Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující milostné drama s úžasnou Christinou Applegate a svůdným Stefano Dionisi v hlavní roli. Přes den Claudine pracuje jako pokojská v malého hotelu v Georgii, v noci se z ní stává žhavá tanečnice. Podaří se jí ale najít pravou lásku? (oficiální text distributora)

Recenze (7)

GlamourCat odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jezdí autem nezávislý člověk: - Strašně rychle - Vypije u toho hodně alkoholu - Postupně sundá všechno oblečení - Zastaví se a vykrade benzínku - Určitě se nedívá na silnici, ale obdivuje vnady spolujezdce! Film o ničem a o nikom, nic se nevysvětlí, nic se nedořeší, věci se dějí bez začátku a konce. O lidech se nic nedozvíme, jejich chování je podivné. Navíc "Melounek" Christina Applegate je je otřesná, nepůvabná a neušlechtilá žena! ()

Reklama

tomtomtoma odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmové žánry, které mi mnoho neříkají a zabrousím do jejich vod velmi zřídka. U filmu Nástrahy lásky od Australana Antonia Tibaldiho není problémem žánr, ale film samotný. Chce zaujmout, chce ohromit, chce šokovat, chce vzbuzovat zdání jedinečnosti svou formou i stylem a chce sdělovat. Nic z toho se mu příliš nedaří a zamýšlená stavba se bortí ve změti nerozhodnosti, dětinskosti a prázdnoty. Herci se snaží, gesta se prodírají na povrch, ale co naplat, když je to marnivost bez potřebného směru a provedení katarze je výsměchem vlastní milované profesi. Je poznat, že si Tibaldi osvojil jisté profesní dovednosti, ovšem obsah i způsob sdělení nejsou zralé a ani podnětné a zajímavé. Ocenit lze pouze schopnost sehnat na tento nicotný film finance. Hlavní postavou příběhu nenaplněné romance je rozpolcená dívka Claudine Van Doozen (půvabná Christina Applegate). Dvojí tvář, dvojí život, rozdílné chování i potřeby svádí boj, ve kterém střídavě sbírají dílčí úspěchy obě znesvářené strany. Dává pocit výjimečnosti a brání se zkrocení. Kapitulace a přijmutí jedné cesty je labutí písní o lásce a nenaplněnosti. Její nespoutaná divokost je tím, co má diváky nejvíce dráždit a fascinovat, ale je to jen zbytečná snaha o vzepjetí prázdnoty a tvůrčí bezradnosti. Hlavní mužskou postavou je italský mladík Stefano Mauri (Stefano Dionisi), který téměř vzápětí po svém příchodu do zapadlého městečka propadá nepolapitelnému kouzlu bezprostředních rozkoší. Vytrvalost a neodbytnost jsou jeho největší zbraní. Z dalších rolí stojí za zmínku již jen svérázný majitel hotelu Pelican (Matt Clark). Námět filmu není špatný, má v sobě skrytou sílu a hloubku. Ovšem toto zpracování je samoúčelným mlácením slámy a na konci se dostavuje pocit rozhořčenosti. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Co a proč? K čemu je film o nesympatické striptérce, a jejím přiblblém příteli? Nic se tam neděje, nic se nedořeší, a závěr je navíc metaforicky filosofický, ale nedává to ani za mák smysl. Applegateová je navíc hnusná. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama