Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

easaque 

všechny recenze uživatele

druhý díl už opravdu vaří z vody a podobá se dějem ostatním hollywoodským kýčům. Využívá však mé vlídnosti k medvědům, kterých tam předvádí hordy. Už se nedivím, že sličné štíhlé a prsaté modelky zvyšují rating mnoha pitomých filmů. U mě to ty šelmy vydráply z odpadu až na slabší 2 hvězdičky. Víc opravdu nedám - přece jen mám nějakou úroveň ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Dvojka připomíná běžnou hollywoodskou komedii, nabouranou neokoukanou perspektivou z komunity medvědů a neobvyklostí vyplývající z gay vztahů. Film je ale co se týče gay záležitostí svěže upřímný a nic nepředstírá, snad s vyjímkou mírně otravné hlavní svatební dvojky, jejíž telenovelové ušlechtilé dialogy mohou zvýšit hladinu cukru v krvi nebo ohlodávání nehtů (i její příběh ale končí příjemně realisticky). Jistě, dalo by se ještě pár věcí odstranit, aby o čtyřech hvězdách nebylo pochyb - podivná transka na pláži, příšerné doprovodné písně, zbytečné cameo Kevina Smithe. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Tady mě čekalo taky docela překvapení, dvojky bývají většinou trapné a nedívatelné, ale to hle se vážně podařilo. Sice to nebylo tak stoprocentní jako jednička, ale i tak se mě to hodně líbilo. Jsem docela ráda za to, že se v tomto díle zaměřili na trošku víc na Freda a Brenta, kteří mě v tomto filmu zaujali ještě víc než Tyler a Roger a konec mě přece jen dostal. Sice je tento díl o něco míň vtipný a víc americký, ale zas tak mě to nevadilo, takže jsem si určitě jistá, že jsem tento film neviděla naposledy. Každopádně by mě vůbec nevadilo, kdyby se objevila nějaká trojka zaměřená na novomanžele, to by bylo super! :) ()

Reklama

Reklama