Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující milostné drama s úžasnou Christinou Applegate a svůdným Stefano Dionisi v hlavní roli. Přes den Claudine pracuje jako pokojská v malého hotelu v Georgii, v noci se z ní stává žhavá tanečnice. Podaří se jí ale najít pravou lásku? (oficiální text distributora)

Recenze (7)

tomtomtoma odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmové žánry, které mi mnoho neříkají a zabrousím do jejich vod velmi zřídka. U filmu Nástrahy lásky od Australana Antonia Tibaldiho není problémem žánr, ale film samotný. Chce zaujmout, chce ohromit, chce šokovat, chce vzbuzovat zdání jedinečnosti svou formou i stylem a chce sdělovat. Nic z toho se mu příliš nedaří a zamýšlená stavba se bortí ve změti nerozhodnosti, dětinskosti a prázdnoty. Herci se snaží, gesta se prodírají na povrch, ale co naplat, když je to marnivost bez potřebného směru a provedení katarze je výsměchem vlastní milované profesi. Je poznat, že si Tibaldi osvojil jisté profesní dovednosti, ovšem obsah i způsob sdělení nejsou zralé a ani podnětné a zajímavé. Ocenit lze pouze schopnost sehnat na tento nicotný film finance. Hlavní postavou příběhu nenaplněné romance je rozpolcená dívka Claudine Van Doozen (půvabná Christina Applegate). Dvojí tvář, dvojí život, rozdílné chování i potřeby svádí boj, ve kterém střídavě sbírají dílčí úspěchy obě znesvářené strany. Dává pocit výjimečnosti a brání se zkrocení. Kapitulace a přijmutí jedné cesty je labutí písní o lásce a nenaplněnosti. Její nespoutaná divokost je tím, co má diváky nejvíce dráždit a fascinovat, ale je to jen zbytečná snaha o vzepjetí prázdnoty a tvůrčí bezradnosti. Hlavní mužskou postavou je italský mladík Stefano Mauri (Stefano Dionisi), který téměř vzápětí po svém příchodu do zapadlého městečka propadá nepolapitelnému kouzlu bezprostředních rozkoší. Vytrvalost a neodbytnost jsou jeho největší zbraní. Z dalších rolí stojí za zmínku již jen svérázný majitel hotelu Pelican (Matt Clark). Námět filmu není špatný, má v sobě skrytou sílu a hloubku. Ovšem toto zpracování je samoúčelným mlácením slámy a na konci se dostavuje pocit rozhořčenosti. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Co a proč? K čemu je film o nesympatické striptérce, a jejím přiblblém příteli? Nic se tam neděje, nic se nedořeší, a závěr je navíc metaforicky filosofický, ale nedává to ani za mák smysl. Applegateová je navíc hnusná. ()

GlamourCat odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jezdí autem nezávislý člověk: - Strašně rychle - Vypije u toho hodně alkoholu - Postupně sundá všechno oblečení - Zastaví se a vykrade benzínku - Určitě se nedívá na silnici, ale obdivuje vnady spolujezdce! Film o ničem a o nikom, nic se nevysvětlí, nic se nedořeší, věci se dějí bez začátku a konce. O lidech se nic nedozvíme, jejich chování je podivné. Navíc "Melounek" Christina Applegate je je otřesná, nepůvabná a neušlechtilá žena! ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Film je chudý na děj, jednání postav dost nelogické, žádné nečekané zvraty, žádný moment překvapení. Přesto jsem byl zvědav, jak tahle love story dopadne a poctivě jsem to dokoukal až do konce /ještě musím zmínit příšernou kvalitu dvd, zvuk, potažmo hudba, se téměř nedá poslouchat). ()

Reklama

Reklama