prisľúbi Eun-Yi, že jej bude hrať zvieracieho maznáčika. Eun-Yi v tom vidí spôsob, ako sa vyrovnať so stratou jej zosnulého psa Moma. Veci sa však skomplikujú po príchode jej starej lásky z vysokoškolských čias. (ČSFD)

(více)

Recenze (17)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hlavním lákadlem pro mně byli oblíbenci Geun-seok Jang a Ha-neul Kim. Opět mě nezklamali a předvedli svoji další stránku. Myšlenka filmu je sice dost bláznivá, ale mě jako diváka pobavila. A když byla role svěřena Jang Geun-seokovi, nemohlo to dopadnout špatně. Jeho roztomilost totiž nemá meze a přesně v takovém filmu to mohl dokázat. Muzikálová scéna je třešničkou na dortu. Krásné 4*. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to nadpriemerná romanticky ladená komédia. Má priemerný príbeh o redaktorke časopisu, ktorá ešte stále nenašla svoju životnú lásku a tak býva sama, až raz nájde v krabici pred svojim domom mladíka, talentovaného tanečníka, ktorý sa ukryl pred výtržníkmi, pričom ho prostredníctvom svojho brata už spoznala. Keďže nemá kde bývať, dovolí mu zostať u nej, ale uzatvoria takú neškodnú dohodu, že jej bude plniť úlohu domáceho mazlíčka, no postupne sa do toho stále viac zamotáva a navyše konečne nájde svojho vyvoleného a tak sa to snaží pred všetkými utajiť. Spracovanie je celkom slušné, síce celá táto zápletka pôsobí až príliš zvláštne a nedôveryhodne, ale aj napriek tomu to ešte celú prvú hodinu dokázali ustrážiť, aby to neprekročilo mieru úplnej neuveriteľnosti. Takže táto časť pôsobí dobrým dojmom, dej je podaný zaujímavo, nájde sa tu viacero dobrých situácií, dá sa vytvoriť vzťah k postavám, nemám s tým problém. Ale potom sa to už nanešťastie zmení, už to prekročí tú spomínanú hranicu a mal som pocit, že sa im to celé rozpadlo, tie motivácie a konania jednotlivých postáv začnú byť úplne mimo reality, stále je to v rámci možností obstojná zábava a napríklad tanečné vystúpenie si ma získalo, ale inak som sa do toho nedokázal dostať, lebo som nikomu nič neveril a už ani nefandil. Inak jednotlivé žánre sú dobre zvládnuté, prednosť má komédia, tá tu má jasne najviac priestoru a celkom sa vydarila, hlavne tá prvá hodina je tak príjemne úsmevná, dokáže udržať dobrú náladu a párkrát som sa aj zasmial, romantika je už viditeľne podriadená, očakával som, že bude mať viac priestoru, ale ani s týmto nemám väčší problém. S hereckým obsadením som dosť spokojný, tradične skvelá Kim Ha-Neul, opäť si ma získala prakticky okamžite a s ľahkosťou to celé ťahá, Jang Keun-Suk už výrazne zaostáva, nie je mi moc sympatický a ani jeho postava nie je až tak zaujímavá, ale stále svoj účel splní a všetky vedľajšie postavy sú už vydarené, bavil ma nápadník hlavnej hrdinky, jej pracovný tím a aj ostatní. Réžia a technická stránka sú výborné, presne tento typ a úroveň mám v tomto žánri rád, takže nemám žiadny problém. Škoda, tohto filmu som sa už od začiatku obával, tá zápletka je len predsa dosť zvláštna a moje obavy sa nanešťastie aj vyplnili. Je to výborne natočené, zahrané a väčšinu času sa aj z tejto zvláštnej zápletky podarilo dostať maximum, ale len predsa si vybrala svoju daň a za zvyšok filmu už musím znižiť hodnotenie na lepší priemer, inak by to bola ďalšia kvalitná juhokórejská komédia, čo je určitým spôsobom aj teraz, ale musel by som zniesť túto zápletku v plnom rozsahu a to sa mi nepodarilo. Inak to určite stojí za pozretie, ale toto podľa mňa nebola vhodná látka na sfilmovanie. 66% ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale ani Jang Geun-seok nemůže nahradit MatsuJuna z japonské verze. Neznat ji, tak by mi tady dost věcí připadalo nelogických a nedotažených. Původně jsem na korejskou verzi vůbec nechtěla koukat, ale právě mužský hrdina mě "ukecal". Bylo tam pár chvilek, kdy jsem se uchechtla, ale výsledný dojem veškerý žádný. A protože jsem Kimi wa petto hodnotila třemi hvězdičkami, tak tady prostě musím jít mnohem níž. Jedna z nejslabších korejských věcí, které jsem zatím viděla. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Děj je absurdní – mladý muž hledá slušné bydlení, takže dámě slíbí, že bude hrát zvířecího mazlíčka a ona v tom vidí příležitost k návratu jejího zesnulého psa Momo. Téma je převzaté z mangy, na základě níž vznikl také japonský seriál, takže šílené téma by ani nemělo překvapit. Já jsem se na film podívala jen díky Jang Geun-seokovi a je pravda, že je zde úžasný a také si můžeme užít trochy jeho tanečních a pěveckých schopností. Jenže skvělý herec hned nedělá film samotný skvělým. Celé téma mi příliš nesedlo a bohužel ani jeho zpracování. Střídají se v něm části, které mě bavily a které mě nudily, které se zdařily a které mi připadaly přehnané. Jako celek mě nedokázal zaujmout, protože mu něco chybí. