Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

Israha 

všechny recenze uživatele

Poctivé military sci-fi s dotekem horroru, kde se pořád střílí, vyhazuje do vzduchu, zabíjí, tvrďácky hláškuje, ukazujou kozy a ve vizuálně líbivém stylu pádí nekompromisním tempem kupředu skrz scénář, který je tak profláklý a žánrově typický, až je to vlastně sympatické. Dost možná nejlepší Hvězdná pěchota od dob kultovní jedničky. Chybí tomu sice vlastní ksicht, protože vyměnit jména postav a dosadit si místo Brouků jinou agresivní mimozemskou havěť, máte v podstatě šablonu na tvorbu libovolné vesmírné střílečky/vyvražďovačky, ale k čertu s tím - v tomhle žánru nemusíte být originální, abyste nabídli pořádnou porci zábavy. Velká spokojenost, a zároveň trošku zklamání, že nebylo dost peněz, natočit tohle jako live-action film, a zůstalo pouze u animovaného formátu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto počítačovo animovaná snímka sa drží filmovej jednotky. To znamená, že sa sem tam ukáže nejaká tá kozička a zadnička. Ženské postavy sú tu viac než dobré. Výzbroj je viac ako slušivá a lepšia než v jednotke a je to celkom masaker, teda stále sa tam strieľa. A čo chcieť viac. Napätie, akcie, hlášky, všetko tu je a spolu s plynulým dejom sa jedná o skvelú prehliadku, ktorú však bohužiaľ zhadzujú veľmi opakujúce sa boje. Grafika stojí za výbornú. Príbeh je slušný a dá sa povedať, že aj ďaleko lepší, než u druhého či tretieho snímku. Veľmi sa blíži skôr k pôvodnému, teda celkom tomu prvému, takže v podstate akoby práve na neho nadväzoval. Keby tam bolo viac obnažených ženských tiel, či nejaká tá sex scéna, dalo by to tejto snímke aj ľudskosť a srdce. Takto len priemer. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dávám vysoce hodnocené čtyři hvězdy!!!!! Myslím, že to mohlo býti o malinko lepší, ale opravdu né o moc. Jsem fanouškem původní Hvězdné pěchoty a pokračování jsem také viděl. Takže jsem si tento animák vskutku užil. Stále to mě působilo jako nějaká hra. Celá pěchota se skládala z naprosto skvělých charakterů a každý dostal svůj aspoň malý prostor se ukázat. Docela mě překvapila vysoká úmrtnost pěchoty, ale nehrálo si to na nějaké americké happyendy, což je vlastně dobře. Kdyby vznikl nějaký prequelový seriál k tomuto filmu, byl bych určitě nadšen a s chutí bych se na to podíval!!!! Víc takových věcí do budoucna!!!!! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

V této době bych asi už čekal propracovanější animaci. Hlavně co se týče projeví postav. V obličeji každý strnulý a tělem také nikdo nic nepředvede. Po tomhle mám chtít, aby to nahradilo živé herce? Má to být film a to bez hraní nejde. Stará Final fantasy v tom byla rozhodně lepší. Tohle je zpracováním na úrovni řadové počítačové hry. Naštěstí ale příběh a troška emocí film zachraňují. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvolili rafinovanou strategii. Hned několik postav lze považovat za hlavní, a i ti vedlejší jsou poskládáni s animovanou nadsázkou, velice sympaticky. Proto strach o jednotlivé postavy utváří od začátku do konce velice napjatou atmosféru, kterou ještě podtrhuje sic videoherní ale i přesto velice našlapaný scénář neumožňující téměř žádného oddechu. Akční jízda plná brouků, drsňáků z pěchoty v čele s Johnny Ricem a i troškou té virtuální erotiky ;-). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama