Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pre niektorých je Yann de Kermeur urodzeným Bretónskym rytierom so záhadnou minulosťou. Pre ostatných je zase kapitán Sparrowhawk ,kráľov najlepší korzár a bývalý pirát. Avšak po obvinení zo zločinu ktorý nespáchal, je len na ňom aby dokázal nenávideným žalobcom svoju nevinu a aby svojich nepriateľov vylákal na jeho obľúbené bojové pole – na šíre zúrivé more.
V zámku Kermellec vyrastá Agnes, krásna grófova dcéra a zaľúbi sa do Yanna de Kermeur, syna správcu. Ten chce dvoch mladých ľudí od seba oddeliť, tak dá Yanna zverbovať. Yann utečie a nechá sa najať na loď. Milovanej Agnes sľúbi, že keď zbohatne, tak sa po ňu vráti. O desať rokov sa vráti späť ako bohatý korzár, ktorý je v službách kráľa. Keď sa dozvie, že Agnes sa vydala za Villneuevea, nahnvevaný zapíja žiaľ v krčme, kde ho obšťastňuje krásna Marion, ktorú jej bratia predávajú ako kurvu. Agnes pošle Yannovi list, aby prišiel do zámku. Keď tam príde, nájde grófa mŕtveho a podozrenie, že ho zabil, padne naňho... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Miluji historicko- dobrodružné filmy a seriály, miluji staré lodě a příběhy o pirátech, no a vzhledem k tomu že se věcí z tohodle žánru točí v poslední době jak šafránu, jsem ochotna ledasco odpustit - někdy to ale nejde, a zkrátka co je moc, to je moc. Scénář se plácá odezdi ke zdi, dialogy tragický, herecké výkony povětšinou opravdu slabé, bojové scény a kamera spíše podprůměrné, a to vše doprovázeno nevkusným hudebním doprovodem. Suma sumárum vražedný koktejl, který sem měla problém dokoukat až do konce - hlavní dějová linie by přitom nebyla až tak špatná. Za docela ucházející kostýmy a pár, ale opravdu jen pár, světlých míst dávám alespoň 1* a ptám se - opravdu to Francouzi, dříve to mistři tohoto filmového žánru, dotáhli až sem??? ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Historické dobrodružně-romantické TV seriály o mořeplavcích, pirátech a korzárech byli v 80. letech minulého století hojně vyhledávány. Ale pak se po nich najednou slehla zem a ani nové se nějak nenatáčeli. A tak bylo příjemným překvapením, když se náhle objevil tento seriál. Od prvního dílu upoutal velkolepou výpravou a dobře napsaným scénářem. Až mě zamrzelo, že to nemá více dílů. Ale lepší něco, než-li nic. Seriál určený pro každou generaci sedne opravdu každému, komu se tento typ příběhů zamlouvá. A já tiše zavzpomínal na tehdejší klasiky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama