Reklama

Reklama

Voodoo

  • USA Voodoo Tailz
všechny plakáty

Obsahy(1)

Thriller vypráví příběh tří krásných studentek, které se vydávají na karneval do New Orleans. Vše se však zkomplikuje, když se dívky začnou postupně ztrácet. V temné bažině se může stát cokoliv. Kamery se ujal Neal. L. Frederick, který má na kontě např. Záhadu Blair Witch. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Socrates odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tohle může dostat až do Česka, to nepochopím. Nějakej hispánskej hip hopovej fanoušek bez talentu natočí doma za barákem naprosto příšerný a tupý home video a ono se to dostane do prodeje. A dokonce i v Evropě! Před touhle elementární hovadinou zcela vážně varuju každýho, kdo by s tím chtěl ztratit byť jen několik minut. Já jsem si to vyžral i za vás. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Určitě všichni znáte z televize překrásné karnevaly v Riu, nebo Tokia. Polonahé děvčata v sexy kostýmech, jenž zakrývají jen to nejnutnější (někdy ani to ne), obrovský průvod tančící v rytmu samby atd…Nebudu vám tady dělat zbytečně chutě a vyvolávat ve vás falešné představy, když se v tomto filmu z toho nedočkáte vůbec ničeho. Tedy pardon skoro ničeho. Amatérský přístup samotných tvůrců a hodně jednoduchý scénář se spoustou trapných dialogů, vás otráví už po prvních deseti minutách. Film má údajně patřit do hororového žánru, ale během šedesáti minut to tak vůbec nevypadalo. Spíše jsem měl dojem, že sleduji nějakou amatérskou nahrávku ze studentské pařby, do které přimíchali voodoo krámek a jakousi pochybnou ubytovnu. Ona celkově kvalita kamery stála za hovno...(více v recenzi na mém blogu) ()

Reklama

Reklama