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Absurdní! :D Ale i přesto sledovatelné :) Navíc snad nikdy nebudu schopná odolat mému Jang Geun Seokovi, i když v některých scénách (zejména tanečních) vypadal opravdu jako holka :)). K filmu - příběh je vážně bizardní a abych pravdu řekla, nijak extra mě nezaujal. Kdyby nebylo sympatického hereckého obsazení, asi bych to ani nedokoukala. Je tam několik scén, které mě hodně rozesmály, ale celkově to prostě není to pravé ořechové. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Jo je to možná pro někoho bláznivé, ale mně to přijde jako vtipný nápad. Neviděla jsem japonskou verzi, ale chystám se na ní už brzy. A ano JKS v tom hraje celkovou roli (v mém hodnocení) ty jeho vlasy a pohledy taneční kreace :)) tomu se nejde než nesmát a žasnout nad tím. Celkově se mi líbily i vedlejší postavy a hlavní hrdinka Ha Neul Kim je mi velmi sympatická. (Viděno už několikrát a pouze v korejštině. sakra kde seženu titulky? nebo nebudu líná si je najít? :) ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Kluk, kterej se dobrovolně stane domácím pejskem a mazlíčkem. Tohle můžou fakt vymyslet jen v Asii. Ale i tak mnohem víc koukatelnej a zajímavej film, než co k nám valí borci z Hollywodu. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem nedokázala nesrovnávat s japonskou verzí dorama a dlouho to vypadalo, že to budu hodnotit stejně, ale nakonec jsem musela jednu hvězdičku přidat. Jang Geun Suk nezklamal, jako vždy prostě super :) Nejvíce mě dostaly cute scény, muzikál a závěrečné titulky :D ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Celkem absurdní zápletka, ale jelikož jsem si zamilovala Jang Geun-suka, tak jsem tento film prostě vidět musela :-) vždy se mi na něj pěkně kouká.... Film mě nenadchl ani neurazil, myslím že 3* jsou maximální možné hodnocení... ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl před více než 5 lety, tehdy jsem to pouze ohodnotil a neokomentoval. Jenže co čert nechtěl - pořád mi ten film v hlavě vězí nebo chcete-li, neustále se mi tento film připomíná v podobě nočních můr. Proto jsem se rozhodl cestou komentáře s tímto filmem zúčtovat jednou pro vždy. Pustil jsem si ho (za pomocí rychloposuvu) znovu a zjistil jsem, co se mě na tom vlastně pořád tak straší. Rozhodně to není Kim Ha-neul, krásná a talentovaná herečka. Není to ani celkem originální námět, ani sterilní romantika (tolik příznačná pro většinu korejských romantických komedií) a ani to nejsou muzikálové vložky. Vadí mě na tom jedno - tohle se přece nejmenuje Fucking Amal ani Fucking Soul nebo cokoli jiného z...propadeného. Tohle není romantická komedie o dvou lesbách! A přesto, když se na Jang Geun-suka dívám, jsem na pochybách. Takhle zženštělého chlapa snad nenajdete ani ve filmech pro čtyřprocentní dospělé. Vlastně ho celkem lituji, zřejmě ho tvrdě pohltil svět modelingu, jemuž se věnuje od pěti let (dobrovolně?), a proto se chová, jak se chová, a vypadá, jak vypadá. A víte, co je největší bizár? Že jsem tomuhle hlavobolu kdysi napálil čtyři hvězdy (horším hlavobolem je jen Jim Carrey ve filmu Cable Guy, ale ten se mi podruhé fakt pouštět nechce). 40 % ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Prečo mám dojem, že sa rozbehlo niekoľko sľubných dejových línií, ale ani jedna nebola dotiahnutá do konca. Namiesto toho sa minúty strácajú v prázdnych záberoch. Som z toho smutná. Jang Geun Suk bol miestami zábavný, ale ani jeho charizma nezachránila tento rozpačitý počin. Troma hviezdičkami hodnotím iba interpretáciu skladby Mandy, lebo farba jeho hlasu je vážne niečo, mám z neho zimomriavky. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku se musím přiznat, tentokrát nejsem úplně objektivní. Je to film na který jsem se těšil hodně dlouho a nebyl jsem zklamán když jsem ho viděl. Navíc jsem fanda JGS, alespoň do té doby než se opravdu rozhodne ze sebe tu holku udělat oficiálně :-D. Už dřív jsem také viděl japonský seriál, takže jsem neměl problém s příběhem a tím pádem pro neznalé s příšerným střihem. Film navíc obsahuje asi nejvtipnější bitku dvou chlapů, jakou jsem kdy viděl. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Moje objektivita vylítla komínem. Vím, že to má hodně much, ale když já už to viděla třikrát a pořád se u toho směju. Bez znalosti seriálu to nemůžu doporučit, protože děj je tak neuvěřitelně zkratkovitý, že když to člověk nezná, tak mu chování některých postav musí přijít nelogické. Protože já ale seriál znám (a mám ho hodně ráda), můžu si dovolit přimhouřit oko (nebo možná i obě). Všechny scény, kdy In Ho byl za Moma jsou dokonalé. Když se k tomu ještě přidá bitka, je to u mě 5*. A ano, jsem fanynka Jang Geun Suka:) ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Nebýt tak nádherné hlavní hrdinky asi bych nenašel síly to dokoukat, jelikož až na pár světlých momentů, které by se daly spočítat na jedné ruce, se jedná o vyumělkovaný snímek, který ničím nenadchne, ale ani neurazí. ()

Hagu 

všechny recenze uživatele

Jelikož neznám původní předlohu, tak si nemohu víceméně stěžovat,akorát děj byl poměrně neobvyklý, ale zasmála jsem se. Akorát na víc jak 4 hvězdičky to nemělo :) ()

vett 

všechny recenze uživatele

Skvělé, skvělé a skvělé. Úplně jiné než japonský seriál (který je taktéž skvělý, ale zase úplně jinak) s dokonalým hereckým obsazením - to co tu předvádí Kim Ha Neul a Geun Seok Jang je z jiné dimenze a kdykoli jindy bych se asi styděla na něco takového koukat, ale v jejich podání je to prostě bomba! Film o tom, že láska je pořád láska a je jedno co si o ní myslí vaše okolí a sakra občas je úplně jedno i to co si o ní myslíte vy samy. Drobné přiznání na závěr: na pět hvězd tenhle filmek (velmi těsně) nemá, ale místní (totálně neférové) hodnocení od zjevně nevyzrálého publika, které se nad filmem krátkozrace odmítlo zamyslet mě tak rozrušilo, že prostě přihazuju hvězdu navíc. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla vážně nuda . Myslela jsem , že film bude natočený nějak jako komedie a romantika , ale tohle bylo spíš psychologické drama . Film jsem si pustila právě kvůli Jang Geun Seokovi a nemůžu uvěřit , že se opravdu podepsal pod takovou blbost . Scénář hrůzostrašný , děj strašně nudný a pomalý . Líbila se mi jen jedna scéna z celého filmu a to byla takzvaná "rvačka" . Radši sem už nebudu psát , jelikož nechci spoilerovat . Jednu hvězdu dávám za Jang Geun Seoka a jeho roztomilost a druhou právě za tu scénku o o které jsem psala , že se mi líbila . Tohle prostě nezachrání ani nádherný Jang Geun Seok a jeho krásné hraní . ()

Reklama

Reklama